Honesty4u Presentation


HONESTY4U Presentation <<< Click on this link to start the presentation.
Follow the arrows and read the explanations. 

5 thoughts on “Honesty4u Presentation

 1. Hej Lars Agerstig, Jag borde ha hittat din emailaddress, men det var svårt, så jag skriver här. Jag är avstängd från Facebook i 30 dagar och det är mer än jag står ut med eftersom f.b stänger av alla meddelandefunktioner. Jag ska inte orda så mycket om vad jag skrev mer än att kommentaren inte var något s.k ”hate speech”. Vore tacksam om du hörde av dig och skulle bli väldigt glad om du kunde få ur mig ur ”facebookfängelset”. Kan du skriva din email här så skickar jag ett mail till dig.

  • Hej Richard!

   Facebooks personal består utav ett gäng vänsterblivna muslimkramare och dessa agerar ungefär som Hitler gjorde på sin tid.
   DU ÄR BROTTSLING UTAN RÄTTEGÅNG OCH OAVSETT OM DU BEGÅTT NÅGOT BROTT ELLER INTE!
   Det är själva finessen med den fullvuxna diktatur Facebook har infört.
   En liten försmak av Sharialagar!

   Tyvärr har jag ingen makt att få ur dig ur Fb-fängelset men möjligtvis ett tips om att slippa sitta där igen.
   Då Facebook aldrig någonsin svarar på frågor eller bemöter ditt klagomål, så får man istället påvisa galenskapen offentligt varje gång det händer.
   Spara dina meddelanden från Fb och den eventuella orsaken till deras avstängning och publicera detta i alla Fb-grupper när du kommer ut från fängelset, med klara logiska och syrliga kommentarer om Facebooks diktaturfasoner.
   De gillar inte när deras diktaturfasoner basuneras ut öppet i deras egna grupper och det fungerar preventivt nästa gång de har behov av att uppvisa sina härskarbegär.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Tack, Lars, för att du tog dig tid att läsa mitt mail. Ja, du har rätt…. ”vänsterblivna muslimkramare” är precis vad de är. Min avstängning är otäck. Det går ju inte att få tag på en enda människa, när man blir oskyldigt anklagad…..åtminstone anser jag mig oskyldig och jag kan motivera varför.

    Tänk att jag trodde det var ett skämt när de nämnde att muslimer ”annonserade” om sina sharialagar här i Sverige då för några år sedan. Bara det att de vill införa lagar i ett land där de blivit välkomnade. Det är så ofattbart och obegripligt att ”kramarna”, de pk-marinerade, tycker det är ok??!!

    Jag ska kopiera meddelandena från facebook som du sa. Det är en bra idé och att sedan lägga ut detta på lämpliga ställen. Deras diktaturfasoner ska icke segra över det lilla ”hatiska” vi visar mot de fruktansvärda våldtäkterna t. ex.

    Tack än en gång för ditt svar! Behöver du hjälp någon gång så får du gärna höra av dig.

    Kampen för sanningen fortsätter.

    Hälsningar
    Richard Ringmar

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.