21. En förlorad nation och hjärntvättad befolkning.


21. En förlorad nation och hjärntvättad befolkning.
av Lars Agerstig, 2014-02-11.


Klicka på ljudspelarpilen och lyssna.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/20-gott-nytt-ar-galenskapssammanfattning-av-ar-2013/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

Föredrar du att läsa krönikan gör du det här nedan.

EN FÖRLORAD NATION OCH HJÄRNTVÄTTAD BEFOLKNING

Jag kan knappt med ord beskriva den frustration jag känner över sanningen i denna rubrik. Jag måste ändå försöka!

Vi har 8 demokratiskt framröstade partier i vår riksdag. Endast ett av dessa partier, Sverigedemokraterna, tycks vara intresserade av att Sverige ska fortsätta att vara ett demokratiskt land med en välmående befolkning.

Bara för att jag nu politiskt inkorrekt nämner Sverigedemokraterna vid namn i denna krönika, så handlar denna krönika inte alls om rasism, främlingsfientlighet eller andra dumheter som politiker, tidningar och Tv försöker slå in i skallarna på den svenska befolkningen. Nej, min krönika handlar om ett politiskt svek mot Sverige som nation, samt ett svek mot alla levande svenskar samt våra förfäder som byggde upp detta land!

Jag har haft förmånen i livet att kunna besöka ganska många länder runt om i världen och för närvarande vistas jag på Filippinerna. Jag älskar att prata med alla nationaliteter, därför att varje land har sina egna kulturyttringar och unika kunskaper inom just sin kultur.

Vi är inte lika varandra, vi är olika varandra!

Till och med så nära grannar som norrmännen, skiljer sig åt en hel del från oss svenskar. Vi har alla olika kulturer, seder, vanor och uttryckssätt. Att vi alla har lika värde som människor, håller jag helt med om! Vi är dock lik förbaskat olika!

Nästan alla nationaliteter ser olika ut i hudfärg, storlek, hårfärg, ögonfärg etc.

Till och med våra tår på fötterna har olika längd, beroende på var vi har våra rötter. Man kan ofta till och med utläsa från vilket europeiskt land en person kommer ifrån, bara genom att titta på minspel och kroppsspråk.

Minspelet i vårt ansikte har faktiskt en hel del att göra med att vi också har olika språk, där vissa språk exempelvis ställer stora krav på våra ansiktsmuskler, medan andra språk skapar ett mer neutralt avslappnat ansikte.

Allt detta är fakta och går inte att diskutera bort!

Ovanpå allt detta har vi också olika klimat, religioner, kulturer och sätt att tänka på, som skiljer oss åt som människor. Det är just detta som är den viktigaste orsaken till att multikultiexperimentet havererar. Genom att vi på grund av våra egna rötter, har vårt unika sätt att tala, gestikulera och även tänka, så blir det oerhört svårt att mixa dessa olika beteendeprotokoll och tro att det ska fungera utan slitningar. Ur rent psykologiskt perspektiv, är det snarast omöjligt!

Enskilda människor kan tveklöst skapa fantastiska vänskapsrelationer till personer från andra länder och även från andra världsdelar. Det handlar då just om enskilda människor, som av en eller annan anledning lärt känna varandra bra och lärt sig den andres beteendeprotokoll.

Det är när vi talar om stora etniska befolkningsgrupper som plötsligt tvingas att leva ihop, som beteendeprotokollen kolliderar. Vi känner inte varandra!

Som jag berättade, lever jag själv på Filippinerna och verkligen älskar denna glada och urtrevliga befolkning. Jag är bergis på att de gillar mig också. Men förstår vi varandra? Jo då, ibland! Får jag välja, så väljer jag dock att ha en djuplodande diskussion med en svensk, för det är där mina rötter finns och det är där mitt tankesätt föddes. Detsamma gäller bergsäkert filippinaren. De diskuterar hellre på djupet med någon som har deras beteendeprotokoll och ser på saker och ting från deras plattform.

Vi har alltså lika värde men är och kommer att förbli olika under säkert många generationer, så länge vi har någon kontakt med våra rötter.

Inom psykologin talar man om prägling, vilket våra politiker inte ens tycks veta vad det är.

Den förlorade nationen skapas nu av våra politiker som genomför ett multikultiexperiment, som på förhand är dömt att misslyckas av tidigare nämnda skäl.
Allt som traditionsmässigt har betraktats som svenskt, åtminstone av svenskarna, raseras nu fullständigt. Den en gång så stolta nationen med världens i särklass flest uppfinningar, där kvalitet och ärlighet varit ett signum runt om i världen, bryts nu sönder med devisen ”vi är alla lika”.

