690. INGEN BLIR FÖRVÅNAD OM DET GROR TULPANER NÄR MAN SATT TULPANER


690. INGEN BLIR FÖRVÅNAD OM DET GROR TULPANER NÄR MAN SATT TULPANER
av Jan Ivarson, 2019-03-16.

Varför blir några förvånade över att islam och dess förgreningar växer i Sverige när vi tar in muslimer i landet?

Invandrare med icke västerländska värderingar kallas resurser när de kommer. Resurserna är lika oförklarade som den rätta värdegrunden. Orden resurser och värdegrund tas till i brist på saklighet.
När nysvenskarna tagit plats, förfasar sig många över nya brottstyper och sociala behov som inte fanns innan gränserna öppnades och mångkulturen flödade in.

Vi talar om problemen som om vädret, som något naturligt vi inte rår på. Vi får tala om, vad man kan tänkas göra för att komma till rätta med nya brottstyper och arbetslöshet och vi får önska mer skattepengar för att lösa dem. Men vi får inte tala om varför problemen uppstått. Det anses främlingsfientligt och på senare tid även för nationalistiskt.
Det påminner om Big Pharma. De tar fram läkemedel för att dämpa symptom, men beskylls för att vara mindre intresserade av att bota sjukdomar i grunden. Då försvinner ju kunderna, som för den skattefinansierade välgörenhetsindustrin om invandringen begränsas.

Få svenskar vågar säga offentligt att migration medför problem, utan knyter näven i fickan. Några har bett mig fortsätta skriva och har uppmuntrat mig med presenter. De vågar inte säga vad de tycker eller har svårt att uttrycka sig i skrift. De vill behålla sina jobb och sitt sociala anseende. De kan ju behöva hyra lokal och ha uppdrag i facket. Hoten kommer sällan från invandrare, utan från svenskar som anser sig besitta en riksmoral alla skall följa. Annat kallas extremt.

SvT skriver att forskare från Försvarshögskolan har undersökt salafismens inflytande i Sverige. Salafism är en fundamentalistisk gren inom islam.

– Politiken och hela samhället bör förstå hur de här miljöerna påverkar den svenska samhällsutvecklingen, säger terroristforskaren Magnus Ranstorp.

Vi får vara glada så länge vi får skriva om problem som migrationen medför och länka till medias artiklar. I framtiden kan vi få betala för att länka till gammelmedias artiklar om EU får bestämma. Målet är att försvåra för kritiska åsikter.

Islam, migrations- och klimatpolitiken har blivit nya religioner som ersatt kristendomen. Religioner baseras inte på logiskt tänkande utan på övertygelser som inte får ifrågasättas. Vill vi ha en förändring skall vi inte bara kritisera partier för migrationspolitiken. Det krävs att vi gör det enda de tar hänsyn till, lämnar dem.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rapport-kontroversiell-islamism-vaxer-i-sverige?fbclid=IwAR1bIcKydTLL4-bPWbcg1AcnuDhiMdn2d6Svw8SgKsWlXDsXb8Utpdzsqi4

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/689-yttrandefriheten-kringgas-for-att-skydda-makthavarna/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/691-bistandspengar-via-sida-till-lyxliv/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.