548. SANNINGAR KALLAS SVARTMÅLNING


548. SANNINGAR KALLAS SVARTMÅLNING
av Jan Ivarson, 2017-04-22.

En gång hade Sverige ett värnpliktsförsvar. Unga män förväntades ge sina liv för fosterlandet. Nu tvingas de inte bara åse hur landets befolkning och värdegrund byts ut, utan förväntas också passivt gilla det.

Ökande andel av landets skatter överförs till migrationspolitiken, samtidigt som antalet fattiga svenskar ökar.

Svenskarnas pension lanserades som bättre än en medalj. Den går inte längre att leva på. Nu måste den kompletteras av företagen med fackens inflytande.
Privata avsättningar anses fult och har gjorts omöjliga med dubbelbeskattning. Migrationspolitiken kräver sina tributer.

Osolidariskt att kritisera
Att offentligt kritisera vad som pågår kallas osolidariskt och förtal av landet. Så har makthavarnas åsikter förändrats under några årtionden.

Vänsteråsikter i media
I en tyckarsoffa i public service TV, är alla inbjuda eniga om att den bild av Sverige som ges av kritiker är felaktig. Tyckarsoffan är exempel på vänstervridning.
En gammal vänsterledare sitter med, men ingen från SD, trots att partiet är ett av landets största och det enda som är kritiskt till massinvandring.
Då kritiska åsikter tillåts brukar de framföras av någon annan än de som står för dem!

En ”trovärdig” person får berätta vad kritikerna menar. Så uppfattar public service sitt uppdrag – att undervisa folket i ”rätta” åsikter.

USA visar vägen
Diskussionen tog fart då USA:s president anförde Sverige som avskräckande exempel.
Media och höga politiker svarade att det var fel, i bjärt kontrast till verklighetens sprängningar och dödliga skottlossningar.
Service- och utryckningsfordon vägrar besöka vissa stadsdelar av risk för överfall.

Bilbränder inträffar dagligen
Visst finns det lugna område kvar men även glesbygder drabbas där invandrares antal kan överstiga ursprungsbefolkningen. Bilbränder förekommer nästan dagligen.
Stenkastning, fritagningsförsök och upplopp är polisens vardag. Händelser av den typen kallar regeringsföreträdare ”smutskastning”, om de lyfts fram och omtalas utomlands.
En god svensk förväntas anpassa sig till invandrares värderingar och tala väl om politiken.

Medieklimat som i forna öststater
Sverige har inte bara problem med för stor invandring. Landet har fått ett medieklimat som forna öststatsländer.
Media förtiger obehagliga sanningar, förskönar politiska misslyckanden och filtrerar nyheter. Regeringen avser arbeta för begränsning av falska nyheter. Den bör börja med sig själv.

Flertalet svenskar ser lögnerna som förs ut av regeringsvänliga propagandister. Därför faller gammelmedias upplagor och nätmedia ökar.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/547-nya-skatter-for-globalt-ansvar/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/549-terroristimportorerna/

5 tankar på “548. SANNINGAR KALLAS SVARTMÅLNING

  1. Tack till alla läsare och till er som kommenterar.
    Kommentarer är viktiga för att skriva. Vi som skriver behöver veta att det finns några som värnar svenska värderingar. De har bidragit till att svenskarna kunnat bygga landet och dess välstånd, som nu är under starkt hot.

    Vi behöver inte bara beröm utan även saklig kritik. Det tål vi om den framförs anständigt. Kritik bidrar till vidgade vyerna. Kritik och konstruktiva synpunkter är grunden för fortsatt god utveckling.
    Honesty ger oss möjlighet att uttrycka våra tankar. Utnyttja den möjligheten.

  2. Tyvärr är det precis just så det är! Utopier och lögner är det som vi serveras från de stora medierna.

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.