43. DEN FELANDE LÄNKEN


43. DEN FELANDE LÄNKEN
av Arne Holmström, 2013-09-30.

Sanning om Sverige, är att hela vårt samhälle snart består av felande länkar!

Handen på hjärtat, kan någon med bästa vilja i världen påstå att Sverige är ett bra land att bo i? Den som tycker att allt i Sverige är bra, begår ett ruskigt och hänsynslöst bedrägeri. De som kan tänkas tycka att allt är normalt, är nog endast vår regim och kapitalet!

De felande länkar som i grunden är bisarra, är att inte leva med begreppet orsak och verkan!  En skrämmande stor del av vår befolkning umgås inte med sådana tankar och värderingar!  Varför skulle de göra det, när de flesta av våra politiker inte ens har en tanke åt det hållet.

Därför har vi också ett samhälle som är på dekis!

Här i Sverige får vi läsa om de mest bisarra anklagelser, som folk bokstavligen till och med skriver under på, som nu senast, gällande främlingsfientlighet? Denna manifestation var riktad mot etniska svenskar, och som vanligt undantas de egentligt fientliga, de som kommit utifrån.

I det stora hela är detta ett bedrägeri riktat mot stora delar av svenska folket, de som står upp för sitt folk och fosterland, och som nu etablissemanget slår emot.

Nu leds vi in på tanken, ”att en kedja inte är starkare än sin svagaste länk”.  En dag lär den länken brista och då tror jag att räfs och rättarting kommer till stånd, där mången svensk blir ledd till skampålen och inte minst de politiska förrädarna som medvetet vill köra ner Sverige i avgrunden!

Denna beskrivning är länkat till vad vi får läsa dagligen om i massmedia, som tycks söva folket istället för att få dem att vakna och ta avstånd?

Tyvärr den bittra sanningen är den, att läsarna tror sig läsa ren fakta. Stackars människor som inte förstår sitt eget bästa!

Den värsta länken till det här, är att vi som är oskyldiga blir straffade av en maffialiknande regim. Detta påstående ska inte tolkas som några överord, utan istället ses som reell fakta!
Regimen har ju tillgång till de incitament som gangsters brukar ha, så varför tvivla?

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.