772. TOLV PUNKTER FÖR FOLKÖKNING


772. TOLV PUNKTER FÖR FOLKÖKNING
av Jan Ivarson, 2020-07-17.

1  Öppna gränser så att alla som vill kan komma in och söka asyl i Sverige som första land.

2  Bara vissa får asyl direkt. Övriga sysselsätter rättrogna på viktiga jobb med uppgifter att finna argument för att alla skall få livstids rätt till svensk välfärd utan krav på egen försörjning.

3  De som inte får asyl i första försöket utvisas inte utan kommunplaceras. Kommunerna sparar på äldrevården och infrastruktur.

4  Kommunplacerade ger jobb åt migrationsindustrins advokater, tolkar, hemspråkslärare, socialsekreterare, rättsväsendet och vården. Invandrare fyller apotek och tandvården som färre svenskar har råd att besöka. Äldre får smärtlindring och begränsad vård av timanställd personal med snabbutbildning i vård och svenska.

5  Statsmedia gör reportage om skötsamma nysvenska ungdomar och förtiger ökad brottslighet. Brottslingar som i enstaka fall omnämns med ursprung kallas svenskar. Dömda för flera brott får rabatt istället för pålägg.

6  Vänsterliberala politiker söker argument för att alla skall få stanna. Gamla riksdagspolitiker med höga pensioner tycker alla skall få stanna i områden i de själva inte bor i. Humanitära skäl radas upp och argument om nyttan och lönsamhet med invandring dammas av fast fler miljarder avsätts till migrationen.

8  Arbetslösheten stiger medan bärplockare och jordbruksarbetare flygs in från andra länder. Arbetslösheten stimuleras med nya bidragstyper som ständigt uppfinns. Statistik om skolresultat, arbetslöshet och drabbade svenskar förvanskas. Media ägnar sig år kravaller i USA och tonar ner dagliga bilbränder och andra brott i Sverige.

9  Nya punktskatter uppfinns och befintliga höjs. Snart kommer svenskar inte ha råd med elnotan.

10  Beslut tas plötsligt i riksdagen om att alla skall få stanna medan utredningar om bilmålvakter skjuts på framtiden ytterligare några årtionden.

11  Nya myndigheter skapas för att säkra reträttplatser för framstående politiker som fått lämna tidigare uppdrag.

12  Sverige litar till att grannstaterna garanterar gränserna, så att landets försvar kan ägna sig åt jämställdhet och stärka försvaret för Palestina. Hotet mot Sverige kommer inifrån så traditionella försvarets uppgift har blivit att skapa sysselsättning.

Jan Ivarson
Politiskt oberoende

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Läs fler krönikor genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: 771. VAD SKALL REGERINGAR DRA NER PÅ I FRAMTIDEN?

Nästa krönika:773. ETT FRAMTIDSSCENARIO FÖR SVERIGE

2 tankar på “772. TOLV PUNKTER FÖR FOLKÖKNING

  1. Bra sammanfattning på hur det blir, om det inte redan till stor del är så…
    Att Sverige som nation med folk, kultur och traditioner snart är ett minne blott kan väl inte undgå någon, inte ens de mest godtrogna och naiva vänsterliberaler? Men varför vill de ha det så? Vad rör sig i deras huvuden? Tror de på fullt allvar att Sverige kommer att överleva tankar om öppna gränser och asyl, utan krav, för alla som vill ha det? Tycker de verkligen att det Sverige som nu växer fram är det Sverige de vill ha? Varför?

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.