67. SVERIGE, ETT POLITISKT ÖVERORGANISERAT SPLITTRAT LAND


67. SVERIGE, ETT POLITISKT ÖVERORGANISERAT SPLITTRAT LAND
av Arne Holmström, 2014-01-02.

Det är inte så enkelt att säga ”vi och dem” och inte få veta, vem som är vem och vilken organisation som ligger bakom vad det än gäller, och vilka som står på folkets sida eller inte. Vi är ett organiserat folk till bristningsgränsen, vilket skadar individen mer än vi nånsin kan ana oss till. Dessutom splittrar det folkets sammanhållning och i stort sett omöjliggör möjligheten att kunna skapa ett ”mänskligt” samhälle!

Vi kan dela upp vårt folk i många grupperingar, som tyr sig till en rad olika politiska ideologier och där inte någon ideologi är hållbar för att bygga en gemensam politik på! Därför finns det en massa organisationer som är helt förkastliga, just för att de går de mörka krafternas ärenden. Ovanpå detta, så har vi säkerligen hundratals organisationer av det mest skilda slag som försämrar svenska folkets levnadsvillkor. Affärsmässiga organisationer bildar karteller vilket håller uppe priserna på varor och tjänster. Detta är olagligt men risken att de åker fast är obefintlig.

Sossarna toppar listan med undergroundgrupperingar och LO är den öppna gruppen. De dolda undergrupperingarna till den öppna gruppen är ett nätverk som nästan känns osannolikt, men där detta trots allt är förtvivlat sant. Utan dessa organisationer, är det frågan om inte sossarna idag hade varit ett parti hängande på 4% spärren och riskerat att åka ut ur riksdagen?

Man kan lugnt vara medveten om att vi svenskar står med i minst 300 dataregister och även olagliga dito. Dessa ser till att ingen kan gå säker. Någon kan alltid sätta käppar i hjulet för dig och andra svenskars framtid! Det här är organiserat i högsta grad, där privatpersoner har dataregister som de kan sälja till främmande makt, vilket också görs när man får påstötningar av folk i andra länder.

Många undrar över hur folk kan ringa ifrån utlandet och nämna ens namn, eller hur man kan få mejl ifrån okända människor utomlands? Det här beror på den gigantiska registreringen vi hamnat i och inte alltför sällan tar sig utlänningar in i våra register. Alla vet väl vad Stasi sysslade med i Sverige under DDR tiden? Och sedan detta CIA som har varenda svensk i sitt register! Orsaken är främst våra personnummer som är åt helsike och som gör det lätt att ta reda på allt om oss!

Vi klarsynta och politiskt medvetna som känner till det verkliga förhållandet som registrerade personer, håller oss nästan i skinnet (omedvetet för många). Att äga personlig integritet är omöjligt! Därför håller sig de flesta på sin kant för att inte bli svartlistade, därför att de kan förlora sitt arbete eller blir stoppade för högre befattningar, eller för övrigt råka illa ut på annat sätt!

Just det här har fått oss att anpassa oss och att följa med strömmen. Vi protesterar inte gärna mot alla märkliga förbud, på grund av rädslan för att bli stämplade för vad som helst, och ibland även med påhittade argument och motiv.

Som bekant så har ordet rasist fått en stor innebörd för de flesta svenskar, som nästan gör allt för att inte bli stämplade som rasister! Observera att detta är endast förbehållet det svenska folket! Andra nationaliteter har inte detta ok bärande på sina axlar!

Vi är alltså fjättrade av en massa förbud ”som utlänningar är helt befriade ifrån”. Man tycker kanske att vi svenskar skulle kräva samma förbud för utlänningarna i Sverige? Men se, det törs man inte, för rasiststämpeln har blivit inristad i hjärnan på de flesta svenskar. Även politiker bär samma rädsla och även de föredrar att tiga! Å andra sidan, har det svenska folket aldrig tidigare i svensk historia setts som rasister och det finns papper på att svenskarna är de minst rasistbenägna folket i Europa!

Åter till Sveriges alla organisationer, där merparten av dessa håller ångan uppe, med att misstänkliggöra svenska folket för att vara rasistbenägna och där de flesta har gått på denna stora bluff! Jag tror att ordern har kommit ifrån högre ort, det vill säga från storfinansen. Dessa tycks ha misstänkliggjort det svenska folket för att vara potentiella rasister?

