159. SD:S VÄLJARE MER ANONYMA ÄN ANDRA PARTIERS


159. SD:S VÄLJARE MER ANONYMA ÄN ANDRA PARTIERS
av Jan Ivarson, 2014-09-18.

SD:s väljare påminner om de som läser skvallertidningar. Få av dem erkänner att de tillhör grupperna skrev Dick Lindell i Bohusläningen. Den åsikten delar jag.

Orsakerna är likartade för de båda grupperna. Ordet skvallertidning signalerar inte goda egenskaper. På samma sätt brukar de som sympatiserar med SD framställas i tvivelaktig dager, men det är än värre. De riskerar sin sociala ställning, medlemskap i fackförening, möjligheter till karriär stoppas och risk finns att mista arbetet. Företagare riskerar utsättas för bojkott. Attentat och skällsord förekommer. Partiet nekas lokaler och utomhusmöten störs.

Sverige har fått ett klimat som begränsar möjligheterna att redovisa kostnader och samhällsproblem som kan gynna det demokratiskt valda riksdagspartiet SD. Göteborgs Stadsbibliotek tog nyligen tillbaka löfte om uthyrning av en samlingslokal i vilken bland andra professor emeritus Arnstberg skulle svara på frågor om boken ”Invandring och Mörkläggning”.

Nu bidrog även biblioteket till mörkläggningen. Det förklarar varför SD:s sympatisörer ligger lågt och varför partiet har svårt besätta de platser väljarna gett dem. Detta har regeringen stillatigande låtit ske. Det bör tidningar skriva ledare om.

Jan Ivarson

10 tankar på “159. SD:S VÄLJARE MER ANONYMA ÄN ANDRA PARTIERS

  1. Lars Agerstig. En försiktig undran, Din fråga om hur Muslimer plötsligt har fått luft under vingarna och startat emigrera till andra ikke Muslimska länder. Detta svaret har jag, men kan inte sända det på detta forum, tar för mycket plats så jag behöver en E-mail address där det finns plats för en kommentar av den storleken jag tänker på.

  2. Jag har nyss hittat hit till denna intressanta webbplats. Brukar följa och diskutera på flashback, avpixlat och exponerat annars. Jag har via mitt arbete verkligen kommit i närkontakt med hyckleriet, förljugenheten och åsiktsförtrycket som råder i Sverige just nu. Har massor med historier och anekdoter om den delen av verkligheten som media och sjuklöverpolitiker gör allt för att dölja. Det är lite som i Matrixtrilogin, har man väl tagit ”rätt” piller så finns ingen återvändo, då ser man samhället såsom det verkligen är. En sak som egentligen är tragisk är att vi fortfarande inte vågar berätta vilka vi är utan gömmer oss på nätet. Längtar efter att kunna gå ut och ta en öl eller en fika med likasinnade.

    • Hej meta bryce!

      Om du har massor med historier att berätta, så hoppas jag att du berättar dessa för våra läsare eller lyssnare här.
      Du gör det enklast genom att antingen pröva dina vingar och skickar in en krönika till Honesty4u eller att du deltager i en Skypeintervju med mig.
      Det är bara att adda mig på Skype och plinga när du ser mig online!

      Man behöver inte på något sätt vara proffs på varken att skriva eller att tala här. Vi hjälps åt helt enkelt, så brukar det bli bra ändå.
      Diverse små språkfel i en text försöker jag rätta i den mån jag själv begriper det och blir det någon felsägning i en Skypeintervju kan jag redigera detta.

      Jag hoppas att du finner mycket ”godis” här!

      Välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se
      Skype-adress: lars.agge.agerstig

  3. Hi Lars>>> Mitt korta svar på Ditt inlägg ”är Svenskar dummare än andra?” Jag vill tillägga att mycket stor del av den Svenska nationen är mycket naiv, som tur inte alla vilket kan rädda landet från den totala förfall. Man ser ofta hur Svensken på utlandsresa, demonstrerer sitt innehav av credit kort och cash, där andra nationers medborgare försöker dölja sitt innehav
    i plånboken. Att sedan Svensken blir rånad och är flyförbannad samt förnekar sitt obehärkade
    sätt att profilera sig själv. Har sett detta allt för många gånger, och av den grund, jag behärskar
    alla dom nordiska språken, samt Spansk-Fransk-och Tysk har jag mestadels fått den föga upplyftande uppdraget att ta emot stöld anmälan samt översätta deras ”klaga”.
    Som en f.d Law Enforcement Agent (Inte i Sverige) får man en ”Viss’ inblick i olika folks beteende….

    • Hej igen Jack!

