35. KONSPIRATIONSFÖRNEKARE ÄR ETT KONSTIGT SLÄKTE FÖR SIG.


35. KONSPIRATIONSFÖRNEKARE ÄR ETT KONSTIGT SLÄKTE FÖR SIG.
av Arne Holmström, 2013-09-21.

För många är det tydligen jobbigt att få veta sanningen ifrån grannen, det vill säga den sanning som massmedia undviker att ta upp. Självklart handlar det då om att min granne är alltihop, från foliehatt till konspiratör.

Hur många är det som inte accepterar den officiella förklaring som USA basunerat ut om World Trade Center, att Al Quaida skulle ligga bakom katastrofen och i så fall på vilkens uppdrag?

Det finns många exempel på om saker och ting som handlar om bluff och bedrägeri som med tiden uppdagas. Att misstanken därom stämde, som de så
kallade foliehattarna påstått! Foliehatt är ett uttryck som ska förlöjliga konspirationsteoretikerna.
Jag tror helt enkelt att det fortfarande finns folk som står och bockar och bugar för överhögheten och ser dem som oförvitliga människor som vill invånarnas bästa.

Alla borde väl i rimlighetens namn ha insett att politiker ljuger, och det dessutom ganska tappert på en del händer! Varför inte då anklaga politikerna för att vara foliehattar? Det borde passa vissa av dem helt utmärkt! De flesta politiker tycks ha sin syssla för att skaffa sig en personlig karriär, genom att använda lögnen som vapen!

Hoppsan, nu kanske jag blir anklagad för att vara konspiratör, för min undran över hur landet ligger till?
Okej då, jag tror också att folk är lite under nivån som anklagar rättskaffens folk med dumma kommentarer, när bevisligen konspirationsteoretikerna faktiskt är de som vill ha reda på den egentliga sanningen.
Vi ska nog vara ytterst tacksamma över att det finns rättskaffens människor som vill kontrollera uppgifter som kommer ifrån politiskt håll.

Som torde vara bekant, politiker är inte mer än människor med fel och brister!

Gör en politiker någon blunder som hela partiet står bakom, så är det ytterst sällan att de ber om ursäkt för vad de har ställt till med.
Då ljugs det ihop någon story till försvar, som man nästan krävs att acceptera, åtminstone av svensk fulmedia.

Utan våra älskade och hatade konspirationsteoretiker, som är otroligt skickliga på att plocka fram den egentliga sanningen, skulle säkert vårt land varit en ren diktaturstat idag. Det är illa nog som det är ändå, att Sverige är en Europeisk lydstat under FN:s och EU:s försorg!

Hur ska vi nu benämna sanningssökarnas belackare, så vi kan ta udden av dem en smula?
Mitt förslag är att kalla dem ”Strutsmentalister”, folk som kör huvudet i sanden! Den mentaliteten hos folk är för mig obegriplig!
På detta sätt vill de undkomma den egentliga sanningen, som ändå måste existera!

Har vi egentligen att göra med sanningsförnekare, som likt skvallerkärringar älskar att smutskasta alla och envar? Jo, faktiskt är det nog så!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.