711. OLIKA VÄRDEGRUNDER OCH ALLA ÄR INTE LIKA


711. OLIKA VÄRDEGRUNDER OCH ALLA ÄR INTE LIKA
av Kenny, 2019-05-24.

Soraya Post är mycket nöjd med att ha fått igenom en resolution som erkänner antiziganism som är en särskild rasism riktad mot romer. Detta samtidigt som hennes make och son skall åtalas för grov misshandel av 70-åring.

Soraya Posts egen dotter är dömd för stölder riktat mot värnlösa åldringar. Självklart var stölderna inte riktade mot den egna gruppen romer som var ålderspensionärer över 75 år.
Detta är en rasism som aldrig nämns, utan som döljs av mainstreammedia med det tvångsfinansierade SVT i spetsen. Romers extrema överrepresentation gällande de avskyvärda åldringsbrotten, är väl känt redan sedan 70-talet och då i Malmö.

Hennes dotter som innan domen år 2018 redan har ett brottsligt förflutet, har offentligt gått ut och beklagat sig över den spridda rasismen mot romer.
Det har förstås sin rimliga förklaring och den rasismen är avsevärt lägre än de inom vissa delar av den romska gruppen, som anser att man skall se upp till och beundra de som kan lura och bedra en ”Gojim”, det vill säga, den vita majoriteten.

Romer har funnits i Sverige i minst 500 år men många har inte anpassat sig till våra gemensamma värderingar och till exempel en syn på att deras barn skall gå i skolan. Dessa vill inte integreras och att deras barn får så kallade svenska värderingar. Det finns dock som de flesta normalt funtade människor förstår, de som inte har den synen utan mer lever som integrerade i det svenska samhället.

Soraya Post som representerar FI gav sitt tillstånd till, att hennes då 16-åriga barn nu för åldringsbrott dömde dotter skulle få gifta sig.
Inom den sekteristiska sammanslutningen ”Feministiskt initiativ” och som dess representant i EU, så är hon alltså för barnäktenskap.

Soraya Post tvingades lämna sin kioskverksamhet i Malmö, efter att ha brutit mot kommunens föreskrifter. Hon gick då förstås ut i media och drog det evigt återkommande obligatoriska ”rasistkortet”, som ofta brukar vara verksamt när man inte får som man vill när man har misskött sig.
Att gråta ut en skvätt hos DO kan ge ett högre skadestånd än vad många brottsoffer får! Brottsoffrens ersättning kanske inte ens betalas ut.

Soraya Post krävde sedan 1 miljon för omkostnader för en kiosk på 15–20 kvadrat, vilket var ett sådant genomskinligt försök till bedrägeri så det gick inte igenom. Efter det så dömdes en närstående till henne som var involverad i ”kioskverksamheten” till fängelse, efter att ha hotat en tjänsteman på Malmös kommun.

”EU-parlamentarikern Soraya Posts make och son åtalas för grov misshandel av 70-åring.”
Källa: https://samnytt.se/eu-parlamentarikern-soraya-posts-make-och-son-atalas-for-grov-misshandel-av-70-aring/#disqus_thread

EU-parlamentarikern Soraya Posts make och son åtalas för grov misshandel av 70-åring

Samhällsnytt kunde i början av mars avslöja hur maken och sonen till Feministiskt Initiativs EU-parlamentariker Soraya Post gripits för att grovt ha misshandlat en äldre man på Landvetter flygplats i Göteborg. Nu åtalas de två familjemedlemmarna. Posts dotter dömdes också nyligen till fängelse för åldringsbrott. Misshandeln skedde i februari samband med att den 60-årige maken och den 30-årige sonen skulle möta upp Soraya Post på flygplatsen. Upprinnelsen till misshandeln var meningsskiljaktigheter om en parkeringsruta. LÄS MER: AVSLÖJAR: EU-parlamentarikerns familj ska ha sparkat ned pensionär på flygplats – häktas Dessa utmynnade i att den 70-årige mannen fick ta emot sparkar och

samnytt.se

Tydligen har vi ibland olika värdegrund när det passar och inte bedöms vi lika inför lagen heller. Rasistkortet och lite gnäll kan ibland ge både mer pengar i plånboken och åtskilliga pinnar upp på karriärstegen.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 710. BARN BÅDE BRA OCH DÅLIGT

Nästa krönika: 712. NÄR DETTA HAR INTRÄFFAT

 

1 thought on “711. OLIKA VÄRDEGRUNDER OCH ALLA ÄR INTE LIKA

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.