490. SVERIGE OCH NORGE BROTTAS MED SAMMA PROBLEM


490. SVERIGE OCH NORGE BROTTAS MED SAMMA PROBLEM
av Putte Gunn, 2016-09-07.

Nu har jag varit i Oslo på vidareutbildning som inte var nåt vidare om man så säger, men däremot diskussionerna på rasterna var livfulla och givande. Norge brottas med samma problem som Sverige invandring, tiggeri och islamisering.
Så det blev en bra kurs tack vare rasterna! Fast kursen handlade egentligen om effektivt administrationsarbete, vilket var förspilld tid.

Vissa far illa och politiker far med osanningar
Alltnog, när jag strövade omkring på Oslos gator och såg hur illa tiggande utländska medborgare och inhemska uteliggare har det då blev jag heligt förbannad. Nej, inte på de utsatta utan på politiker som bara pratar och smörjer kråset vid sina meningslösa möten. Allt medan folk som de falska humanisterna säger sig värna om, får krypa till kojs på en parkbänk eller något annat ”bekvämt ställe” för att få nattro!

Två människoöden
På min vandring ner mot hamnen mötte jag en man i 60 års-åldern med några tidningar under armen och en plastkasse i handen. Han var mycket illa klädd och en dusch hade han nog inte varit i närheten av på det senaste halvåret.

Han tiggde pengar och jag hörde att han pratade flytande norska. Jag gissade, att han tillhörde de inhemska fattiga som inte har tak över huvudet. Han fick vackert lägga sig på en parkbänk för att invänta morgondagen. Jag gav honom 50 norska kronor och mannen blev så rörd att det rann en tår nedför hans kind. Jag vet inte hur länge han tackade mig, men länge var det och tacksamheten han visade tycktes inte ha några gränser!

Jävla avskum
När jag kom ut på Karl-Johan så gick jag in på en sidogata och där satt en yngre kvinna med ett barn intill sig och båda såg frusna ut. Jag tänkte i mitt stilla sinne hur i all sin dag skall dessa två klara sig när det blir kallare. Tänk er själva att vara totalt medellösa, inte förstå språket och dessutom vara hatat av många infödda!
Det här kära SD-vänner och andra med politiskt förnuft, är ett liv utan värdighet och sen kommer politiker och pratar om allas lika värde! Jävla avskum är vad de är, alla som ingår i Falskhetens Vänner såsom, politiker, journalister, kulturskribenter och annat löst folk.

Politikerföraktet
Det är inte att undra på att politikerföraktet är globalt. Vanligt folk blir som brickor på ett dominobräde när maktgiriga personer tar till alla medel för att nå högst upp på näringskedjan. Detta avskum krigar om allt från naturrikedomar till vilken ideologi eller religion som skall råda! Deras jakt på framgång har inga som helst gränser och faktiskt verkar det som om detta avskum är totalt emotionellt handikappade.

Hoppet finns hos SD och FP
Jimmie Åkesson har rätt när han påtalar att varje politiker skall se till folkets och landets bästa i första hand. Därför är det av nöden tvunget att länder som Eritrea, Pakistan, Iran, Syrien m.fl. och deras styren tar ansvar och ser till att folken i dessa länder kan känna sig trygga, gå till ett arbete och äta sig mätta. Det är faktiskt inte svårare än så!

Skulden den skall oavkortat läggas på politikerna för att folk far illa, islamiseringen får fortgå och att buset får härja fritt! Det är dags för en nyordning både i Sverige och Norge!
Vi har SD och Norge har FP (Fremskritts Partiet), så på sikt borde dessa problem vara ur världen! Det enda som behövs, är att folk röstar rätt och inte rött!
Jag håller tummarna så knogarna vitnar, för att valsedlarna hamnar hos SD här hemma och hos FP i Norge på valdagarna!

Putte Gunn

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är trevligt för krönikören med lite feedback. DS.


Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/489-arbeten-for-invandrare-vi-inte-kan-skapa-for-svenskar/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/491-sossarnas-starka-vanskapsband-till-nazismen/

2 tankar på “490. SVERIGE OCH NORGE BROTTAS MED SAMMA PROBLEM

  1. Bra skrivet!
    Självklart är det politikerna som fördelar våra resurser runt om i världen som ska ställas till svars för hur det ser ut.
    Det är för sorgligt att de alltid ser till sitt eget bästa, aldrig folkets.

  2. TILL ALLA LÄSARE

    Jag läser med stort intresse era inlägg och kommentarer här på Honesty4u. Mycket uppfriskande!

    Det fria åsiktsutbytet, är faktiskt själva anledningen till att denna webbsida överhuvudtaget finns.
    Jag anser att åsikts- och yttrandefrihet är bristvaror i dagens Sverige!

    Vi måste våga tala om ALLT
    Jag skulle vilja vända på det hela genom att säga, att de som inte öppet vågar säga sitt hjärtas mening här eller på något annat sätt mörkar vad de tycker och tänker, behöver knappt ens göra sig besvär att besöka Honesty4u!
    På Honesty4u råder det total åsikts- och yttrandefrihet!

    Denna åsikts- och yttrandefrihet måste dock ske under eget ansvar men också hanteras med förnuft och respekt för andra människor. Det innebär att Honesty4u aldrig tillåter förtal av andra människor!
    Alla åsikter från vänster till höger är dock välkomna, om de innehåller saklighet och främjar ett förnuftigt debattklimat.

    Något att tänka på

    Ur tystnad föds bara fördomar och dumhet. Låt debatten flöda fritt för ett bättre Sverige!

    Kom ihåg att alltid ge krönikören som skrivit en bra krönika lite uppskattning med några rader i en egen kommentar!
    Tack på förhand!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.