56. BREVET TILL MIN VÄN SVEN OM COVID-19!


56. BREVET TILL MIN VÄN SVEN OM COVID-19!
av Lars Agerstig, 2020-06-08.

Nedan följer ett brev till min vän, som tar upp frågor som folk ibland har svårt att hantera.
Många kan tycka att det känns obehagligt att ifrågasätta hur människor har dött och varför.
För min del, anser jag, att det är betydligt mer obehagligt att inte ifrågasätta auktoriteters berättelser, om de inte verkar stämma. Då skulle det ju i värsta fall kunna innebära ett bedrägeri mot oss medborgare!
I bästa fall kan det även bero på att jag har tolkat något felaktigt och då hoppas jag att någon kan klargöra det med sunda och sanna argument.
Jag vill verkligen bli rättad, om jag har fel!

Klicka på spelarpilen så läser jag upp krönikan för dig medan du lagar mat eller diskar.

Hej Sven!

Jag tänkte att jag skulle lätta upp stämningen med lite fakta!
Du får naturligtvis reagera med ilska, tycka att det är obehagligt eller inta någon annan valfri reaktion.
Jag skulle dock föredra att du vägleder mina tankar, om jag har tolkat något fel.
Jag kan ju ha fel men hur jag än vrider och vänder på detta, så stämmer det inte! Hjälp mig gärna att förstå, om jag har missförstått något!

Viktigt med statistik!
Alla länder i hela världen mig veterligen, är mycket noggranna när det gäller att hålla ordning på hur många som dör varje vecka under året!
Detta är oerhört viktigt av flera skäl. Har man ingen bra koll på detta vet man nämligen inte vilka försäkringsbelopp som ska skickas ut åt olika håll. Man vet då heller inte kostnader för framtida pensionspengar.
En av de absolut viktigaste orsakerna att föra dylik statistik, är att man på det sättet omgående kan se om landet drabbats av onormalt många döda. Sker detta flera veckor i rad kan det ju vara någon farsot eller allvarlig smitta som drabbat befolkningen, typ en pandemi!
Alla länders statistik är standardiserad och ser likadan ut för att alla ska mäta på samma sätt och därigenom kunna slå larm gemensamt med ett grannland exempelvis.

Hur ser statistiken ut i världen?
Jag har kontrollerat majoriteten av alla länder i världen, med tyngdpunkten på de länder som drabbats av Covid-19. Sverige hamnar ju på topp 5 i världen för ögonblicket, om man ska tro på alla ursnygga webbsidor som Bill Gates har lagt ut. Det som gör mig verkligen förbryllad, är att antalet döda vecka för vecka under hela år 2020 i de flesta länder, antingen ligger på samma nivå som föregående år, eller är till och med lägre! Du får entydiga bevis längre fram i detta långa brev, så ha tålamod.
Både år 2017 och 2018 har toppar som ibland är högre än årets, trots att ingen har larmat om någon pandemi dessa år.
Detta bör rimligtvis vara totalt omöjligt, om vi har en kraftig pandemi i stora delar av världen detta år!
Rimligtvis borde ju då antalet döda i de flesta drabbade länder öka vecka för vecka räknat från januari detta år, eller hur?
Så är alltså inte fallet, så när som på cirka 2 veckor, vecka 15 och 16, alltså cirka 6 – 19 april! Under dessa två veckor finns en topp på antalet döda som ligger högre än det normala antalet i en del länder men veckorna efter har kurvorna sedan dykt ner under det normala igen. Jämför man topparna med dalarna efter vecka 17, så tenderar det att sannolikt jämna ut skillnaden helt i många fall. Detta är alltså verkligheten för statistiken bland majoriteten av jordens länder som drabbats av Covid-19!

