401. ÄNNU EN SVENSK KVINNA OFFRAD FÖR MÅNGKULTUREN


401. ÄNNU EN SVENSK KVINNA OFFRAD FÖR MÅNGKULTUREN
av Thomaz Wiberg, 2016-01-26.

Ännu en djup tragisk händelse har inträffat, en händelse som tyvärr kommer att inträffa igen och igen och igen så länge dessa vildar från 3:e världen får stanna kvar i Sverige.

En ung kvinna på bara 22 år som frivilligt valt att arbeta med en massa hormonstinna och lättkränkta män från Mena-kulturen har blivit mördad.

För vad?

Ett arbete som bör ses som högrisk arbete, men hon hade inget skydd och ingen säkerhet på sitt arbete.
Hur kan man sätta en ung kvinna i arbete på ett sådant boende med tanke på den kvinnosyn många av dessa män har, helt utan skydd och säkerhet?

Löfven, du bör omedelbart komma ut och tala till medborgare och förkasta detta och visa ditt deltagande.
Vi är så nyfikna på vad Löfven har att säga om det här eller tänker han lysa med sin frånvaro igen, som vid IKEA morden?
Eller ska han kanske säga att detta är ett typiskt svenskt beteende som inte är relaterat till den ökade invandringen från 3:e världen.

Efter den ansvarslösa invandringspolitik som vi haft under så många år i Sverige, ser vi nu vad som sker i landet. Det är nya mord nästan VARJE DAG.

En begränsad och kontrollerad invandring, med en volym som gick att assimilera och endast av människor som ställer upp på västvärldens värderingar, hade förmodligen gjort att den här kvinnan inte blivit mördad och offrad på mångkulturens altare.

Den ansvarslösa invandringspolitiken är i roten orsaken till kvinnan död, pojken var ett verktyg. De skyldiga är Löfven och CO.

Nu måste detta få ett slut, inga fler mord kan tolereras eller accepteras. Svenska folket är kraftigt trötta på det här nu.
Det händer dagligen, och är det inte mord så är det stenkastning, bilbränder, rån, misshandel eller trakasserade och våldtagna kvinnor.

Vi är så fruktansvärt trötta på det samhälle politikerna har skapat med kulturer som skiljer sig kraftigt ifrån vår egen, att den inte går att assimilera in ett svenskt civiliserat samhälle.

Som skattebetalare ställer vi inte upp på det här vansinnet längre,
dagens Sverige är en krigszon och värst är det för kvinnor och äldre.
Jag vill ha tillbaka mitt Sverige som det var, ett homogent och tryggt samhälle för svenskar och nysvenskar som kan leva därefter.

Det tror jag vi alla kan skriva under på.

Thomaz Wiberg
Politiskt obunden fritänkare

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/400-nytt-liv-i-ny-miljo-med-gammal-livsstil/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/402-en-guide-till-den-morka-politiskt-korrekta-sidan/

3 tankar på “401. ÄNNU EN SVENSK KVINNA OFFRAD FÖR MÅNGKULTUREN

 1. Jag bäver inför Sveriges framtid för mina barn, barnbarn, vänner och bekanta. Själv har jag redan lämnat detta land som kändes tryggt under 5 decennier. Min emigration hade DÅ inget att göra med den ansvarslösa invandringspolitik som nu blivit verklighet, men har nu visat sig vara en bra tillflyktsort. Nej, jag är inte rädd för att bli mördad när jag besöker Sverige men jag blir fruktansvärd störd av att läsa om hur man förvandlat ett harmoniskt framgångsland till en multikulturell röra med konflikter på många nivåer.

  • Många tycker som du Christiaan men inte tillräckligt många.
   En majoritet av svenskarna kommer även i kommande val att rösta på partier som vill ha massinvandring i praktiken, även om fler politiker säger annat. De är svenskar som satsar på karriären eller inte hinner ta del av verkligheten på internet. De bor på avstånd från invandrarområden.
   Många politiker inser vansinnet men vågar inte gå emot partistyrelsen. De säljer ut ledet för att få behålla politiska uppdrag och socialt anseende i media.

  • Framtiden är dyster. Även i kommande val kommer de flesta väljare rösta på partier som vill ha massinvandring. Det blir bara lite symbolisk åtstramning. Politiker säljer ut landet för att få behålla sina uppdrag och slippa kritiseras som främlingsfientliga i media.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.