92. SVENSKA REGIMENS MAKT ÄR UPPBYGGD PÅ RASISM!


92. SVENSKA REGIMENS MAKT ÄR UPPBYGGD PÅ RASISM!
av Arne Holmström, 2014-03-01.

I USA hatar man kommunism och i Sverige accepteras den. För många är det en lycka att få hunsa svenskar som inte delar deras kommunistiska uppfattning.

Utrikesminister Carl Bildt, som hatar kommunister, har självklart stora problem med USA:s regim, som han nästan knäböjer inför, då han försöker förklara bort att hans regim står på den kommunistiska vänsterrörelsens sida.

Det kommunistiska Vänsterpartiet, har aldrig tidigare haft ett så stort inflytande i Sverige som nu, när de stöttas av sex andra politiska partier i landets riksdag, nämligen M, C, Kd, S, Fp och Mp.

Orsaken är bara ett faktum, att kämpa mot svenska folket som vägrar en mångkulturell verksamhet i Sverige!
Vänsterpartiet (V) och de övriga sex nämnda partierna, som tillsammans kallas
7-klövern, har ingått en helig allians att för evigt få vara vid makten!

Sverigedemokraterna (Sd) som det åttonde riksdagspartiet, är det största hindret som ska bekämpas med alla medel av 7-klövern. Deras strategi är att kalla Sd för rasister och sig själva för antirasister!

Så här ligger det till! 1975 så röstade en enhällig Riksdag att Sverige skulle bli ett mångkulturellt samhälle för att lyda den nya världsordningen, att vår värld måste globaliseras! Men världsordningens motiv att rädda det kapitalistiska systemet undvek man att tala om, utan motivet sas vara för att rädda världens fattiga länder ifrån sitt lidande (som tyvärr dumma svenskar fortfarande tror på).

Operation omvänd rasism kom igång ganska omgående på 70-talet! Svenskar började bli hatade och förföljda av vår egen regim och så har det fortsatt till dags datum. Sverige satte igång med att importera röstboskap, enligt Olof Palmes direktiv. Palme räknade ut, att ger vi utlänningarna vad de vill ha av oss så får vi i gengäld röster tillbaka och kan i stort sett kräva att de röstar på Socialdemokraterna. Svenskarna som upptäckte detta system, började att protestera mot denna röstboskap ordentligt när övriga riksdagspartier gjorde detsamma som Sossarna hade påbörjat!

Nu började de stora lögnernas tid av våra folkvalda politiker och detta har eskalerat hämningslöst under åren!
Politikerna har formligen tävlat i vem som kan hitta på de främsta lögnerna och det hemska är, att de har fått vår journalistkår att instämma i de politiska lögnerna! Dessutom har journalisters egna påhittade lögner, skapat en hatstämning mot alla svenskar som går emot detta enorma politiska bedrägeri, som mest liknar ett rent landsförräderi!

Politikers och journalisters förtal om oss, att utmåla oss svenskar som rasister har satt djupa spår! Svenska folket är uppdelat i två läger, svenskarna och de svenskar som konverterat sig till rashatarna bland existerande utlänningar i landet, i rädslan för att bli kallad svensk rasist!

Det här är bevis på om något, att 7-klöverns makt är uppkommen på rasistisk grund!

Att kalla nästan allt som går 7-klövern emot för rasism, är det största problemet för oss medvetna svenskar. Problemet skapas när vi försöker övertyga folk om, att den mest troliga förklaringen till 7-klöverns maktstrategi, är att med tiden göra Sverige till en diktaturstat!

Det här har skadat svenska folkets ego, att stå upp för sitt land och sitt svenska folk!
Snarare har stora delar av svenska folket, valt att stå upp för utlänningars ockupation av vårt land! Röster höjs naturligtvis om vad som kommer att hända om vi inte kan stoppa
7-klöverns planer i tid? Röster som befarar att ett inbördeskrig ingår, om inte Sd får en egen makt och får ta över styret av Sverige.

Möjligt är att Sd är en tändande gnista för ett inbördeskrig som skulle spoliera
7-klöverns maktstrategi, vilket också 7-klövern säkerligen är ytterst medvetna om. Sd är ju egentligen en väckelserörelse som förr eller senare självklart kommer fram till dagen D, som är en parallell till det som var startskottet till att stoppa Hitlers regim!

Alltså, Sd är farliga för 7-klöverns rasiststulna makt, främst genom den mångåriga hatpropagandan mot svenska folket, att kalla oss svenskar för rasister, för att vi inte ska våga protestera!
Sd är även farliga för deras importerade stödtrupper av invandrare, som är deras egentliga slagträ mot oss svenskar. Dessa invandrare får inte ifrågasättas på något sätt, utan att du riskerar att bli kallad rasist.

Om det är någon tröst, så lär dagen D komma!
Kanske kommer då de svenskfientliga krafterna tvingas stå inför domstol och förklara sitt landsförrädiska uppsåt! Tyvärr sker nog detta efter det inbördeskrig som ser oundvikligt ut, för att rädda Sverige ifrån den totala undergången!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.