      Ja, att många svenskar är aningslösa och tar med sig ett sandlådebeteende när de åker utomlands, kan jag hålla med om.
      När det gäller just detta med muslimproblemet, så ser jag dock att samma aningslösa beteende genomsyrar de flesta nationaliteter. Man ”orkar” helt enkelt inte analysera och lägga ihop två och två!

      Den enda frågan som egentligen måste ställas och besvaras, är hur det kan komma sig att världens muslimer plötsligt har lyckats enas och blivit planeringsgenier och varför alla galenskaper vi ser sker samtidigt i alla västländer?

      Bemödar man sig med att besvara detta, så kan man i princip bara komma fram till ett svar!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  4. Hi Lars Agerstig>> Här i Ottowa (Canada) har vi en mängd Svenska/ättlingar till Svenska emigranter från nutiden och förgångna år. Det är allt från Svenson/ Swanson som många har ändrat sitt nam till. Karlsson till Carlson och Petersson till Pieterson. Men nästan alla har det samma att säga om Sverige. What in hell going on over there?. Har dom förlorad förståndet eller är det ett ”planerad” försök att skapa ett Muslimskt högsäte inom EU eller helt enkelt som många uttrycker det, har dom styrande i Sverige fått tillgång till den Muslimska världens bank accounts som betalar/understöder vissa element med pengar ?? Som bekant har Sverige ingen s.k Corruption Lag som criminaliser politiker att ta betalt för sina tjänster !!! förmodeligen det enda landet i Väst Europa som saknar denna Lag. När man ser hur Sverige tillsätter Muslimer inom stats befattningar och Lokala förvaltnings organ förvånar det ingen att Sverige är på väg till en Muslimsk stat. Till och med inom Polisen finns i dag Muslimer som använder traditionell huvudbonad i tjänst !!! Dessa har till dels sitt tänkande i Sharia Lagen och flertalet anser att Lagar i Sverige är inte för den Muslimska befolkningen, och därför fordrar ändring eller separata lagar för Muslimer med Sharia domstolar vid sidan av den Svenska.
    Kort till brott begångna dom senaste åren, allt sedan den fria invandringen av Muslimer startade.
    Brott mot kvinnor har ökat med över 100% rån på öppen gata, mobil tlf. med 500%, eftersom mobilen är ett begärligt föremål för invandrare grupper, så snappar dom mobilen från offren på öppen gata. Misshandel av ikke Muslimer en daglig vara.
    Bränder av alla slag, bilar och liga krig mellan olika Muslimska grupper med vapen.
    Hur lång kan listan bli ? svar: Hur lång som helst och vill aldrig stanna för det fylls på varje
    timme och dag. Är det fel att kalla en stor del av Sveriges befolkningför; dumma / naiva / blinda för verkligheten, valet är fritt att välja, men något av dessa är på plats som verklighet.

    • Hej Jack!

      Nja, jag vet inte direkt om svenskar är så mycket mer dumma än andra nationaliteter?
      Personligen tror jag att vi alla är dumma och förmodligen lika lurade allihop!
      Jag har ägnat ett par år till att försöka förstå vad det är som håller på att hända i alla västländer samtidigt!

      Har muslimer gått och blivit planeringsgenier plötsligt? Knappast!
      Om inte muslimerna själva planerat allt detta, vem har då hjälpt dem med planeringen?

      Jag har försökt att sammanfatta alla dessa frågor samt de svar jag hittat i en krönika här på Honesty4u.
      Jag kan och hoppas faktiskt att jag har fel i min krönika men ändrar man konklusionen så stämmer ingenting i det pussel vi alla ser framför oss.
      Här kan du lyssna på och även läsa min krönika, https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

      Berätta gärna vad du tyckte om slutsatserna i krönikan?

      Välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  5. Världen tror inte sina egna ögon när dom läser och ser vad som pågår i Sverige, man kallar Sverige för ett demokratiskt land, ett påstående i året 2014 som inte har sin grund i verkligheten.
    Man kallar ett politiskt parti för Nazi / fascister men i verkligheten är det den sittande regeringen
    som har dom tendenserna. Och i verkligheten så har 80% av Sveriges befolkning ingen som helst aning om vad dessa begrepp betyder eller innebär. Det enda dom vet, orden i sig själv låter väldig illa och nedsättande.

    • Hej Jack K Warner!

      Ja, dessvärre har du alldeles rätt!
      Personligen skäms jag snart att berätta att jag är svensk, när människor här på Filippinerna frågar.
      Berättar man lite fakta om det som händer i Sverige, så står folk här och bara skakar på huvudet och undrar om vi svenskar har en skruv lös.

      Välkommen åter med fler kommentarer. Du hittar säkert mycket intressant på denna webbsida, hoppas jag!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.