243. SKYLL DIG SJÄLV DU ARME DUMME SVENSK!


243. SKYLL DIG SJÄLV DU ARME DUMME SVENSK!
av Arne Holmström, 2015-03-05.

Varje folkslag ska ha äganderätten till sitt land!
Med dessa ord om äganderätten till sina länder för folken, skulle det förmodligen kunna skapas en världsfred för all framtid?

Varför är svensken så aningslöst dum som inte fostrar sin avkomma och inpräntar i dem, att du är en ”svensk nationalist”, vilket betyder att du står upp för ditt land och ditt folk! Det borde vara en självklarhet kan man tycka i dubbel bemärkelse, att verka för och försvara våra mänskliga rättigheter.
Som det nu ser ut, så ligger vi inom hotet att förlora vårt land till omvärldens folk!
Handen på hjärtat vill du verkligen ha denna utveckling?

Du bör ju förstå, att om vi själva som svenskar ger bort vårt land, vad blir då nästa steg när det är försent att ångra sig? Ska du göra som många andra svenskar, fly vårt land för all framtid?
Cirka 40 000 svenskar, smått förmögna med god utbildning är en kategori som lämnar vårt Sverige varje år! Vad får vi kvar?

Majoriteten av svenskarna dukar bordet för oöverskådlig framtid med armod, med hjälp av 7-klöverns politiska partier. Det är du som har valt dem!
Därför så betraktas du som den arme dumme svensk som praktiskt taget degraderar dig själv till en meningslös tillvaro!
Behöver jag nämna, att vi det svenska folket bör kräva upprättelse och att vi bäst gör det genom att bojkotta 7-klövern, vi röstar inte på dem helt enkelt! Över en miljon svenskar har förstått, att är det några som har rätten till vårt land, så måste det vara vi, det svenska folket!

Självklart finns alla folks rättighet till sitt land i bakhuvudet, varför ska då jag medverka till att skänka bort mitt land till omvärldens folk? Invandrat folk har faktiskt egna länder att verka i och bygga upp till hyfsade civiliserade samhällen, istället för att dundra in i Sverige till dukade bord?

Intet ont ord om invandrare men däremot ilska och förbannelse över en vansinnig regim som tycks hata oss svenskar, vilket det finns klara belägg för!
De förmåner som vi själva har gjort oss förtjänta av som den naturligaste sak i världen, går vi miste om! Dessa förmåner tilldelas istället vilt främmande människor som har sett Sverige som en garanterad födkrok, där de kan leva utan att behöva arbeta och göra rätt för sig.
Majoriteten av invandrarna lever på svenska folkets bekostnad och fortfarande beror det på vår vansinniga regim och dumheten hos det svenska folket, som röstat på dem. Det har skapat situationen, att vi svenskar inte är önskvärda i vårt eget Sverige!

Är inte det här bevis nog, för att den största delen av den svenska befolkningen är ointresserade av om vårt land går åt ett ”varmare ställe”? Svenskar som är svenska folkets fiender, kan lika gärna bli islamska bundsförvanter och dessvärre är risken stor att så sker, med en regim som stöttar Islam!

För säkerhets skull så ska jag ge en bild av vad en riktig svensk är, så att alla svikare förstår vilka de är.
En riktig svensk kan med all rätt hänvisa till att förfäderna till svenska folket var Vikingarna, detta folk som förmodligen var det första i världen som införde det sociala samhället där ingen skulle behöva leva i nöd och armod.
Därmed så kan vi avfärda alla invandrare som har bosatt sig i Sverige, att de inte är några riktiga svenskar och kommer aldrig att så bli!
Så det är väl bara att erkänna att år 1900 hade Sverige 34 000 invandrare på en folkmängd av cirka 5,5 miljoner! Som en liten jämförelse från år 1980 till år 2000, så tog Sverige i genomsnitt emot 33 000 invandrare per år!

I sak, bortsett från en regim med en vansinnig politik, så skyll dig själv du arme dumme svensk som tillåter detta politiska vansinne!

Arne Holmström

2 tankar på “243. SKYLL DIG SJÄLV DU ARME DUMME SVENSK!

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.