Nej, vi är inte lika!

Det är just på grund av Sveriges bistra klimat, vår långa kust och våra naturtillgångar som skog och malm, som gör att Sverige alltid befunnit sig i framkant just när det gäller innovationer.

Vi har helt enkelt varit tvungna till effektiva lösningar för att överleva!

Detta i sin tur har skapat ett sätt att uppfostra våra barn och ett sätt att utveckla just vårt eget beteendeprotokoll. Vi har varit tvungna att vara ärliga och samtidigt lita på andra i vårt samhälle, därför att vi alltid varit beroende av en närliggande bys kunskaper. Utan grannbyns kunskaper hade vi inte överlevt kyla, snö och is samt vår långa kuststräcka att försvara!

Skulle alla nationers folk vara lika, så kunde lika gärna exempelvis Somalia ha haft signumet ärliga arbetsamma innovatörer i historieboken. Så är inte fallet!

Vår nation upplöses mer och mer för varje dag och Sveriges goda rykte som nation, är snart bara ett suddigt minne.

Via hjärntvätt av befolkningen skapar man nu till och med värre problem, än bara de problem som beteendeprotokollen ger upphov till. Politiker ger nu invandrargrupper större förmåner i vårt svenska samhälle, än vad ursprungsbefolkningen har! Ovanpå detta klandrar man varje svensk som av nämnda anledningar redan förstått att experimentet är ogenomförbart, genom att kalla dessa för rasister!

Rasism eller främlingsfientlighet har inte ens med detta att göra! Det vi vänder oss emot är den totalhavererade invandringspolitiken och inget annat.

Politiker tar här hjälp av massmedia som dagligen ger en falsk bild av verkligheten. Man hamrar in budskapet, att alla som inte tycker som vi, är rasister!

När det gäller det hemskt ”rasistiska och främlingsfientliga” partiet Sverigedemokraterna, SD, som idag är Sveriges tredje största demokratiskt framvalda riksdagsparti, så skyr de andra 7 partierna inga medel när det gäller smutskastning och förfalskande av fakta.

Tv-burken i vardagsrummet hos folket, har nu utnyttjats till fulländning för falsk propaganda! Hade Lenin, Stalin och Hitler levt idag och sett hur kusligt effektiv denna upplysningsapparat är, så hade de varit gröna av avundsjuka. Förlåt, propagandaapparat är kanske mer rätt!

Man skapar ett filmklipp på någon minut om ett par halvpackade killar som bär på ett ”järnrör”. Snabba ljudkommentarer talar om SD-politiker som uppför sig hemskt. Att det nu i själva verket inte var järnrör, utan aluminiumrör, och att dessa rör eventuellt skulle kunna behövas som försvar mot en grupp som tidigare utövat våld och hotat dem, tycks vara ovidkommande detaljer, enligt media.
Att dessa SD:are inte ens satt i riksdagen vid händelsen, är naturligtvis något som gärna mörkas i reportaget, därför att den åsyftande effekten, ”att ta död på SD”, då med säkerhet skulle minska.
Tidningsmedia bekräftar ”den hemska” Tv-bilden med ytterligare nidbilder, där inga andra åsikter än de med ”rätt åsikter” får framträda.

Att en SD:are har blivit ihjälslagen just med järnrör, är tydligen mindre allvarligt än att bara bära liknande rör för självförsvar. I varje fall ägnades inte många sekunder i media åt det vedervärdiga mordet!

Hjärntvätten och Demokraturen (ej felstavat. Googla!) är därmed fulländad och sanningen samt den fria debatten är strypt!

Varför händer detta?
Jag är personligt övertygad om att allt vi ser i alla västländer idag, har åstadkommits genom hot om våld mot några utvalda politiker och deras nära och kära. Jag vägrar att tro på att alla toppolitiker i västvärlden plötsligt har blivit spritt språngande galna samtidigt! De vet med all säkerhet att detta är fel men törs inte göra något annat, än att följa order!

Du tror kanske att det behövs tusentals människor för att sätta igång en sådan djävulsk plan?
Nej då, det enda som behövs är att ha full kontroll över några viktiga toppar, vilket är enkelt. Belöningssystemet i hierarkin sköter resten.

