656. FÖRAKTET MOT DEN EGNA BEFOLKNINGEN


656. FÖRAKTET MOT DEN EGNA BEFOLKNINGEN
av Kenny, 2018-09-04.

Annika Strandhäll representerar tillsammans med de övriga i regeringen, föraktet mot sin egna befolkning som försörjer dem. Ett förakt där inte ens svårt handikappade barn skall kunna ha kvar möjligheten att bo kvar hemma med sina föräldrar, utan istället skall förpassas in på institutioner.

Regeringen gör detta för att istället kunna driva igenom sin globalistiska mångkulturella agenda. Man gör det helt utan de konsekvensanalyser som grundlagen föreskriver och vad det innebär för framförallt gamla, sjuka, handikappade och unga värnlösa flickor och kvinnor.

När regeringen och allianspartierna ser resultaten av den politik som man har fört under den tidigare alliansens 8 år och den nuvarande regerings 4 år vid makten så gör man allt för att dölja konsekvenserna av vad man har utsatt sin befolkning och kommande generationer för.

De känner ingen skam eller ånger för att de anser sig tillhöra en elit som vet och kan bättre och därför så skall de kunna ta sig rätten till extremt höga arvoden och förmåner som till exempel Annika Strandhäll som har 136 000 kr/månaden.

Tror ni att Annika Strandhäll själv eller någon annan i 7-klöverpartierna skulle tvingas att lämna bort sitt egna förtvivlade barn in på en institution i fall de skulle få ett handikappat barn? Självklart inte. Känner de någon skam inför de förkrossade och otröstliga föräldrarna som försörjer stat och kommun? Självklart inte.

Under den nuvarande regeringen mandatperiod så har antalet patienter som fått vänta längre än 90 dagar på behandling mer än fördubblats. Räknar man alla som väntar på vård, oavsett hur länge de fått vänta, så är ökningen 14 procent.

År 2014 så var det 15 584 personer som fick vänta 90 dagar eller längre på en vårdbehandling.

År 2017 så var motsvarande siffra 33 402 personer.

År 2014 så var det 33 994 personer som fick vänta på ett förstagångsbesök.

År 2017 så var motsvarande siffra 56 162 personer.

Hur löser nu den nuvarande regeringen och den förra alliansen den stora skadan, att folket som de är satta att representera, dör helt i onödan i väntan på diagnos och behandlingar?

De skyller på varandra och har då som i alla fall likartade mål att göra följande. De bidrar mycket aktivt till att prognosen, att Sveriges befolkning kommer att väntas öka med 800 000 människor de närmaste åtta åren, skall komma att infrias.

Det kommer att innebära att många kommuner kommer att behöva höja skatten och att vårdköerna kommer att öka ännu mer.

Regeringen och den förra alliansen har lagt 100-tals miljarder på en invandring ifrån Mellanöstern och Nordafrika. Konsekvenserna har vi som är födda i Sverige oavsett ursprung redan sett. Det har inneburit för mycket negativa konsekvenser.

Högre pensionsålder och lägre pensioner.

En extrem ökning av grupp-och överfallsvåldtäkter bland de högsta i världen.

En extrem ökning av skjutningar och gängmord och bland de högsta i hela Europa.

Högsta antalet skol- och bilbränder i hela världen.

Sverige har bland de högsta antalen registrerade åldringsbrotten i Europa medan skolresultaten sjunker.

Sverige är i botten för polistäthet i EU.

Vi har en av Europas allra lägsta uppklarningsprocent av registrerade anmälda brott. I jämförelse med liknande länder som exempelvis de nordiska länderna och Tyskland, så är Sverige extremt mycket sämre.

I inget annat jämförbart land med Sverige, så existerar det en upprepande systematisk stenkastning mot räddningspersonal. Det existerar i princip inte i våra grannländer.

Sverige har i jämförelse med övriga Europa en av de allra högsta andelarna registrerade fattigpensionärer, enligt EU:s egna fattigdomsnorm.

Enligt Skolverket (år 2017), så kommer det att saknas 77 000 lärare om fem år.

Det råder allvarlig sjuksköterskebrist i Sverige (år 2018), trots att problemet var känt redan för 20 år sedan.

Mellan 39 000 och 45 000 nya sjuksköterskor behövs under det kommande decenniet, enligt olika bedömare.

De minst 2,5 miljarder kronor som nu 9 000 personer som uppger att de kommer ifrån Afghanistan och som saknar asylskäl kommer att kosta, tycks vara regeringens och även Centerpartiets prioritet.

Vad är det för humanitärt i att försaka sin egna befolkning framför människor som inte är födda i Sverige och som saknar asylskäl och som saknar ID-handlingar, vilka vi har tagit emot 100 000-tals av under årens lopp?

Annie Lööfs anledning till att offra handikappade barn, var enligt min personliga bedömning av rent partistrategiska skäl. Hon deklarerade öppet i en intervju på TV4 av Steffo Törnqvist för 6 månader sedan, att Centerpartiet har ett intresse av att samregera med Socialdemokraterna och/eller Miljöpartiet.

Här står Magdalena Andersson i Sveriges Riksdag och ljuger medvetet om nedskärningarna inom LSS. Endast maktfullkomliga sociopater eller psykopater gör det obehindrat utan att skämmas.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=cN706TOP

SVT avslöjar: Funktionshindrade barn tvingas flytta till barnboenden.

I flera kommuner i Sverige byggs nu boenden för barn med funktionshinder. Det eftersom barnen har förlorat rätten till assistans och deras föräldrar inte orkar med den dygnet-runt-hjälp som ofta krävs.
Det tycker Anna Bunninger, chef inom funktionshinder-omsorgen i Jönköping, rent personligt är ”tråkigt”.

Undrar om hon hade tyckt detsamma om det hade gällt hennes egna barn att det hade varit ”tråkigt”?

Det skulle vara intressant att veta hur mycket dessa kommuner som genom sina beslut tvingar barnen ifrån sina föräldrar och tvärtom har lagt ner på modulhus, asylboenden, vård till nyanlända, sociala utgifter och tand-och sjukvård samt till exempel tolkar för de som fått PUT,

Källa: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-avslojar-funktionshindrade-barn-tvingas-flytta-till-barnboenden

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/655-vad-du-far-gora-och-vad-du-bor-undvika/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/657-mer-till-polisen-ar-bra-men-nya-lagar-behovs/

1 tanke på “656. FÖRAKTET MOT DEN EGNA BEFOLKNINGEN

  1. Vi får acceptera nerdragningar i välfärden.
    Det är priset för att makthavande partier skall tvingas strypa migrationen om det dessförinnan inte utbrutit kravaller och inbördeskrig.

    Det finns två sätt att fredligt ändra på den förda politiken för folkutbyte. Det ena är massflykt av väljare från de makthavande partierna. Det andra är att kostnaderna för migrationen blir så hög att det stryper alla välfärdssystem som pensioner, sjukvård, skola och äldrevård. Då uppstår väljarflykt.

    Just nu säger radio att en person som fått sin bil nerbränd ser att den har lappats för felparkering. Då fungerar byråkratin in absurdum men kollen om invandrares identitet och hur många som har bostadsbidrag för samma lägenhet är sämre. Efter årtionden har regeringar inte löst problemen med bilmålvakter trots att bilarna.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.