535. TYCKARSOFFA FÖR RÄTTA ÅSIKTER


535. TYCKARSOFFA FÖR RÄTTA ÅSIKTER
av Jan Ivarson, 2017-02-13.

I SVT:s tyckarsoffa på fredagar sitter bland andra en gammal vänsterledare som ges stor tid att framföra vänsteråsikter. En hel del av dessa handlar om Sverigedemokraterna som påstås ha rasistiska rötter. Vilket parti har inte tvivelaktigt gods i sin historia?

Få röstar på ett parti för vad det gjorde för årtionden sedan, utan vad man tror partiet vill göra i framtiden. Det bör en gammal vänsterledare vara glad för.

Den före detta vänsterledaren menar att inget parti skall samarbeta med ett av landets största partier. Han får indirekt stöd av SVT. Ingen företrädare för SD får ta plats i SVT:s tyckarsoffa, trots att SD är dubbelt så stort som vänsterpartiet. Det anses demokratiskt och i linje med public service uppdrag att filtrera åsikter åt tittarna.

Public service tycks anse att ett parti som vill begränsa invandring, skall inte erbjudas plats i TV om det inte sker för att misstänkliggöra partiet. Det är i linje med svensk PK-anpassad värdegrund som regeringen implementerar i landets myndigheter.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress så att vi kan blockera eventuella skitstövlar!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/534-mina-tankar-kring-religion/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/536-skriv-till-regeringskansliet/

2 tankar på “535. TYCKARSOFFA FÖR RÄTTA ÅSIKTER

  1. Väldigt bra skrivet och, du har med dina ord. Precis som det sker i Sverige, och hur dom försöker mörka och bara dom som, vrider på sanningen och verkligheten, får visas och framföra sina ord, för att inte folket ska förstå och fatta vad hur verkligheten ser ut, även att ej låta SD få framföra sina åsikter, för då kan ju deşsa ändra sina åsikter,
    Tack Jan för ditt bra framförande

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.