– Om du inte gör som vi säger, så ser din lilla dotter inte så där söt ut imorgon!
Yppar du ett enda pip om detta någonstans, så finns hon inte alls imorgon!

Vad gör du?

Mot maktens män, är det ingenting du kan göra och du vet inte ens vilka de är som ligger bakom just hotet mot dig! De statuerar gärna ett exempel vid behov.

Maktens män är alltså inte Reinfeldt eller leksaksmarionetten Obama! Det är de ytterst få gossarna med de riktigt stora plånböckerna, som faktiskt äger eller kontrollerar FN, EU och allt du ser runt omkring dig, som styr världen.
De äger eller kontrollerar även media, så sanningen lär du aldrig få se eller höra. Dessa har genom denna enorma massförflyttning av befolkningar därigenom öppnat en ny jättemarknad för sina produkter och intressen.

I deras forna hemländer var dessa befolkningar utfattiga och dessutom ofta analfabeter. När de kommit till exempelvis Sverige har de nu hastigt fått samma köpkraft som du har, genom generösa bidragssystem. Det är du Svenne, som betalar kalaset!

De allra rikaste blir ännu rikare och alla lever lyckligt aningslösa i hundra år.
Hipp, hipp, hurra!

Jag har tjatat och skrikit mig hes om att sanningen måste ut till vanligt folk, genom att exempelvis länka ut mina ”galenskaps”intervjuer från min webbsida till de hjärntvättade. Kanske dags att vakna innan Sverige som nation samt svenskens hjärnor är helt utplånade?

Vad mer kan lilla jag göra?

Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se
http://www.honesty4u.wordpress.com

36 tankar på “21. En förlorad nation och hjärntvättad befolkning.

  1. 100% rätt. Alla verkar helt hjärntvättade och totalt indoktrinerade. Inga argument eller händelser, inte ens om det drabbar dem själva direkt, ingenting verkar hjälpa. Känner här behöver nätverkas och stödjas.

  2. Jag tror inte det rör sig främst om hot utan förrädare i överklassen, borgares girighet, och kulturmarxisters flummande i kombination.

  3. Tack Lars. Jag ställer mig bakom varje ord du här framför. Det är för mig så självklart, det du skriver. Det är vad jag också anser. Jag har igår / idag skrivit om vilka vapen som finns illegalt i Sverige. Jag vet att det skrämmer många. Men jag måste få ut vad som gäller. Få svenskarna att tvinga fram annat än förvirrade uppgifter typ utrikesminister Wallströms uppgifter om att Palestiniernas enda möjlighet till förändring är strid / terror. Mona Sahlin orkar jag inte ens citera
    Som sagt: Tack min vän. Önskar dig en skön kväll.
    Arne Löfström

  4. Tack för sanningar. Jag har själv en blogg och där försöker även jag driva frågor om den idioti som nu händer i Sverige. Än en gång tack och kampen går vidare.

    • Hej Tommy!

      Vi gör så gott vi kan för att informera människor om sanningen, så de själva kan se när fulmedia mörkar!

      Botanisera gärna runt lite här på Honesty4u. Du lär säkerligen hitta mycket godis!

      Välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

    • Hej Gittan!

      Ja, inte är det lätt!
      Jag gör mitt bästa varje dag men den svenska mentaliteten tycks hela tiden köra sitt mantra, – det händer inte mig!
      I min Facebookgrupp STOPPA MAKTMISSBRUKET försöker jag nu att skapa en aktionsgrupp, så vi får se om det går att väcka svensken ur Törnrosasömnen.
      Alla är välkomna att hjälpa till.
      Du hittar information i den allra översta inläggsrutan på Facebookgruppens sida.
      https://www.facebook.com/groups/1054122034605760/

      Tack för din kommentar och välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

    • Hej Ann!

      Skoj att du gillade krönikan!
      Botanisera gärna runt lite här på Honesty4u bland ”knapparna” under det stora fotot.
      Du lär säkert hitta mycket godis!

      Tack för att du kommenterar här och välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  5. Pingback: Järnrör | Inläggsfonden

  6. Tack Lars Agerstig för din fenomenala krönika har läst den med stort intresse som vanligt. Jag hoppas ju att fler och fler vaknar och många har nog gjort . Frågan är om man kan hålla lågan brinnande så inte nästa val blir lika korrumperat som det förra, vinna val på lögner och falskhet. För min del tror jag att det bästa hade varit med ett regeringsbyte fort som bara den innan 7 klövern hinner göra mer skada. Glad är jag iallafall att jag är gammal men som alla andra gamlingar oroar man sig för barn barnbarn och alla andra som överlever en själv. Tack Lars för allt arbete du lägger ner du är en av stöttepelarna hos SD folket 🙂 Ja för andra också så klart 🙂

    • Hej Anne-Marie!

