27. SVENSKA FOLKET MEDVERKAR TILL SIN EGEN UNDERGÅNG?


27. SVENSKA FOLKET MEDVERKAR TILL SIN EGEN UNDERGÅNG?
av Arne Holmström, 2013-09-11.

Från fattigdom till välfärd och fattigdom igen! Så ser bilden ut för svenskt vidkommande och nästan ingen går fri av svenska folket, som utan protester har verkställt vad som har hänt med vårt land. Det lär bli det sorgligaste kapitlet i svensk historia genom alla århundraden!

Svenska folket har blivit berövat på sina fri- och rättigheter, som politiskt medvetet har skänkts bort till de så kallade ”nya svenskarna”. Folk har på grund av fattigdom och annat tagit sin tillflykt till Sverige. De svenska olika regimerna, har till dags datum sedan tidigt 60-tal, envisats med att kalla dessa ”flyktingar”, oavsett i vilken form och anledning utlänningar har tagit sig in i Sverige.

Stora delar av den genuina stammens svenskar, är totalt vilseledda av vad man kan kalla folkvalda antisvenskar i alla led, där politiker med inrådan av tjänstemän, gör livet surt för de svenskar som vågar protestera mot den orättfärdiga politiken. Eller kanske bättre att säga, den hänsynslösa politiken som bedrivs i landet!

Vi har folkvalda politiker som försätter vårt folk i ett prekärt läge, där svenskar blir allt fattigare. Det här vill dock ingen vald politiker ta upp och se som någon allvarlig utveckling! Man kan tro att politiker njuter av att få kväsa svenska folket? Politikerna har skaffat sig nya bundsförvanter som garanterar att de får sitta kvar vid makten, vilka är just de så kallade flyktingarna som utnyttjas som röstboskap. Och inte nog med det, de blir medlemmar i de politiska partierna och dessutom blir de anställda hos våra myndigheter.

Alltså har vi utlänningar som äter sig in på viktiga positioner i vårt samhälle, och med tiden tar de hand om Sveriges styre! Visst, mannen på gatan viftar bort det här och frågar, – hur ska det gå till? Det här är det typiska för svensken, att vara så totalt aningslös så att deras kommentarer blir ett bevis på hur fördummade svenskarna har blivit de senaste femtio åren.

Jag tror inte att cirka 20 000 svenskar per år lämnar Sverige av ren dumhet! Nej, de lämnar Sverige på grund av rent sunt förnuft, för att de redan för länge sedan har insett att Sverige har gått förlorat till omvärldens folk och fromma.

Vi har över 150 olika nationaliteter i Sverige och alla får leva ut sin kultur i samhället. Inte är det då så underligt, att brottsligheten ökar varje år i landet? Redan för fem år sedan passerades tvåmiljonersstrecket! Och inte att förglömma, det mörkertal som kanske är några hundratusen till, av oanmälda brott?

Mycket kan beskrivas om Sverige och en sak är klar, vårt land är inte längre svenskt!

Arne Holmström

9 tankar på “27. SVENSKA FOLKET MEDVERKAR TILL SIN EGEN UNDERGÅNG?

  1. Läste någonstans att muslimer arbetar över flera generationer för att ta över länder och islamisera dom. Medan Västländer ser kortsiktigt ser muslimer långsiktigt. Det jag läste sa att muslimer vet att det inte kan ta över Väst med våld just nu genom krig mellan länder men de vet att de kan ta över med invandring och högt barnafödande på sikt. Mao, undergången kanske inte sker idag men våra barnbarn kommer att se den…

    • Hej bennyl1!
      Visst är det så! Svensken har blivit helt apatisk och är förmodligen så
      hjärntvättad att inget får honom att reagera längre.
      Det känns nästan ibland som om mina förträffliga krönikörer här på
      Honesty4u är de enda som fortfarande är vid liv. Resten av befolkningen
      verkar sakta men säkert hålla på att självdö.

      Kul att du kom in och håller oss vid liv bennyl1!
      Välkommen åter!

      /Lasse Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Tack för det!
        Jag läser även dina kommentarer på Exponerat, och jag kan bara hålla med det du skriver! där 😉
        Mvh
        Benny Lindström

        • Fint, då har jag i alla fall en kompis…hehe.
          Grejen är att vi måste bli många som tänker till lite om
          inte Sverige ska gå förlorat.
          Det är alltför många som sover, eller som inte ”orkar” se
          den verklighet som råder, därför att verkligheten helt enkelt är
          för hemsk just nu.
          Länka så mycket du orkar både hit och till Exponerat!
          Fler Törnrosasovare måste väckas, om vi ska kunna få till stånd
          en ändring.

          Kör hårt!

          /Lasse Agerstig
          honesty4u@hotmail.se

  2. En bra artikel som beskriver läget i Sverige.
    Till den utmärkta artikeln vill jag lägga till följande.

    De problem och den låga levnadsstandard folk flyr från, beror i hög grad på skillnader i religion och kultur. Tyvärr tar de flesta invandrare med sig kulturen från länderna de lämnat och inför den här, understödda av vår regering.

    Först försökte våra politiker övertyga om att de som kom var arbetskraft och entreprenörer som snabbt skulle integreras. När det blev uppenbart att det inte blev så i Rosengården och flera andra invandrartäta områden, talar politikerna om mångkultur som svenskarna skall anpassa sig till. Regeringen har infört särlagstiftningar som diskriminerar ursprungsbefolkningen. Invandrare har förtur till bostad och arbete. Bara invandrare kan diskrimineras i Sverige. Därmed har man lagt grunden för konflikter i vårt land som finns i länder folk flyr från.

    Se på oroligheterna i Syrien och Egypten och på orsakerna till konflikten i Kosovo.
    Kommer vi kunna lyckas bättre i Sverige?

    • Sverige skulle väl bli mångkulturellt redan i mitten på 70-talet (enligt ett omtalat riksdagsbeslut som tyvärr verkar svårt att få tillgång till map exakt ordalydelse)? Men att svenskar ska anpassa sig halvvägs tycks vara ett betydligt yngre ”krav” och frågan är om det inte är det som nu påverkar oss hela tiden oavsett om ”kravet” uttalas eller inte.

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.