121. MASSINVANDRINGEN – VINST FÖR KAPITALET OCH EN FÖRLUST FÖR SAMHÄLLET


121. MASSINVANDRINGEN – VINST FÖR KAPITALET OCH EN FÖRLUST FÖR SAMHÄLLET
av Arne Holmström, 2014-06-01.

Finansmaffian är mer än tacksamma, för att 7-klöverns politiker beskyller alla som går emot den utökade globaliseringsplanen, för att vara rasister.
Jag har bara en tanke om detta att 7-klöverns politiker stödjer affärsmaffian, – det är dessa politiker som ska ses som fascister!
All planering för en massinvandring till Sverige stod Olof Palme och David Schwartz för redan på 1960-talet, på uppdrag av vår storfinans, i Politiskt Korrekt (PK) anda!
En massinvandring av folk främst ifrån U-länderna och i övrigt fattiga människor ifrån jordens alla hörn kom till Sverige och övriga Europa, för att rädda det kapitalistiska systemet.
Lösenordet för denna kapitalistiska maffian är, ”Stackars flyktingar”, utan att tala om att det är på dem ska vi tjäna pengar.

Det visade sig att inte tillräckligt med flyktingar kom till Sverige, så då var det dags för att vi måste ha kvalificerad arbetskraft ifrån utlandet. Den var inte så bra! Det kom duglig arbetskraft som fick jobb ganska omgående! Nej, vi måste ordna till så att vi får hit människor som förblir arbetslösa!
Vi måste öka vår folkmängd för att rädda 40-talisternas pensioner, vi har inte tillräckligt med unga människor som kan försörja dem.
Då kommer frågan ”var finns pengarna” som är vikta för att kunna betala ut pensioner till pensionärerna?
Förskingrade naturligtvis, av Göran Perssons regim som bekant. Man blev nu tvungna att lägga om pensionssystemet, för invandringen kostade redan då före omläggningen ca 150 miljarder om året!
Sedan massinvandringen startade har den byggts upp med en massa lögner att vi måste fortsätta med massinvandringen.
Detta gigantiska bedrägeri som fortgår med massimport av invandrare, gör storfinansens herrar till miljardärer och de mesta av pengarna stjäls ifrån våra allmänna skattemedel!

Tala om att svenska folket är utsatta för ett svindlande ekonomiskt bedrägeri, vilket våra fascister till politiker upprätthåller så intensivt med alla möjliga smutsiga metoder, för att vilseleda folket! Allt handlar om att folk inte ska förstå den egentliga sanningen, att Sverige leds av en maffia och att 7-klöverns fascister är de verkställande!
Det enda hotet för dess avslöjande är väl främst Sverigedemokraterna, som talar om ordning och reda i landet. Dessa är mycket farliga ord (ordning och reda), därför att fascisterna har fått sina order uppifrån.

Bekämpa Sverigedemokraterna till varje pris, kalla dem för vad som helst, så att väljarna tar avstånd från partiet!

Det här är finansmaffians strategi för att dölja vad de själva sysslar med, när de tar hand om skattebetalarnas pengar! Det här sker genom att vilseleda folket och utse Sverigedemokraterna som landets värsta fiende med det påhittade epitetet, att vara rasister och främlingsfientliga?
Samtidigt körs en evig lögnpropaganda om att invandringen är lönsam för Sverige.
Absolut lönsamt för finansmaffian ja, när de tjänar miljarder på invandrarna varenda år. Den här affärsverksamheten kan knappast vara okänd för våra folkvalda 7-klöverpolitiker och därför ingår de som fascister i finansmaffian!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.