98. SVERIGE – UTLÄNNINGARNAS SKATTEPARADIS!


98. SVERIGE – UTLÄNNINGARNAS SKATTEPARADIS!
av Arne Holmström, 2014-03-13.

Sverige är verkligen utlänningarnas skatteparadis, synd bara att det är dina inbetalda skattepengar utlänningar tar för sig av! Svenskarna är ett stryktåligt folk som nästan tigger om att stå överhögheten till tjänst och älskar att betala deras notor av förskingrade skattemedel.

Alla bör väl veta vid det här laget, att den största delen av svenska folkets skattemedel går till att försörja omvärldens människor, oftast med utdelade biståndspengar (som mestadels hamnar i fel fickor). Sedan har vi direktförsörjning av de utlänningar som söker sig till Sverige. I många av fallen kommer de just till Sverige, för att vi snälla (dumma) svenskar ska försörja dem.

Inte gör det saken mindre bedrägeriartad,  att vår regim medvetet importerar utlänningar till Sverige med ett falskt och genomruttet motiv, vilket de flesta svenskar redan har hört till leda! – Vi måste ta in fler invandrare för att klara av framtiden med exempelvis fler äldre och färre vårdgivare.
Dessvärre är det så med lättlurade svenskar som i sitt oförstånd anammat hela betet med dess lögner, att vi tydligen också sägs tjäna pengar på invandrarna. De kallar samtidigt oss svenskar, som protesterar mot invandringspolitiken, för rasister!

Vi tar en titt på vad som är mest vulgärt i den rådande invandringspolitiken som skadar vår ekonomiska och mentala välfärd.
Det är försörjningen av de utlänningar som inte har gjort det minsta rätt för sig, och ändå blir försörjda av svenska folket. Försörjningen startar direkt när de kommer in till Sverige och fortgår eventuellt under alla de år de behagar vistas i vårt land!

Nu vill jag göra en arbetsbeskrivning om hur en viktig del i invandringspolitiken tekniskt sett, skulle ha varit utformad!

Först och främst, måste väljarna få reda på vad våra skattepengar går till! Härmed presenterar jag den nya mallen för att få insikt i vem eller vilka vi försörjer, vilket nuvarande skattepolitiker inte vill att vi ska ha reda på.

Vi bestämmer oss för att spela med öppna politiska kort, vilket skulle hedra oss själva och de politiker som anammar en sund invandringspolitik och dess kostnad.

Varje svensk avlönad skattebetalare ska därför i sitt lönebesked få specificerat, antalet personer samt totalkostnaden för de personer som man ska försörja varje månad, utöver sin egen försörjning och eventuell egen familj!  Bara en sådan här teknisk detalj skulle vara en viktig del in en ärlig invandringspolitik.
Skulle man följa denna enkla utformning så tror jag att varenda politiker hade kommit till en klar insikt om, att så här kan vi inte ha det! Knappast hade vi heller haft detta rasistspöke över oss, eftersom politikerna hade känt sig medansvariga till den förda invandringspolitiken.

Nu vill jag inte förklara konsekvensen av den påbjudna specificerade försörjningen av utlänningar, det får väl var och en förklara på sitt eget ansvar. Inte heller kan jag rekommendera någons reaktion och hur svenska folket ska reagera, när de får en så bra parameter gällande kostnad i en uppriktig och ärlig invandringspolitik? Förmodade missnöjesyttringar är dock att vänta och kanske kommer även vilda protester att uppstå? Vilka det blir som står för dessa missnöjesyttringar är en bra fråga, eller hur?

Arne Holmström

4 thoughts on “98. SVERIGE – UTLÄNNINGARNAS SKATTEPARADIS!

 1. Håller med fullständigt.Vill även tillägga att det borde finnas en ruta där man kryssar i om man fortsatt vill försörja ekonomiska migranter eller ej.

  • Hej Anette!
   Den rutan känns väl nästan som ett slöseri med trycksvärta va…hehe?
   Men vem vet, det kanske finns knäppgökar som vill gynna bidragsturister?
   Herr Ullenfnatt tar säkert fram stora tuschpennan!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Jamenvisst måste det finnas ”knäppgökar” i mängder hela riksdagen är ju full av dem,tillika media och alla fiiina goda ”antirasistmänniskor” skulle verkligen få chansen att visa via skattsedeln hur goda de är så kan vi ”onda” slippa.:)

    • Hej igen Anette!
     Du har tveklöst en del att säga och det skulle vara kul om du skriver ihop dina tankar till en liten krönika som jag kan publicera här på Honesty4u, eller att jag får göra en intervju med dig inom valfritt ämne.
     Det behövs fler kvinnliga röster i debatten här på Honesty4u, tycker jag!

     Tack för dina kommentarer och välkommen åter!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.