754. ETT LAND I FÖRFALL


754. ETT LAND I FÖRFALL
av Jan Ivarson, 2020-01-15.

I Sverige hade kyrkan länge ansvar för folkbokföringen men under 1900-talet togs den över av staten. Ansvaret fördelades på flera myndigheter utan samverkan. De har nu helt tappat kontrollen.

Med massinvandring av personer med osäker identitet uppfanns samordningsnummer för nyanlända som ersättning för personnummer. Flera myndigheter utfärdar samordningsnummer för personer utan känd identitet. En person kan ha flera identiteter och få flera uppsättningar bidrag. Miljarder kronor antas årligen rinna ut felaktigt. Kontrollen mellan myndigheter är minimal och delvis förbjuden av naiva integritetsskäl.

Myndigheters ointresse att få kontroll kan bero på att politiker vill ha röster från virtuella medborgare utan kött och blod. Då accepterar man påhittade välfärdskonsumenter för att få vänsterväljare. Missbruket har lett till att ca 300 personer kan vara bokförda i samma bostad!
År 1955 skede en våldtäkt per dygn och nu är de cirka 75.

Skattebetalarna har inte förtur till vård framför invandrare, som inte betalat för den och varje år blir de cirka 100 000 fler. Kostnaderna ökar så att sjukhusen måste spara. Sverige har blivit ett land i förfall. Det berättar statssubventionerade media lite om.

Landet har nu inte mer pengar att spendera på välfärden än år 1990 då vi hade 8,4 milj. invånare. Nu är vi drygt 10 milj. som skall dela på pengarna. Därför sker nerdragningar på de flesta områden och äldrevården i synnerhet. Fina äldreboenden töms på gamla och ersätts med nysvenskar.

Vill du veta mer, välj bort SVT och se videon Fjärde statsmakten 31 på swebbtv.se. Den förmedlar en timme lång skrämmande berättelse.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Läs fler krönikor genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: 753. ÄR KUNSKAPER I TEKNIK OCH NATURVETENSKAP BILDNING?

Nästa krönika: 755. TRAFIKVERKETS NYA UPPGIFT – VED

1 tanke på “754. ETT LAND I FÖRFALL

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.