46. EN KRÖNIKA OM SKITSTÖVLAR


46. EN KRÖNIKA OM SKITSTÖVLAR
av Lars Agerstig, 2017-09-30.

Det är dags att börja kalla en spade för ”spade” nu. Jag har fått nog av språkbedragare som vill få oss att tro att sanna ord är fula!

Klicka på spelarpilen så kan du lyssna istället för att läsa krönikan!

Hallå där! Kul att ni tittar in och läser eller lyssnar på denna krönika.
Som rubriken antyder, kommer denna krönika att handla om skitstövlar.
Jag menar då inte skitiga stövlar som kanske bonden har på sig i ladugården, utan mänskliga skitstövlar vars stank ibland kan vara värre än bondens stövlar när han kommer in direkt från grisarna.

Jag talar alltså om lögnaktiga skojare, som var och en av oss konfronteras mot varje dag, antingen direkt eller indirekt.

Det påstås att alla människor ljuger ibland och så är det säkerligen. Det får dock olika följdverkningar beroende på vem som ljuger för oss och vad man ljuger om.
Om en bekant ljuger för oss, skapas kanske en liten irritation. Sådant brukar vi kunna lösa genom ett samtal eller i allra värsta fall, via en smäll på käften.

Om exempelvis en statsminister däremot ljuger för sina medborgare, så kan det innebära irreparabla skador för landet i stort samt helt onödiga lidanden fysiskt, psykiskt samt ekonomiskt för medborgarna.
Ju högre upp på hierarkins stege lögnen yttras, desto större följdverkningar får det för var och en av oss.
Jag tänker i denna krönika fokusera på personer som nått de översta pinnarna på karriärstegen. Jag tänker dessutom kalla en spade för en ”spade” och inte linda in mina tankar i någon mjuk PK-ull, för att överkänsliga mentalklena personer ska klara av att läsa eller lyssna på denna krönika. Ni som känner igen er i den beskrivningen, kanske kan gå och läsa en spännande busstidtabell eller ännu hellre beställa tid hos en skicklig psykolog. Tar man illa vid sig av befogade men kraftfulla ord, är nog det senare att rekommendera.

Är den alternativa mediebilden sann?
Vi ska granska några av de viktigaste makthavarna i vårt samhälle idag. Vi kan dela in dem i två grupper, pressen samt riksdagsledamöter.
Bägge dessa grupper har fått utstå besk kritik speciellt från alternativmedia, som exempelvis min egen Honesty4u till betydligt större aktörer.
Personer i dessa grupper kallas ofta idioter, hjärndöda etcetera, i olika forum och på Facebookgrupper.
Ligger det någon sanning i det?
Svar NEJ! Personerna i bägge dessa grupper är oerhört medvetna om vad de ställer till med och de är säkerligen i snitt inte mer ointelligenta än du och jag.
Varför får de då utstå dessa invektiv och dessvärre även den befogade kritiken?
Svaret är, att de helt enkelt är vidriga, äckliga skitstövlar!

Många av dem tycks vara maniska lögnare med klart psykopatiska drag.
Helin, före detta chefredaktör på Aftonbladet, samt Mattsson på Expressen, är bra exempel. Dessa herrar har snarare gjort trixandet, fixandet och lögnen till en ren konstart.
Här handlar det inte om ointelligenta knäppgökar, utan om smarta personer som är oerhört medvetna om sina egna lögner, som de förmedlar ut till sina läsare och åhörare.

Vad är orsaken till skojeriet?
Varför gör de då detta? Jo, det finns sannolikt personer högre upp i hierarkin som vill prångla ut andra budskap, än de som är korrekta och sanna.
Som stinkande giriga lydhundar förmedlar bedrägliga gossar som Helin och Mattsson med flera, alltså ut de budskapen som gynnar dem själva mest.
Jag har väldigt svårt att tro, att dessa mediepåvar inte har någon egen vinning när de publikt ”friserar” en händelse eller medvetet kanske väljer att publicera en prinsessas broderimönster på hennes handskar, framför att en grupp ”papperslösa nysvenskar” nyss sprängde en polisstation.
Sådana latrinpublicister är inget annat än riktigt stinkande skitstövlar, med andra ord!