      Kul att höra att du gillar min krönika!
      Enligt min bedömning, har Sverige inte tid att vänta till valet 2018!
      De skador på landet som redan åstadkommits av regering Reinfeldt och som nu om möjligt har förvärrats ytterligare av regering Löfven, är av sådan karaktär att det kommer att ta en mansålder innan man har kunnat reparera dessa.
      Fortgår detta vanstyre till år 2018, är det frågan om det överhuvudtaget går att återställa välfärd och trygghet i Sverige.
      Jag tvivlar på att det ens är möjligt!

      Huruvida jag är en stöttepelare för just SD, börjar bli mer och mer tveksamt. Förvisso är SD tveklöst det enda parti i Riksdagen man kan lägga sin röst på men tyvärr förefaller även SD ha drabbats av von-oben-attityden, att inte vilja besvara mejl och frågor från de personer som en gång röstade in dem i Riksdagen.
      Varken 7-klöverpartierna eller SD har som bekant bemödat sig med att vilja besvara utskickade mejl, om att omöjliggöra framtida valfusk eller att bry sig om den miserabla äldrevården.
      För mig ger sådant lite spysmak i munnen, där vanlig tandkräm inte gör någon skillnad.
      Det är i min värld helt oacceptabelt om man sedan vill ta ordet demokrati i samma mun!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Du har så rätt Lars Agerstig! För mig är valet ändå lätt. Vi har nu en odemokratidsk regeringskonstellation som vi inte kan lita på och SD är i nuläget det enda alternativet. Men som jag ser det så kan vi inte vänta till 2018, vi måste agera nu? Vad skulle SD kunna göra i detta läget? Vad tror du om en statskupp? Problemet blir nog att samla svenska folket. En TRÖG samling!

  7. Jag vet att du har rätt i allt du skriver och vill gärna ställa upp men har nog inte riktigt förmågan i tal även om jag får ur mig bättre när jag skriver och feg är jag då inte.
    Är detta som sker över 1 dag eller? Med tanke på jobbet men är beredd att ta ut semester.

    • Hej Gunilla!

      I den aktionsgrupp jag försöker att bilda, finns det säkerligen plats för alla möjliga typer av kompetenser.
      Vi behöver folk som kan hjälpa till med att skapa idéer, skriva mejl, ringa telefonsamtal, göra intervjuer ”på gatan” etc. med olika politiker och tjänstemän, så vill du hjälpa till så finns det säkerligen en plats för dig.
      Du skickar ett mejl till stoppamaktmissbruket@hotmail.com och skriver Aktionsgrupp i ärendemeningen. Bifoga även eventuell Skype-adress, om du har!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  8. Mycket intressant inlägg. Jag ser även tydliga tecken på mästerlig manipulation hos de som styr. De är med största säkerhet en bunt människor med starka narcissistiska drag, ja till och med psykopatiska tendenser.
    De vill ha makt och gör allt för att få den.
    De är utmärkta skådespelare då de spelar en roll som ger dem tillfredsställelse, och när de har något smutsgöra att utföra så skickar de fram fotfolket medan de själva lutar sig tillbaka och njuter av skådespelet och oredan som skapas.
    De kör med subversiv psykologi vilket är svårt att värja sig ifrån, då majoriteten inte märker att den blir manipulerad.
    Hur ska man få folk att vakna?

    • Hej Ingela!

      Tack för att du gillade min krönika!
      Din beskrivning av dessa personer är nog så nära mitt i prick man överhuvudtaget kan komma.

      Du frågar hur man ska få folk att vakna? Ja, det enda sättet är att göra som jag gjort med krönikan och som du gjort med din kommentar här, dvs att informera och avslöja skojeriet!

      Nyckeln till det stora uppvaknandet, är att sprida informationen överallt via delning av länkar till exempelvis denna krönika eller ännu bättre att via personliga mejl till ALLA egna vänner lägga med en länk till krönikan och be dem lyssna och kommentera.
      De som liksom du gillar krönikan, hjälper man att i sin tur att göra likadant!
      Gör ALLA så blir spridningen enorm och vi kan nå alla ”sovande” i Sverige med en e-postadress, inom bara några få veckor.

