638. LANDET DÄR POLITISKT ANSVARIGA FÅR SITTA KVAR


638. LANDET DÄR POLITISKT ANSVARIGA FÅR SITTA KVAR
av Jan Ivarson, 2018-07-22.

Man kan undra om det finns fler länder som Sverige, där de ansvariga får medias och majoriteten av väljarnas gillande trots landets förfall.
Varje vecka skjuts någon ihjäl och utsatta områden växer i antal och storlek.

Politikerna talar om problemen, som om de drabbat landet som en influensa ingen kan råda över. Det närmaste politikerna har erkänt sina förödande misstag är att någon sagt att de varit naiva. De talar hellre om skärpta straff för kritikerna som de kallar extremister.

Partiledaren för (L) sa nyligen att Europas länder utvecklats mycket positivt och att det är konstigt att kritiska röster växer i antal. Han tycks inte förstått att kritikerna ser hur länderna förstörs, som folken med möda byggt upp.

Inget politiskt parti tar på sig ansvaret. Det är förstås lika naturligt, som att de som skjuter folk, inte frivilligt anmäler sig till polisen. Partier döljer ansvaret genom att inte samtala med det enda parti som i åratal påtalat problemen.

Cirka 80 % av väljarna accepterar utvecklingen. De inser inte att utöver direkta kostnader för mat och uppehälle för ökad befolkning, tillkommer kostnader på andra områden när befolkningen på några år ökat med tio procent. Behoven för vård, skola och omsorg diskuteras, men ingen politiker sätter kostnaderna på migrationskontot. Andra kostnader talar man inte ens om, sådana som utbyggnader av infrastruktur för el, VA, reningsverk, vattentäkter, och transportsystemen.

En vändning kan tvingas fram när kommunerna tvingas dra ner, men det blir tydligt först i nästa valperiod. Nu håller de sig flytande med upplåning. Vi får fler utsatta områden, ökad kriminalitet, beväpnade vakter på sjukhus och sjunkande välfärd.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan. 

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/637-forvaning-over-omojlig-integrering/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/639-svenskfientlig-regering/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.