663. GLÖM INDELNINGEN VÄNSTER KONTRA HÖGER


663. GLÖM INDELNINGEN VÄNSTER KONTRA HÖGER
av Kenny, 2018-09-18.

Det står mellan de som är globalister/kulturmarxister och mångkulturförespråkare, det vill säga 7 partier i Sveriges Riksdag som ändå kallar sig höger- och vänsterpartier eller något mitt emellan, kontra nationalister.

Nationalister som är förbannat trötta på våld, våldtäkter, bränder, stenkastning, åldringsbrott, snedvriden kulturellt nedärvd eller trosinriktad kvinnosyn samt skjutningar och gängmord och de som är i en extrem överrepresentation som förövare.

Det står mellan de som anser att vi skall anpassa oss till könssegregation, vilket redan har införts på badhus och de som inte anser att det tillhör vår svenska kultur där kvinnor och män ses som jämlikar. Vi vill inte ha det som i muslimska länder, där inget muslimskt land har demokrati eller en acceptabel kvinnosyn

Det står mellan de som anser att vi skall anpassa oss och de som inte anser det, till att man skall kunna gå runt i niqab på allmän plats. Där man vet man inte vem som döljer sig under skynket och där det finns 10 000-tals som föraktar hur kvinnor klär sig Europa. Europeiska kvinnor är då därmed legitima våldtäktsoffer! Har man dessa åsikter skall man inte vara kvar i det land som har tagit emot dem.

Det står mellan de som anser och de som inte anser, att det är ”religionsfrihet” när man ofrivilligt skall via hög högtalarvolym får höra att det proklameras att över detta område så härskar Islam.

De som ivrar för detta kan jag besöka med mikrofon och högtalare samt trummor, för att basunera ut min ASA-tro.
Många av kyrkans och de flesta av riksdagspartiernas högsta representanter, är bland de första som skall få ett besök.
Vem tror att det inte skulle rubriceras som störande av ordning och att polis skall komma att tillkallas? Ifall jag var ung och frisk, så skulle jag ansöka om polistillstånd och löpa linan ut.

Det står mellan de som anser och de som inte gör det, att vi skall anpassa oss till att anställda på ett företag som de representerar, skall kunna vägra att skaka hand med företagets kunder och att de då med hjälp av DO och deras muslimska så kallade ”expertpanel” har rätt till ett skadestånd ifall till exempel en anställningsintervju avbryts.

Det står mellan de som anser och de som inte gör det, att vi skall anpassa oss till att klanen eller familjemedlemmar skall ha rätt att kräva vilket kön den behandlande läkaren skall ha. Det innebär att sjukhuset under exempelvis misstänkta hjärtinfarkter, tvingas ringa till en arbetsledig kvinnlig läkare som i ett fall i ilfart fick ta sig i taxi ifrån Uppsala till Danderyds sjukhus medan andra patienter fick vänta på vårdundersökning.

Det står mellan de som anser att vi skall anpassa oss till de som inte vill leva efter svenska värderingar, samfällighet, demokratiska principer, kvinnosyn och som anser att de inte behöver lära sig språket eller skall tvingas till ett arbete men har rätt till helt kravlösa bidragssystem, och de som inte anser att vi skall anpassa oss eller acceptera detta.

Det står mellan de som anser, att vi inte skall utvisa mördare och våldtäktsmän eller terrorister ifall de riskerar högre straff eller eventuellt dödsstraff i sina hemländer och de som inte gör det. Vi är de som anser att brottsoffer och att preventivt skydda eventuella nya brottsoffer är viktigare, än att skydda krigsförbrytare och de som våldtar kvinnor.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/662-islam-ar-emot-man-och-kvinnors-lika-varde/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/664-folkokning-och-eftersatt-infrastruktur/

2 thoughts on “663. GLÖM INDELNINGEN VÄNSTER KONTRA HÖGER

 1. Det jag saknar i analysen, är att det finns en dold, icke ”demokratiskt” vald kraft som, äger, styr och kontrollerar det politiska (ful)spelet, som sitter ”en trappa upp”.

  Sverige är en lydstat och Riksdagen består som jag ser det, bara av en samling lydiga nickedockor, oavsett parti, som lockats/tvingats göra som de blir tillsagda, i utbyte mot guld och gröna skogar.

  Det ska bara se ut som om vi har, demokrati, frihet, valfrihet och inflytande…

  • Hej Roland!

   Kenny skrev det i första meningen, fast utvecklade inte betydelsen av ”globalisterna”. Jag tror dock att väldigt många idag börjar förstå att det finns ett elitskikt som äger/kontrollerar/styr världen.
   Vi har en fullfjädrad demokratur i Sverige.
   Så här tolkade vår skald Vilhelm Moberg den franske sociologen Gerard Mermets nya ord.
   ”I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”

   Det stämmer perfekt in på Sverige idag!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.