De ”går över lik” för att uppnå det de vill, utan att ha den minsta empati för andra människor eller ens bry sig om sådana små oväsentligheter som att kolla fakta eller sanningshalt.
Skitstöveln Mattsson och hans hantlangare på Expressen, kallade exempelvis mig för rasist med mitt högst ovanliga namn utskrivet i tidningen, utan att ha torrt på fötterna!
På den tiden, så skrev jag ibland både krönikor och kommenterade i kommentarsfälten på Avpixlat. Mig veterligen har jag dock aldrig fällt någon rasistisk kommentar men däremot har jag i åratal varit befogat kritisk mot migrationspolitiken i detta land. Kritik mot vansinnig politik, är inte detsamma som rasism!
Att min kritik just var befogad, lär nog stå klart även för kräket Mattsson vid det här laget.

Den fjantiga rasiststämpeln används av bedrägliga skojare
Att just kalla mig för rasist, är faktiskt på gränsen till bondkomik!
Jag vistas i en liten by på Filippinerna, där jag är den enda vitskallen bland alla svartskallar. Den underbara kvinnan jag delar mitt liv med, har dessutom en nyans mörkare hudfärg än vad jag har. Svartskallarna här älskar vitskallen i byn och jag älskar mina svartskallevänner.
Jag vågar dessutom påstå, att jag har hjälpt fler ickesvenskar i nöd än vad Mattsson någonsin själv har gjort eller kommer att göra.
Så låg det till med den rasismen, Herr Skitstövel!

Herr Mattsson kan inte ens efteråt ta ansvar för, att han hängde ut mitt namn bland 400 andra namngivna med gigantiska rubriker i sin latrinblaska. Han kan inte heller ge ett enda exempel på min påstådda rasism! Detta gott folk är just kännetecknet på en äkta stinkande skitstövel med diktaturfasoner!

När det gäller nästa egotrippade krake, Herr Helin, f.d. Aftonbladet, så har jag inte haft något personligt att göra med den skitstöveln. Tur det!
Det räcker dock med att veta, att även detta kräk ägnar sig åt mörkanden och lögner ut mot sin publik.
Personalen både på Aftonbladet och nu på SVT, kan enkelt intyga de psykopatiska diktatorsfasonerna han uppvisar. Han, precis som kräket Mattsson, använder brottsliga metoder genom att exempelvis använda den så kallade Researchgruppen.

Olagliga arbetsmetoder
Researchgruppen ägnade sig bland annat åt att olagligt hacka sig in i Disqus kommentarsystem, med Mattssons och Helins goda minne.
Både Mattsson och Helin har sedan medvetet använt sig av uppgifter, som kommer från en brottslig gärning.
Både Mattsson och Helin vet naturligtvis, att gamla grova förbrytare driver Researchgruppen, vilka i sin tur har nära band med den autonoma våldsbejakande aktionsgruppen AFA.
Sådana dyngpråmar frotterar sig alltså dessa herrar med, på Sveriges två största latrinblaskor. Det säger en hel del om Mattsson och Helin!
Båda kräken…eh…förlåt…herrarna, brukar publikt babbla om ”seriös journalistik”, vilket egentligen är ett stort hån mot de få journalister som faktiskt försöker att vara seriösa.

Både Mattsson och Helin är personligt ansvariga som chefredaktörer (Helin nu programdirektör på SVT), för att medvetet missleda Sveriges befolkning genom ”frisering”, mörkande samt undanhållanden av viktiga nyheter i svensk media.
Vissa nyheter kan ju gynna ”fel parti”!
Jag tvivlar på att dessa bägge begår dessa illdåd utan egen vinning.
Jag älskar hundar men mänskliga giriga lydhundar utan rättspatos och ansvar, äcklar mig mer än stanken av grisskit!

Det tredje hönset som bör belysas i samband med epitetet skitstövel, är självklart vår statsminister Löfven.
Här kan man möjligtvis få för sig, att denne man inte har ”alla hästarna i stallet”. I viss mån är jag böjd att anta att det kan ligga till på det sättet. Jag tror dock inte att Löfven är helt omedveten om vilken skada han har ställt till med för Sverige och dess befolkning. Så korkad kan ingen vara!
Återigen handlar det om vad han fått i egen ficka, för att åstadkomma det kaos Sveriges befolkning nu upplever i form av fördärvade sociala skyddsnät.
Kan man vara annat än en girig psykopat, om man medvetet förstör välfärden och tryggheten för sin egen befolkning?
Jag har svårt att på rak arm minnas när Löfven senaste gången inte ljög medvetet i TV-rutan.
Skit luktar alltid skit, även om man klär skiten i snygg kostym och slips.
Kom ihåg det!

