131. BLI VÅLDTAGEN MED FEMINISTISKT INITIATIV


131. BLI VÅLDTAGEN MED FEMINISTISKT INITIATIV
av Arne Holmström, 2014-06-18.

Feministiskt Initiativ (Fi), är ett politisk parti vilket framhåller de perversa folkets rätt i samhället, med dolda förtecken!

Säkerligen har kvinnans kamp mot mannen pågått i över hundra år, eller i alla tider. Vem minns inte 50- och 60-talets grupp åtta kvinnor, vilka på den tiden sågs över axeln och blev allmänt hånade av både män och kvinnor?

I skiftet 60- till 70-talet då fri kärlek kom till stånd, blev ett högt pris som vi har fått betala och vilket vi har känning av än idag! Äktenskapen upplöstes på löpande band och hemmafruarna blev otrogna. Dessutom ökade könssjukdomarna. Även aborter ökade i en rasande fart, vilka snarast blev till ett preventivmedel! Drygt en miljon aborter har genomförts de senaste femtio åren!

Den fria kärleken hade också ett dolt budskap som, ”Död åt kärnfamiljen”, vilket kommunisterna långt innan hade brölat ut. Samtidigt påstods det att vara en social konstruktion? Det är ett heltokigt påstående! ”Död åt kärnfamiljen”? Kärnfamiljen som är folkets maktfaktor ska utrotas! Så skapas diktatur, genom att döda folkets makt!

Det här är på väg att återupprepas, men den här gången har Fi tagit med även folk som ligger åt fel håll så att säga. Vad detta parti Fi har ställt till med, har sin grund i att hata männen! En form av hämnd över att kvinnor har sämre betalt än män på arbetsplatserna, vilket är en sanning med en modifikation. Massor av kvinnor idag är högavlönade som bekant!

Feministiskt initiativ egen valplattform.

”Öppna gränser, fri invandring, månggifte och inget försvar”.

Det här säger att Sverige har blivit en tummelplats för galningar! Månggiftet är ett försök att ställa in sig hos islams ledare i landet. I hopp om att deras Imamer ska uppmuntra muslimer att lägga sin röst på Fi!

Att öppna gränserna för fri invandring är att ropa, kom och våldta Sverige! Vi har inte något försvar, så alla ni utlänningar behöver inte känna något hot! Svenska folket är ingenting att bry sig om. De är så dumma i huvudet, så de anar ingenting om vårt pågående landsförräderi. 7-klöverns partier har bevisat för oss i Fi att svenska folket består av dumt folk som inte begriper någonting!

Nu är det inte fullt så illa ställt ännu! Fi har inte kommit in i Riksdagen och är inte något större hot för rikets säkerhet!

Svenska folket ska nog tacka Gud för att Sverigedemokraterna finns till och är en stark faktor som kan rädda Sverige ifrån den pågående förintelsen av det svenska folkslaget.

Det är därför på sin plats att Feministiskt initiativ ska ha ett annat epitet. Deras politik är ”Förintelse initiativ”, genom att värna om perversa människor, där kriminell verksamhet ingår! Deras politik är ren våldtäkt på svenska folket och det är vad Fi visar med all tydlighet, enligt mitt tyckande!

Arne Holmström

2 tankar på “131. BLI VÅLDTAGEN MED FEMINISTISKT INITIATIV

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.