7. VÄRLDSMEDBORGARE BLIR ANSVARSLÖSA BROTTSLINGAR


7. VÄRLDSMEDBORGARE BLIR ANSVARSLÖSA BROTTSLINGAR
av Arne Holmström, 2013-06-08

”Världsmedborgaren kommer med tiden att bli som våra förfäder, anarkistiska. Helt enkelt för att de inte känner något ansvar för sitt folk och land.”

Ponera att alla börjar se sig som världsmedborgare och åka land och rike runt. De tror sig skapa en fredlig värld men bör tänka om, för konsekvensen blir den att världsmedborgarna gör på sikt sig själva till anarkister och hamnar på den laglöses sida.

Hur kan detta vara möjligt undrar säkert många, när världsmedborgaren är ute efter samförstånd med världens folk? Tyvärr påvisar all psykologisk forskning på ämnet, att varje individ måste ha en fast plats att leva på, alltså fast mark att stå på, och känna till sin bakgrund eller sina rötter. Då blir det naturligt för oss att ta ansvar för vårt fosterland, något som tryggar oss själva och vår omgivning. Alla som tar avstånd ifrån detta ansvar blir oftast förbrytare mot samhället, och all form av ansvar är som bortblåst. Alltså – världsmedborgaren kommer med tiden att börja leva ett oansvarigt liv på grund av brist på ansvarskänslor för andra människor och något specifikt land. Historien påvisar att människorna i begynnelsen delade upp sig i familjegrupper som endast tog ansvar för den plats de som för stunden vistades där, och de hade absolut ingen medkänsla för andra som inte ingick i deras släkt (rasism har funnits i alla tider till synes).

Världsmedborgaren kommer med tiden att bli som våra förfäder, anarkistiska. Helt enkelt för att de inte känner något ansvar för sitt folk och land. Tyvärr ser man just den tendensen hos vårt invandrade folk, många har kommit hit för att försörja sig på brottets bana, för det drabbar inte folket i deras hemländer, utan bara oss dumma svenskar och oss känner de inget ansvar för.

Nu för att ingen skall kalla detta ett rasistiskt inlägg så skall alla ha det klart för sig, att deras hederliga landsmän är de första som tycker att detta är rent för jävligt, att svenska folket blundar för detta faktum.

Ansvar är nyckelordet i varje samhälle, det som förhindrar det från att bli anarkistiskt. Om alla blir världsmedborgare och far land och rike runt, vem tar ansvaret för respektive land i världen?

Arne Holmström

1 tanke på “7. VÄRLDSMEDBORGARE BLIR ANSVARSLÖSA BROTTSLINGAR

 1. 7. Världsmedborgare blir ansvarslösa brottslingar
  av Arne Holmström, 2013-06-08

  Hej Arne!
  Detta var sannerligen en kärnfull och logisk text om orsak och verkan.
  Egentligen hade du bara behövt skriva den sista meningen, eftersom den
  täcker in i stort sett allt.
  ”Ansvar är nyckelordet i varje samhälle, det som förhindrar det från att bli anarkistiskt. Om alla blir världsmedborgare och far land och rike runt, vem tar ansvaret för respektive land i världen?”

  En fantastisk sammanfattning av en av vår tids största problem.
  Kanonbra skrivet! Det är bara att ta av kepsen och bocka fint!

  En sådan här text gör mig glad för den visar att det finns hopp om
  befolkningen i det vänstervridna politiskt korrekta Sverige.

  Välkommen med fler alster så vi läsare här på Honesty4u får mer
  njutning från tänkvärda artiklar!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.