318. HJÄLTE ELLER USEL KAPPVÄNDARE – EN TIDSFRÅGA


318. HJÄLTE ELLER USEL KAPPVÄNDARE – EN TIDSFRÅGA
av Jan Ivarson, 2015-08-29.

Ett land är illa ute när dess politiker anser att en stor del av befolkning är lågutbildade och har fel uppfattning i en politisk fråga som migrationspolitiken. Man kan undra om utbildningsnivån höjs i landet med regeringens invandringspolitik med personer från världens minst utvecklade länder? (Underbar fråga! Red. anmärkning).

I rättvisans namn skall det erkännas att det även finns en och annan med svagt förstånd bland politiker i DÖ-partierna. De ser ut att bli fler i takt med att opinionssiffrorna för SD stiger. Dessa politiker med förväntat svagt förstånd kan om de ger sig tillkänna i en nära framtid, komma att betraktas som rakryggade sanningssägare. Väntar de för länge kommer de hånas som usla kappvändare.

En centerpartist som vågat tränga sig ut ur åsiktskorridoren är kommunalrådet Stefan Hanna i Uppsala. På sin blogg skev han den 23 augusti 2015:

”Sveriges misslyckade integrationspolitik och en extremt ansträngd migrationspolitik kan jämföras med en cancer. Sverige är sjukt, allvarligt sjukt, och problemen har tillåtits sprida sig och påverkar allt fler delar av samhället på ett socialt och ekonomiskt ohållbart sätt”.

Det är uppenbart att Stefan Hanna och Annie Lööv inte är på samma linje. Framtiden får utvisa vilken av dem som blir hjälte och vem som blir kappvändare.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

1 tanke på “318. HJÄLTE ELLER USEL KAPPVÄNDARE – EN TIDSFRÅGA

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.