Otaliga skojare eller bara ynkliga personer
Dessa tre beskrivna herrar, är naturligtvis inte ensamma om att sälja sin själ till högstbjudande. Det kryllar av dem både i media och i riksdagens lokaler. En del av dem är bara giriga psykopater, medan en del andra bara är fega ynkedomar som inte klarar av att stå upp för vad som är rätt och fel och vad som är mitt och ditt.

Många sitter fast i lånekaruseller med amorteringar på bilen och villan och vet att om de gnäller för mycket och berättar sanningen, så får de sparken eller i bästa fall en värdelös ny tjänst med betydligt lägre lön.
Alla vill ju bli något och strävar efter viktigare uppdrag och högre lön. Det politiska belöningssystemet, att lydigt slicka uppåt och sparka neråt, ser dock till att tystnaden om sanningarna blir total.
Som utomstående behöver man inget kräkmedel för att bli spyfärdig av den gummiliknande ryggraden hos dessa ynkedomar.

Hot eller pengar?
Trots mitt beska betyg angående alla dessa ovanstående, så vill jag ändå ta upp en möjlig förklaring, angående de ovanstående tre namngivna kräken.
Tänk om det är så, att de agerar under sådana hot ingen kan gå emot?
Då handlar det alltså inte om personliga hot, utan hot som gäller nära och kära!
Exempelvis, ”— Visst vill du att din lilla söta dotter ska se lika söt ut imorgon? Yppar du ett enda ord om detta till någon, så kanske hon inte ens finns imorgon”.
Skulle det framkomma att de agerar under dessa beskrivna allvarliga hot, är jag den första att be dem om ursäkt för mina nedsättande ord om dem.
Handlar det inte om så pass allvarliga hot, så finns inga andra passande epitet än att kalla dem stinkande skitstövlar.
Skulle hoten exempelvis bara handla om jobbet eller lönen, så hoppas jag att de brinner sakta i helvetet, då de sålt ut sitt land och sitt folk för en spottstyver.

Nåväl gott folk, det kan handla om hot, giriga psykopater eller rena men stinkande skitstövlar! Du får bestämma själv, vad just du tycker!
Anser du att denna krönika har något värde, så dela den överallt, allt vad tygen håller!
Vem vet, en vacker dag kanske dessa små rader kan bidra till att sanningen börjar krypa fram?

Namngivna kräk ovan, inbjuds självklart till en oredigerad Skypeintervju med mig, om ni törs! Intervjun publiceras oredigerad på www.honesty4u.wordpress.com under ”knappen” Your Voice.

Har ni läsare eller lyssnare något ni vill tillägga till denna krönika, så är ni också välkomna till en Skypeintervju eller bara till en trevlig pratstund med mig. Det är bara att adda mig på Skype.
Du kan även helt enkelt skriva några rader nedan i kommentarsfältet.
Dela på bara och skicka länkar överallt!

Tack på förhand för att ni orkade läsa eller lyssna!

Lars Agerstig
Skypeadress: lars.agge.agerstig
E-postadress:
honesty4u@hotmail.se
Webbsida:
www.honesty4u.wordpress.com

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/45-vill-facebook-ta-bort-asikts-och-yttrandefriheten-fran-oss/  

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/47-ar-vk-ett-alternativ-till-facebook/

12 tankar på “46. EN KRÖNIKA OM SKITSTÖVLAR

  1. Media är fruktansvärd! Tänk på hur många som bara ser SVT och sen någon Hollywoodfilm och något program liknande bonde söker fru!!! De har ingen aning om något!!! Du har rätt i allt du skriver och jag tycker att alla svenskar som bara ser SVT borde tvingas att se dokumentärer om hur Libanon,som var det enda kristna landet i mellanöstern,modernt och fritt,vad som hände då de hade öppnat gränser!! Brigitte Gabriel vittnar. Det är hemskt och barbariskt. Googla Libanon under islam…VAKNA upp till verklighet!