      Tack för att du kommenterar här och välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  9. Illuminati, frimurare och kabbalister: http://www.experimentlandet.blogg.se
    1. Avskaffande av alla regeringar.
    2. Avskaffande av privat ägande.
    3. Avskaffande av arvsrätten.
    4. Avskaffande av patriotismen.
    5. Avskaffande av alla religioner.
    6. Avskaffande av familjen.
    7. Skapande av en världsregering.

  10. Tack för en väl sammanhållen redogörelse för vad det är som händer i Sverige! Efter mycket sökande har jag inte funnit några andra skäl än de som du tar upp. Men de flesta vågar inte tänka så långt.

    En försäljare ”tvingade” på mig lokaltidningen en tid, som jag snabbt sa upp. Propagandan var avskyvärt påträngande och intensiv, varenda dag och inte bara på ledarsidan utan i artiklar och överallt. Att läsa tidningen var en form av psykisk misshandel. B l a anklagades svenska folket för afrofobi. En kvinna från Senegal menade att människor ”tittade på henne”. Och? Jag och nära anhöriga har blivit utsatt för hot om våld, stöld, vandaliseringar och mordförsök – av invandrargäng. Men hur situationen ser ut för svenskar i förorten tas ju aldrig upp eftersom det inte passar in i den falska bild av verkligheten som media målar upp. Ja, det är tufft att bo i Sverige nu, men det verkar ju inte helt okomplicerat att bo på Filipinerna heller …

    Allt gott önskar Ewa

    • Hej igen Ewa!

      Jag var hemma i Sverige i ett par månader efter tyfonen, så jag såg att förändringen
      av samhället har gått fort.
      Den enda positiva sak jag kunde se, var att folk verkade ha börjat förstå att den
      7-klöver som nu styr Sverige måste bort.
      Jag hoppas att den känslan växer sig ännu starkare till riksdagsvalet i höst.
      Du får gärna berätta mer detaljerat i en intervju om du vill.

      Ha det bäst!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  11. TACK, Lasse för dina kloka och insiktsfulla tankar.
    Jag spridit dom över sociala medier, så även mina åsikter.
    TACK, för att du kämpar på så som även jag försöker.

    • Tack själv snusförnuftig!
      Kul att någon tycker att man är klok…hehe!
      Välkommen också med en krönika eller varför inte på en intervju, där du bestämmer intervjuämne.
      Det är bara att adda mig på Skype, så tar vi ett snack först.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se
      Skype-adress: lars.agge.agerstig

  12. NWO. USA China Israel Saudi rik. Rik. På toppen av pyramiden. De vill att vi ska ha inbördeskrig så att välståndet blir obefintligt. Så de kan köpa ut oss med dyra lånade pengar. och där gick friheten. NWO

    • Hej Stefanie!

      Nej, jag tror faktiskt att du har fel!
      Denna galenskap vi ser omkring oss har väldigt lite med olika länder att göra.
      Det handlar istället om psykopatiska globalister som genom dessa manipuleringar
      skapar mer MAKT och PENGAR till sig själva!
      Det vi ser med blotta ögat är bara en rökridå som ser ut som en verklighet.
      När det gäller eventuellt inbördeskrig så är detta högst troligt, men skälet
      är inte att minska välståndet. Skälet är att försöka göra sig av med stora
      befolkningsgrupper, såsom exempelvis muslimer, för att lättare komma åt deras
      enorma rikedomar i deras hemländer.
      Man skapar ett hat mot dessa som kommer till västländerna och tar ursprungsbefolkningens
      upparbetade förmåner. Detta skapar i sin tur en reaktion från ursprungsbefolkningen
      att till slut vilja förinta de ”parasiter” som stjäl våra förmåner. Situationen för
      ursprungsbefolkningen i landet blir till slut så ohållbar, att inga andra alternativ
      kvarstår.
      Därefter höjs det röster i EU och FN att invadera dessa muslimska länder och folket
      i väst kommer med glädje att lägga sin röst för det förslaget.
      Det hela handlar alltså om att ”söndra för att kunna härska”!
      Befolkningen i väst är sålunda verktyget för att åstadkomma detta åt globalisterna.
      Jag hoppas att jag har fel!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Vi, du och jag, verkar ha dragit samma slutsatser om situationen. Jag skrev något dylikt för ett tag sen i en kommentar på någon samizdat (altermedia), tom. slutklämmen var samma… ;-D

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.