97. Assimilerad till andra människors behag.


97. Assimilerad till andra människors behag.
av Arne Holmström, 2014-03-10.

Vi har en fantastisk värld där varje folkslag borde få ha rätten till sitt eget land.

Folkvalda politiker i respektive land har dock ibland blivit folkets fiender, då de motarbetar befolkningens mänskliga rättigheter! Nationalstaterna ska upphävas, våra länders gränser ska suddas ut, varje individ ska ha rätten till andra länders ekonomiska tillgångar! Vi kan kalla det för en global assimilering där länder ska anpassa sig till tanken att integrera invandrare. Detta pågår för fullt i nästan alla västländer idag!

Allt av det goda för mänskligheten, att skapa sitt eget land för en ljus framtid, har ersatts av att globalisera vår värld genom multietnisk blandning av folk i varenda nationalstat!

Läs denna länk om globaliseringens syfte!

https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/49-sanningen-bakom-svensk-globalisering/

Vår så kallade massinvandring som bidragit till mångkultur med olika samhällsenklaver i det svenska samhället, har förstört svenskarnas rätt till sitt eget land!

Du fattiga ifrån U-land, sök dig till rika Sverige (som vår regim vill påskina) och bli integrerad till vårt lands kultur och tradition och din lycka är gjord. Du har nu bytt ut din identitet ifrån att vara svart, till att anses som vit och får automatisk samma status som landets ursprungsbefolkning!

Känns det här rätt och riktigt, att utlänningar ska ha rätten till andra länders tillgångar? Ska vi som svensk befolkning hjälpa dem med detta?

Det här är precis vad som accepteras av dagens integrationsivrare! De som anser att bara utlänningar låter sig integreras, så är de välkomna att ta för sig av landets tillgångar!

Att utplåna svenska värden och värderingar och att spe ut vår stam med andra folkslag (multikulturell avel), slutar med att vårt nordiska folkslag blir utrotat! Det här tycks ha en underordnad betydelse för politiska partier och svenska väljare?

Redan nu kan vi slänga våra historieböcker som handlar om svenskarnas historia! Inte ska utlänningar tvingas lära sig något om Sverige, när svenska folket ändå ska bli utrotat!

Att integrera utlänningar via massinvandring, så att vi själva blir utrotade med tiden som nordisk ras, är ju helt förkastligt och upphäver varje folkslags rätt till sitt eget land! Att istället assimilera invandrare med samma invandringstakt som idag, är naturligtvis inte mindre förkastligt.

Vi ska inte ge bort vårt land till utlänningarna. De borde åka hem och rädda sina egna hemländer ifrån undergång, för det låter sig absolut inte göras i vårt land!

Arne Holmström 

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.