    • Hej Louise!

      Ja, Reinfeldt hade åtminstone rätt på en punkt, DET SOVANDE FOLKET!
      Folk i Sverige går omkring som zombies och verkar inte ha en aning om vad som varken händer i världen eller i Sverige.
      Att tro att ”Törnrosa” ska vakna, liknar nog mer en utopi än en verklighet idag.

      Lever man som jag utanför Sveriges gränser, så upptäcker man att Sverige inte är bäst på allt. I ärlighetens namn är det faktiskt inte mycket som Sverige är bäst på mer än att mörka nyheter och paketera om dem i PK-format.
      I den grenen är det inte många länder som slår Sverige. Vi ligger sannolikt tvåa efter Nordkorea i den disciplinen!

      Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!
      Fortsätt med det!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Bra skrivet Lasse och varför skulle du skriva som du har gjort emot mig?
    Aldrig någonsin har jag haft någon kontakt med en person som du och nu kan du få veta sanningen, att jag har försökt få dig att tappa fattningen och känna dig osäker på dina åsikter.
    I vänlighetens tecken får jag erkänna att dig går det inte att rubba på! Bra jobbat som en del uttrycker sig.
    PS. Det här tycker jag är oerhört intressant där dina åsikter ska förverkligas till en verklighet!
    http://monarkin-staten-sverige.lege.net/

    • Hej ar4ne!

      Jaha, då får jag väl säga tack då, trots att resten av dina rader inte överensstämmer med sanningen!
      Du har inte ägnat dig åt någon test för att se om jag börjar svaja i mina åsikter, men det lät ju kul!
      Innehållet i länken du skickade, är enligt mitt synsätt närmast helt förvirrat!
      Men det kan ju naturligtvis vara så att jag inte är tillräckligt intelligent för att förstå tossigheterna?
      Tack ändå för att du gillade min krönika!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  3. Jamen äntligen! Jag är flitig på FB (alltför flitig, och med galna åsikter enligt somliga). under ett par års tid har jag, med en dåres envishet, påpekat att etablissemanget absolut vet vad dom gör.
    Jag menar att de som lismat in sej i Bilderberggruppen förmodligen har fått förhållningsorder angående globaliseringen mm. Är jag ute och seglar?

    • Hej Kristina!

      Jovisst är det så, även om jag anser att det är lite mer åt andra hållet! Man lismar sig inte in i Bilderberggruppen, utan blir istället noggrant utvald!
      Det handlar om att ha lite psykopatiska drag och samtidigt vara formbar och girig.

      Bra att du debatterar och yttrar dig. De flesta knyter bara näven i byxfickan, vilket aldrig kommer att leda fram till något vettigt!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  4. Klockren beskrivning av maktens stollar i journalistsverige och regering. Man riktigt njuter av att läsa denna beskrivning av detta etablissemang av människor som sätter griller i huvudet på vanliga jordnära människor som sliter för brödfödan. Man kan bara ta ett exempel på hur regeringstoppen aktiverar sin makt när t.ex ministrar får kicken, helt plötsligt sitter han återigen i en ”fin” stol igen med bra lön, och generaldirektör som utses av regeringen inte har en susning vad gäller säkerheten i olika verk. Vi ta en annan herre som får tjänsten som högsta höns i Stockholmsregionen som tidigare satt som ordförande i en ”stinkade” fond som blåste en hel del pensionärer på pengar. M.a.o. tack för den sanna beskrivningen av dom som ljuger om det mesta.

    • Tack själv Anders för att du fyllde på med mera info!
      Problemet som jag ser det, är att alldeles för få personer känner till hur illa allt fungerar!
      Gillar du krönikan hoppas jag därmed att du sprider den överallt. Skicka länkar in på bloggar, på alla typer av sociala medier som Facebook etcetera samt skicka en länk till ALLA dina e-postkontakter.
      Passivitet duger inte längre! Vi måste agera!

      Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

      Tack för din kommentar och välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Jätte bra Lars! Vi behöver mer av det du skriver. Och i synnerhet en stor spridning som syns överallt

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.