Varför stämmer det inte?
Här måste man stanna upp lite och leta efter felkällor!
Du nämnde en felkälla som jag redan kollat upp och den handlade om att trafikolyckor i Sverige med dödlig utgång i år, kan ha varit färre p.g.a. Covid-19?
Antalet dödsolyckor i trafiken per år ligger på cirka 260 stycken i snitt, alltså cirka 22 stycken per månad. Januari till och med maj blir det sålunda totalt cirka 110 som dött i trafiken i år hittills.
Jag vågar mig här på en ganska kvalificerad gissning, att antalet självmord i Sverige under dessa pandemimånader bergsäkert är väsentligt många fler i år än andra år utan pandemier.
Cirka 4 personer tar sitt liv varje dag i snitt per år i Sverige, vilket alltså innebär
4 x 365 dagar = 1 460 stycken per år eller 121 stycken per månad eller 608 stycken personer för de första fem månaderna i år.
Jag vågar därmed gissa att antalet personer i år som överstiger det normala antalet självmord, säkerligen uppväger och sannolikt överstiger antalet döda i trafiken under samma tid. Dessa siffror tar därmed minst ut varandra med mycket stor säkerhet.
Antalet färre dödsolyckor i trafiken på grund av Covid-19, kan alltså omöjligen vara en faktor!
Tvärtom borde det med stor säkerhet vara fler detta pandemiår som valt att avsluta sitt liv, än föregående år!

Kan det finnas andra felkällor?
Vad mer kan det finnas för betydande orsaker som kan förklara varför man detta år kallar det pandemi, trots att inte fler dör vecka för vecka än föregående år? Ha tålamod, jag kommer att bevisa det jag säger här!
Många talar om att de äldre dör som flugor, jämfört med tidigare år.
Är det SANT, så måste det ju samtidigt innebära att betydligt färre unga människor har dött detta år. Kan det vara SANT? Knappast!
Folk lär nog dessvärre dö av hjärtinfarkter, diabetes och andra vanliga dödsorsaker precis som tidigare år, eller hur? Dessa ”normala dödsorsaker” kan knappast plötsligt ha försvunnit detta magiska pandemiår!

Är det kanske så att de som verkligen dör av Covid-19, dör en mycket hemsk död där de sakta kvävs till döds. Det i sin tur skapar denna känslomässiga obehagliga reaktion, ”att folk dör som flugor”, trots att antalet döda är i princip detsamma som alla andra år?
Tittar man på antalet dödsannonser i dagspressen har inte de heller ökat detta år, trots att folk dör som flugor och att man staplar liken i stora högar etcetera!
Om gamla moster Elsa nu dött en sådan hemsk död som Covid-19 många gånger ger, så borde rimligtvis denna hemska död beskrivas betydligt mer frekvent bland det normala antalet dödsannonser. Så är inte fallet! Varför?
Det stämmer inte med någon form av mänsklig psykologi som jag har lärt mig genom livet.

Alla dessa ruskiga historier om att man har ställt upp kylcontainrar utanför en del sjukhus för att man inte har plats för alla liken från pandemin på sjukhuset längre, hur sanna kan ens dessa historier vara? Det skulle ju synas direkt vecka för vecka bland världens samtliga statistiksidor!
Kan det röra sig om någon slags mysko eftersläpning i statistiken, så det groteska antalet döda inte har hunnit registrerats än?
Nej, detta är nämligen omöjligt!
De ”normala antalen” har ju hunnit registrerats och i denna statistik spelar det inte den minsta roll om du dött av Covid-19, fått en hjärtattack, halkat i badkaret eller blivit överkörd av bussen. Du är kort sagt död denna vecka och det är det som registreras!

Dör inte människor av normala sjukdomar längre?
Som du ser Sven, går inte denna ekvation ihop någonstans!
Är Bill Gates tjusiga statistik korrekt, så måste det innebära att folk detta magiska år 2020, inte längre alls har dött av de normala dödsorsakerna som hjärtinfarkt och dylikt. ALLA har tydligen dött detta år bara av Covid-19! Magiskt, eller hur?
Jag inbillar mig att alla med skapligt friska hjärnceller kan inse, att det är omöjligt!

