305. EN DAG I ”NYA” SVERIGE


305. EN DAG I ”NYA” SVERIGE
av Jan Ivarson, 2015-07-21.

Här är exempel på spännande händelser i det Nya Sverige från mångkulturens pärla Malmö (borde kanske stå, mångkulturens håla? Red. anmärkn. 🙂 ).

Kraftig smäll vid skåpbilsbrand
Natten till den 18:e juli uppstod brand i en bil. Det händer numera nästan dagligen på någon plats i landet.

En skåpbil med brandfarliga ämnen har orsakat explosionen, förklarade ett polisbefäl. Vittnen sägs ha sett ungdomar springa från platsen. Mer om dem får vi inte veta. Erfarna läsare kan misstänka det rörde sig om ”svenskar” i tjugoårsåldern.

En man skjuten
Under lördagen den 18:e sköts en man i Malmö vid rondellen vid Folkets Park. Den skjutne är i 35-årsåldern. Han fick endast lindriga skador och kunde lämna sjukhuset efter någon timme. Polisen vet inte om det finns kopplingar till andra brott i staden.

Akutfall tas ännu om hand omgående, medan de som beställt tid eller kommer för en icke akut åkomma kan få vänta ett halvt dygn. I min bygd kan p-avgiften och eventuella böter bli högre än vårdavgiften, så visst får vi bra vård för pengarna.

De två fallen visar att mordbränder och skjutningar inte mer är riksnyheter. De skall helst förtigas. Tyvärr känner sig lokalpressen tvingad att rapportera för sin hemmapublik med risk att späda på främlingsfientligheten.
Numera är en dag utan allvarliga brott en nyhet men det kommer vi helor inte att få läsa på löpsedlarna.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

3 thoughts on “305. EN DAG I ”NYA” SVERIGE

 1. Jag förstår inte hur cirka 75% av de röstberättigade, vill ha det så här? Godhetspsykos, batik-häxor, personer som är hjärntvättade, jag bryr mig inte, osv osv. Dessa personer har sänkt Sverige, jag börjar mera och mera luta åt att jag skiter i det här, låt skeppet Sverige sjunka 75% idioter förtjänar inte att räddas. Hoppas att livbåtarna bara räcker till 25% sverige-vänner. 75% har inte förmågan, eller vågar inte se baksidan på invandringen. Om våldet/kriminaliteten bara eskalerade i våra 3 största städer, kanske jag fortfarande kunde känna ett visst hopp för SVERIGE. Örebro, Borlänge, Kristinehamn, Filipstad, osv mm, och det är vi svenskar som ska anpassa oss, inte en jävla politiker från 7-klövern sätter ned foten och säger att nu får det fan i mig vara nog, ni bor i Sverige, vi löser inte våra konflikter med skjutvapen här. Denna tystnad ser jag som att det är vi svenskar som ska bytas ut, och ffa anpassa oss efter folk från mena-land. Jag är orolig, är inte du/ni det? Har du/ni barn? Vilken framtid har de i ett land där våldet ökar för varje vecka, grattis 75% var det ett sådant här Sverige ni ville ha, och ville ni verkligen ha ett sådant här otryggt Sverige för era barn.

  • Hej Sven-Erich!

   Du har tveklöst rätt i det du säger även om jag personligen inte tror att procentsatsen håller vid en korrekt granskning!
   Jag tror snarare att den sanna procentsatsen till och med kan vara tvärtom men de som har den riktiga makten låter oss aldrig se de korrekta siffrorna.
   De presenterar de siffror som gynnar deras egna agenda.
   Jag tycker att den farhågan tyvärr blev otäckt tydlig när medborgargruppen STOPPA VALFUSKET avslöjade att inget riksdagsparti ville omöjliggöra det möjliga valfusket i det svenska valdatasystemet.
   Trots utskickade påminnelser efter 7 dagar, var det inget parti som svarade på STOPPA VALFUSKET:s kravbrev!

   Det är oerhört svårt att tolka det på något annat sätt än att demokratin i Sverige är död!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.