88. NY BETYDELSE AV ATT ÄLSKA SIN NÄSTA?


88. NY BETYDELSE AV ATT ÄLSKA SIN NÄSTA?
av Arne Holmström, 2014-02-21.

Svenska Kyrkans budbärare har hamnat i medvind. Vindarna har tagit sig en ny form under begreppet ”Att älska sin nästa”, vilket nu går ut på att särskilja svenskar ifrån svenskt folk.
Kyrka och Stat är skilda åt, vilket var nödvändigt för att svenskarna blev ett alltmer sekulariserat folk som inte längre ansåg att religionen passade in i ett civiliserat samhälle!

Vad har nu hänt? Jo, Svenska Kyrkan blandar sig i den drivna svenskfientliga politiken och gör absurda uttalanden om hur otäcka svenskarna är (svenskarna är den kategori som står upp för sitt land och folk!).

”Landet lagom”, som Sverige brukar kallas, har idag fått en underordnad betydelse.
Sverige har nu blivit ”det politiskt hysteriska riket”! PK-omdömet (PK=politiskt korrekt) är hysteriskt, där galenskap står på den politiska dagordningen och ve den som protesterar emot den!
Svenska kyrkan har anpassat sig till den människoföraktande PK-politiken, vilket påminner oss om inkvisitionens kyrka förr i världen, med hetsjakt mot icke troende.
Präster och kyrkliga företrädare med ärkebiskopen i spetsen, har en människoföraktande livsåskådning genom att särskilja folk åt likt det Islam står för, vilka tycks hata den vita människorasen.

Människoföraktet är riktat mot svenska folket! Den Svenska Kyrkan visar hart när på nazistisk filosofi, där icke önskvärt folk ska utrotas! Detta tycks vara riktat mot varenda svensk som kritiserar PK-etablissemanget med sin horribla invandringspolitik!

Alla nationalister som ger sin erkänsla för vad våra förfäder byggt upp för vår skull, ska alltså utrotas! De tillåts därmed inte att kunna fortsätta att utveckla vår välfärd, vilket nutidens människoföraktande politiker struntar totalt i. Den breda massan av vårt svenska folk har inte ens förstått vad som händer!

Den så kallade 7-klövern med sju partier och även den absurda Svenska Kyrkan som går Islams ärenden, är något man mer eller mindre bör idiotförklara. Allt efter hur Islams lära blir anpassad efter makthavarnas påfund, så är saken klar, Svenska Kyrkan går emot svenska folket!
Vårt land har blivit en psykisk produkt om förnekelse av människovärde, delat på två fronter. Det är vad dagens politik främst går ut på.

Svenskarna har en absolut mänsklig instinkt då de vill försvara sitt revir, Sverige! Våra svenskar med svenskfientligt sinnelag är obegripliga vid första anblicken, men givetvis har det sin förklaring.
Så här ligger det till!
RÄDSLA att inte våga gå emot den vansinniga invandringspolitiken, är grunden för det svenskfientliga sinnet!

Svenska folket är uppfostrat att bocka och buga för överhögheten. Det gäller kanske främst äldre människor och religionen har lagt grunden för detta med sitt hot om att hamna i Helvetet, om man inte tror på Gud och Jesus!

Det är alltså detta som religionen har grundmurat genom årtusenden och som nu är en vida utspridd ”folksjukdom” världen över. ”Folksjukdomen” är både ärftlig och skadlig och är just grundorsaken till att vi inte vågar sticka upp mot makthavarna av rädsla, likt rädslan för det religiösa hotet om Helvetet!

Det här skapar politiska motsättningar i rådande klasskamp! Religiösa människor som har sålt sin själ till Gud och velar resten av sina liv, samt icke religiösa som istället känner en politisk rädsla. Detta är en stor stötesten i den religiösa och politiska grunden, att älska sin nästa.

Svenska kyrkan bör därför sättas på plats en gång för alla, att inte blanda sig i svensk politik.

 Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.