Plötsligt känner en del människor flera som har dött av Covid-19 !?!?
Jag ska inte säga att det är omöjligt men chansen är ruskigt liten, att du eller jag ska känna någon personligen, även om vi har stora kontaktnät!
Drygt 4 600 ska ha dött av Covid-19 i år i Sverige, enligt Bill Gates alla tjusiga webbsidor. Vi har en befolkning på drygt 10 miljoner.
Matematiken blir därmed följande;
4 600 : 10 000 000 = 0,00046 . Så stor är alltså chansen att du eller jag känner någon som har dött av Covid-19. Som sagt, en väldigt liten chans men inte helt omöjlig, bara nästan omöjlig!
Hur VET vi dessutom att den vi känner har dött just av Covid-19? Vi har ju inte varit tillåtna att besöka vännen sista veckorna på sjukhuset samt att testerna som görs, är så pass usla att de visar mellan 50 – 80 % false positives!!!
De tester vi har haft i Sverige (och även i övriga världen) klarar inte av att sortera ut Covid-19 från andra hundratals Coronavirus som finns. I princip alla av oss har förmodligen ett hundratal i våra kroppar som inte skapar det minsta bekymmer för oss. Testet reagerar dock på dem alla och därmed hamnar du i kolumnen för Covid-19, alldeles oavsett om du har just det viruset eller inte.
Den verkligheten vill man inte gärna tala om bland läkare, då det sannolikt innebär adjöss till doktorshatten för evigt! Alla har hållhakar på sig och dessa kallas pengar! Bättre att hålla käften således! Ett fåtal modiga har dock berättat!

Statistik som omöjliggör en pandemi!
Jag kopierar och klistrar in lite statlig statistik från några länder i Europa här, så du ser att jag vet vad jag talar om. Statistiken är från 2016  –  vecka 22, 2020.
DanmarkEndast Belgien hade en liten topp som omedelbart vände ner efter två veckor.
De andra länderna har färre dödsfall i år! Jämför gärna med 2017 och 2018 där i princip alla länder har toppar som då inte kallades pandemi.
————————————————————————————————————————-

FrankrikeSom du ser har Frankrikes topp nästan utraderats, då nu kurvan ligger under medeltalet för antal döda. De andra länderna ligger på eller under det normala.
————————————————————————————————————————-

GreklandHär syns inga spår av någon pandemi, eller hur? Grekland har färre döda i år!
————————————————————————————————————————-

ItalienUngern verkar inte ha sett till någon pandemi alls. Italien som var så hemskt drabbat, där man enligt vissa körde lik på lastbilar hela nätterna, hade en liten topp som var lite större än år 2017. Toppen dalar nu och efter några veckors dalande har toppen sannolikt ätits upp av färre döda än normalt.
————————————————————————————————————————-

NederländernaLuxemburg och Malta verkar inte ha sett röken av någon pandemi men Nederländerna fick en topp som många andra cirka vecka 15 – 16, som jag skrev. Även denna topp har dalat till det normala inom en dryg vecka.
————————————————————————————————————————-

SpanienI Norge och Portugal verkar det lugnt och det var värre år 2017 och 2018 utan pandemi. I Spanien har det tveklöst hänt något men även här försvinner pandemin på någon vecka. Konstig pandemi, eller hur?
————————————————————————————————————————-

StorbritannienSå kom vi då till slut till det magiska landet Sverige. Landet där det går 25 dårar på ett dussin. Sverige skiljer sig såtillvida att vår topp planar ut långsammare.
Pandemin för Schweiz var inte mycket allvarligare än år 2017, som du ser, fast då fanns ju ingen pandemi…hehe.
Storbritannien är en av de allra värst drabbade men även där dog pandemin ut på en vecka och kommer förhoppningsvis att följas av en lika stor nedgång under det normala.
————————————————————————————————————————-

Nu ska jag inte plåga dig med mer verklighet och fakta.
Jag vill dock att du ska känna till allt detta! Inte bara för din egen skull, utan även för min skull! Jag vill ju gärna att du berättar för mig om jag gått vilse någonstans i mina tankegångar här. Har jag missat något väsentligt, så hoppas jag att du informerar mig!

