591. KAN INTE SAMARBETA MED ETT RASISTISKT PARTI


591. KAN INTE SAMARBETA MED ETT RASISTISKT PARTI
av Jan Ivarson, 2017-09-19.

Så sa en politiker i TV.

SD har inte blivit ett av landets största partier för att sympatisörerna är rasister eller för att väljarna uppskattar ett rasistiskt parti. Väljarna tycker inte hudfärg är ett problem bara för att många med mörk hud har annan värdegrund. Vänsterliberalernas sammanblandning av hudfärg och värderingar är lika ologisk som att metalliclack orsakar bilbränder.

Väljarna ser med fruktan på hur utomeuropeiska värderingar förändrar Sverige.

Väljarna ogillar att de som kritiserar politiken blir socialt utstötta. Väljarna märker hur statsmedia misstänkliggör politikens kritiker med uttryck som ”extremhögern” och ”populism”.

Väljarna vill inte tvingas gilla invandring som leder till uppenbara problem. De anser det är lika självklart att få gilla eller ogilla stor invandring, som de får tycka om hög eller låg skatt.

En majoritet av våra politiker anser det är rasistiskt att inte acceptera nya värderingar som tränger undan århundraden av svensk värdegrund, som möjliggjort landets utveckling.
Många politiker vill inte se samband mellan invandring och dagliga övergrepp på kvinnor, bilbränder och stenkastning, arbetslöshet och utanförskap.

Regeringen ger miljoner kronor till integration. Pengarna går till stor del till invandrarföreningar, så att de kan stärka sin kultur i Sverige. Det förväntas svenskar anpassa sig till.
Svenskar kallas främlingsfientliga om de inte vill försörja andra länders medborgare. Därför kommer många väljare överge gamla partier.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/590-islamisering-sveriges-och-europas-ode-ar-forutbestamt/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/592-fritidspolitiker-har-en-svar-uppgift/

4 tankar på “591. KAN INTE SAMARBETA MED ETT RASISTISKT PARTI

  1. Hej Jan

    Med all rätt som ett måste har jag tagit mig friheten att publicera din Krönika på Samhällsnytt där den uppskattas, hur utomordentligt bra skriven den är!

  2. Håller med dig helt! Politiker är förtroendevalda av folket och ska ha folkets bästa för ögonen och inte motarbeta varandra för sina principers skull! Att mobba SD, det partiet som visar att de värnar om Sveriges innevånare liksom övriga länders ska inte klä skott för andras dåliga politik! Här som där! Det kommer att visa sig vilka som borde skämmas en vacker dag!

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.