Skälet är att förhindra folket att protestera mot massinvandringen. Invandrarna som guldkalvar och allra helst de som ständigt lever på bidrag, ska göra de rika och besuttna ännu rikare! Invandrarnas bidrag, som är svenska folkets skattemedel, hamnar sist och slutligen i storkapitalets fickor! Den dagen kommer, då vi inte längre accepterar mångkulturen, hur blir det då?

Nu är det tyvärr på det sättet att de onda krafterna  inte vill förlora sina guldkalvar. Jag talar om de samvetslösa girigbukarna, som kommer att ta strid mot oss svenskar, vilket de redan gör. Detta sker med hjälp av journalister och politiker samt inte att förglömma 7-klöverns stöd till organisationer som EXPO och AFA, vilka tycks fungera som deras speciella ”terroristgrupper”.

Kommer vi att kräva upprättelse av de skyldiga politiker och journalister som ligger bakom vårt lands elände? Kommer de att krävas på sin avgång? Är fortfarande den svenska flatheten sådan, att inga protester kommer ifrån de organiserade flata svenskar som utnyttjas till fullo? Dessa som är av den hjärntvättade sorten och som inte längre tycks förstår sitt eget bästa?

Personligen tror jag  att folket trots allt kommer att kräva de ansvariga på deras avgång! Men inte kommer de ansvariga att ställas till svars för sina handlingar och bli straffade på något sätt, såvida inte islamisterna gör en statskupp som blir en början till ett inbördeskrig? Då hamnar allt i en annan dager och de ansvariga riskerar sina liv.

Efter regimens fall och folket har fått makten i landet, finns det idéer om hur Sverige skulle kunna omformas. Ponera på att Sverige blir ett enda stort ”företag” (nytt politiskt system) där vi alla är anställda. Vi tjänar alla vårt uppehälle genom att vi arbetar tillsammans för ”företagets” bästa. De som ska betala ut våra löner, ser till att ingen blir underbetald för sitt slit. Detta kan vara en väg ut ur det nuvarande politiska systemet, där kapitalets herrar är de verkliga maktinnehavarna!

Om alla länder gjorde detsamma och invånarna verkade för sitt lands bästa, skulle det vara något fel med det? Det skulle sannolikt bevisa att nationalstater är det bästa för varje enskilt folkslag, där alla har rätten till sitt land. Det finns gott om  bevis för att multietniska samhällen ger en hög kriminalitet!

Motgiftet mot dagens förfall är ett nytt politiskt system, där kapitalets herrar får sparken ifrån sina bolagsstyrelser och blir tvungna att lyda folkviljan.

Det går faktiskt att bygga ett folkhem, trots att kapitalets män protesterar högst mot detta. Om invandrarna måste återvända hem till sina länder, så blir det det tvärstopp på den giriga storfinansens där bland annat bankerna ingår! Kapitalister tjänar för närvarande miljarder på invandrarna, vilket jag skrev om i en tidigare krönika ( 49. SANNINGEN BAKOM SVENSK GLOBALISERING). Där skrev jag om hur det går till och den sanna orsaken till globaliseringen vår värld. Allt handlar om att rädda det kapitalistiska systemet!

Sverige som ett enda stort ”företag” bör garantera att vi kanske endast har tre partier i Riksdagen och det upplöser samtidigt också alla dessa organisationer som saboterar mer än de gör någon nytta för den breda massan!

Några fackföreningar behövs inte längre! Alla får en medborgarlön, vilket också många flaggar för som det enda rätta! Ett sätt där våra skattemedel istället får gå till vår infrastruktur, skola, vård och omsorg m.m. Inte som nu då merparten av våra pengar går till bistånd för utlänningar boende i Sverige och till andra folks hemländer!

Den som inte begriper hur verklighetens Sverige fungerar, kan väl vara så hyggliga att lägga ner sin röst i nästa års val genom att rösta blankt, eller helst inte alls! Det här är det bästa ni kan göra som ett led i att rädda Sverige ifrån en given undergång!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.