Kan döda smitta?
Som du nog känner till har jag läst på en hel del även när det gäller virus, vad ett virus är och vad det inte är! En död partikel (virus) som har uppgiften att vara ett lösningsmedel inuti våra celler för att kunna städa ut olika gifter och annat skräp, kan inte plötsligt rent magiskt bli smittsam. Jag, precis som du och de flesta andra, har tidigare trott det men sätter man sig in i fakta är i varje fall jag idag helt bergsäker på att den informationen har varit felaktig.
Man har historiskt gjort omfattande experiment med att medvetet låta ”virussjuka” försöka att smitta friska personer, även via injektioner.
Man har även gjort liknade experiment med hostande och snoriga hästar men varken människor eller hästar har blivit smittade!
Det finns faktiskt inte en enda studie i hela världen, som bevisar att ett virus smittar! Visst, jag kan ha missat något i mina studier men det är otroligt många välutbildade i ämnet som har försökt hitta smittande virus i runt 100 år.
Du kan läsa lite mer om vad jag kommit fram till på min Facebookvägg.
https://www.facebook.com/lars.agerstig

Jag är ganska bergis på att INGEN har blivit smittad av Covid-19 från person till person! Ändå finns Covid-19 och många har även dött en fruktansvärd död av Covid-19. Tror du att jag blivit snurrig? Nej då, det finns en logisk förklaring!
Spridningen av Covid-19 har gått till på ett helt annat sätt och som vanligt handlar allt om gigantiskt stora PENGAR!

Det gjordes en film som hette Contagion som du kan se i länken nedan. En ganska skaplig långfilm om ett Coronavirus. Se den!
Du kommer att tappa hakan!
Allt är i minsta detalj identiskt med vår pandemi idag, inklusive Bill Gates snygga rödblinkande webbsidor och jakten på muggrullar i butikerna!
Jag menar verkligen identisk in i minsta detalj, om man bortser från det geografiska. Problemet är bara att filmen gjordes för 9 år sedan, 2011!!!
Någon har tydligen kopierat filmmanuset och byggt in Covid-19 i konceptet!
Hör av dig och berätta om du hittar något fel i min redogörelse!
Contagion: https://www.youtube.com/watch?v=-HPT6WY_fJU

/Lars Agerstig

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: 55. EN KRÖNIKA OM GUMMIRYGGAR OCH ANDRA ÄCKEL!

Nästa krönika: 57. COVID-19 OCH MILJÖDEBATT — ETT MEDVETET BEDRÄGERI!

8 tankar på “56. BREVET TILL MIN VÄN SVEN OM COVID-19!

  1. Spanska sjukan, virus 50 miljoner döda, Asiaten virus 1,2 miljoner döda, Hongkong virus H3N2, 1 miljon döda, så nog smittar virus alltid

    • Hej Peter!

      Jag vill här påpeka för dig, att det inte råder något generellt förbud mot att läsa på lite och ta del av saklig information som inte är ”tillrättalagd” av läkemedelsindustrin.
      Det finns ett skäl till varför man lär ut felaktigheter!
      Ditt jobb blir nu att granska all information som finns från bägge håll och därefter börja använda egna hjärnceller till att förstå varför vissa vill föra oss bakom ljuset.
      Första frågan som du bör ställa dig själv är, VET du att det är vacciner som har fått spanska sjukan med flera att upphöra eller är det bara något du har läst i Wikipedia?

      Nästa lilla tips jag vill ge dig, är att läsa/lyssna noga på en artikel först, innan du kommer med infantila kommentarer.
      Vet du inte vad artikeln handlar om därför att du slarvläst med förutbestämda åsikter, så blir kvaliteten på dina kommentarer kanske inte helt genomtänkta heller. Bara ett tips i all välmening!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Det jag tycker mig se att vissa länder har extra dödlighet under våren 2020. En pandemi är det definitivt inte, för då skulle alla länder ha extra dödlighet och så är ju inte fallet. Och dessutom Sveriges dödssiffror beror nog snarare på morfinsprutor och noll vård inom äldrevården än någon slags ”pandemi”

    • Hej Marina!

      Ja dessvärre har du kanske lite rätt när det gäller äldrevården men inte ens den faktorn förklarar allt, eftersom det då måste innebära att det måste ha dött lika många färre i de yngre åldrarna då dödstalen sannolikt kommer att jämna ut sig helt efter vecka 17. Att det dock finns en liten överrepresentation i de högre åldrarna verkar vara klart och topparna vi ser bygger en del på denna överdödlighet!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  3. Ja förlåt,jag var inne på scb och kollade statistiken där från 2015 och fram till nu och jag tror att du har rätt i det du säger det ligger en hund begrave i det här!BRA!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.