709. VERKLIGHETEN FÖRÄNDRAS INTE AV NYA FALSKA DEFINITIONER


709. VERKLIGHETEN FÖRÄNDRAS INTE AV NYA FALSKA DEFINITIONER
av Kenny, 2019-05-19.


Min definition av ”utanförskapsområden”.

De i utanförskapsområdena är ”utsatta” för väldigt mycket mer stöd ifrån samhället i form av fritidsgårdar, basketplaner och en närhet till biografer och simhallar etcetera, ifall man jämför med ungdomar långt ute på landet.

Eftersom ungdomar i ”utsatta” områden prioriteras eller har en närhet till ett enormt utbud av olika aktiviteter genom kommunala färdmedel max 30 minuter bort, så blir de förbannade och kastar sten på ambulans och brandkårspersonal som försöker hjälpa och skydda deras grannar.

De eldar upp skolor, fritidsgårdar och grannens bil!
Detta till skillnad ifrån ungdomar ute på landet, som varken rånar eller är extremt överrepresenterade när det gäller överfalls- och gruppvåldtäkter.
Inte skjuter de, spränger och mördar huvudsakligen varandra i gänguppgörelser heller!

De kriminella i förorten har själva valt utanförskapet, genom att vara en del av importerade våldsamma klankulturer med en snedvriden kvinnosyn.

Många har själva cementerat det så kallade ”utanförskapet”, genom att ha IG i fler skolämnen än långt över riksgenomsnittet. Man vill absolut inte heller  integreras i det svenska samhället.
Många har ett glorifierat ”gangsterideal” och är lättkränkta, utan minsta lilla orsak.
Respekt förtjänar man genom att vara en god människa och inte genom att bete sig våldsamt.

Bland de som drabbas allra värst av detta, är de skötsamma som bor i de mångkulturella områdena. Detsamma gäller lågbetald räddningspersonal och de enskilda näringsidkarna i områdena samt alla de flickor och kvinnor som 7-klöverns politiker och deras propagandajournalister villigt offrar på mångkulturens altare.

Ett av de största problemen är den tystnadskultur som råder, som förhindrar den enda möjliga vägen till en förändring. Enda utvägen är att de skötsamma som är majoriteten av de som bor i en så kallat mångkulturell förort, tillsammans stödjer polisen i deras arbete att rensa upp bland de multikriminella som har tagit över deras bostadsområde.

Lägg märke till, att vissa nationaliteter som bor i de mångkulturella förorterna är mycket lågt representerade som dömda i svensk domstol för de allra grövsta formerna av grov kriminalitet och våldtäkter, medan de som har invandrat från Västra Asien och Nordafrika eller har minst en förälder därifrån, är kraftigt överrepresenterade.
De sistnämnda är en importerad cancer på samhällskroppen som alltför många faktaresistenta anser att det skall tyckas synd om och som man skall förstå när de förvandlar förövarna till offer.
Den definitionen av förövarna är och förblir falsk och har inget med verkligheten att göra!

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 708. I VÄNTAN PÅ VADÅ?

Nästa krönika: 710. BARN BÅDE BRA OCH DÅLIGT

 

1 thought on “709. VERKLIGHETEN FÖRÄNDRAS INTE AV NYA FALSKA DEFINITIONER

  1. Insiktsfulla synpunkter.
    Skall vi åstadkomma en förändring måste vi först våga se problemen vi vill få bort och våga tala om dem i klartext. Den förmågan saknas nu och har i hög grad förbjudits av media och politiker. De som är kritiska omnämns nedsättande.

    Vi skall låtsas som alla problem beror som undermålig social politik. Om det ligger något i det beror det på att vi tagit in fler än vi klarar av. Den stora orsaken finner vi i folks värdegrund. Den förklarar varför vissa regioner har stora problem. De löses inte genom att folk därifrån flyttar hit, utan problem sprids. Vi ser det på tilltagande utsatta områden och galopperande kriminalitet.
    Ett folk kan inte skapa välstånd om kvinnor stängs inne och män ägnar sig åt religion.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.