450. DAGENS HIMMEL


450. DAGENS HIMMEL
av Cornelia Dahlberg, 2016-05-10.

Långhelgen har i stort sett bjudit på en underbar blå himmel, men i morse bestod den plötsligt av rutiga mönster av det etablissemanget kallar kontrails, som inte ville lösas upp utan istället utökades till kvarliggande onaturligt regelbundna dimmor.

Gissar att SMHI kallar dessa för slöjmoln… Då kom jag att tänka på att jag inte rapporterat om reaktionen på min motion angående Chemtrails till Kyrkomötet.

Där hittar jag någon kyrklig person som anser det vara groteskt att ta upp frågan på ett kyrkomöte. ”Arma Svenska kyrka” utropar han. Någon kommentator pratar om Guds vrede och det spinns vidare på den tråden. I deras värld är det säkert önskvärt att man ska bli rädd att inte vara gillad utan, ve och fasa, smutskastad av propagandamedia.

Själv är jag en så udda fågel att jag anser det vara groteskt att inte tillåtas reagera på vårt förändrade luftrum, på de förändrade avgaserna efter flygplan, samt föra vidare mina iakttagelser. Jag anser mig, till skillnad mot kyrkgubbarna, leva i en demokrati med yttrandefrihet, ”Arma Svenska kyrka”

Svenska Kyrkan verkar, precis som vårt politiska system, vara så genombyråkratiserad och maktfullkomlig att den känns som ett lika kallt skelett, trots allt prat om kärlek. Det klingar bara ihåligt. Kanske medlemstappet signalerar – Tid för begravning? Kärlek spirar tack och lov i andra, levande grupper. Blir inte långvarig i Svenska Kyrkan.

Några reaktionslänkar, om du orkar, här och här och här har man knåpat ihop bild på mig med flygplan 🙂 Socialdemokraternas nyhetstidning drar sig inte för ren lögn vad gäller temat och mig.

Cornelia Dahlberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/449-busenkelt/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/451-gemensamma-skyldigheter/

3 tankar på “450. DAGENS HIMMEL

  1. Till alla er som rynkar på näsan åt detta med Chemtrails eller Geoengineering!
    Kolla på hela denna långa föreläsning, så vet ni vad ni rynkar på näsan åt sedan!
    Alltid bra med kunskap, eller hur?
    Tror ni att ni vet mer än denne man?

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotrmail.se

  2. TILL ALLA LÄSARE

    Jag läser med stort intresse era inlägg och kommentarer här på Honesty4u. Mycket uppfriskande!

    Det fria åsiktsutbytet, är faktiskt själva anledningen till att denna webbsida överhuvudtaget finns.
    Jag anser att åsikts- och yttrandefrihet är bristvaror i dagens Sverige!

    Vi måste våga tala om ALLT
    Jag skulle vilja vända på det hela genom att säga, att de som inte öppet vågar säga sitt hjärtas mening här eller på något annat sätt mörkar vad de tycker och tänker, behöver knappt ens göra sig besvär att besöka Honesty4u!
    På Honesty4u råder det total åsikts- och yttrandefrihet!

    Denna åsikts- och yttrandefrihet måste dock ske under eget ansvar men också hanteras med förnuft och respekt för andra människor. Det innebär att Honesty4u aldrig tillåter förtal av andra människor!
    Alla åsikter från vänster till höger är dock välkomna, om de innehåller saklighet och främjar ett förnuftigt debattklimat.

    Något att tänka på
    Ur tystnad föds bara fördomar och dumhet. Låt debatten flöda fritt för ett bättre Sverige!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.