630. UNGERN INFÖR STOPPA-SOROS-LAG


630. UNGERN INFÖR STOPPA-SOROS-LAG
av Kenny, 2018-06-12.

Ungern kriminaliserar hjälp till illegal invandring medelst en så kallad Stoppa-Soros-lag. Det innebär risk för fängelse för personer eller grupper som antingen assisterar migranter utan rätt till skydd att ansöka om asyl eller hjälper illegala migranter att få rätt att stanna i Ungern.
Lagstiftningen är ett led i premiärminister Viktor Orbans kampanj mot den ungerskfödde miljardären George Soros, som Orban länge anklagat för att driva på invandringen till Europa.

I Sverige så har H&M Foundation bidragit med en total donation på 11,3 miljoner kronor under projektperioden år 2017 till år 2020. H&M anser att ifall de inte investerar i skyddet av dessa ensamkommande barn så kommer det att tillkomma en stor kostnad för de europeiska samhällena.

Jag anser det motsatta. Deras donation kommer att medföra miljardkostnader för Sveriges skattebetalare och en ännu mycket större belastning på välfärdssystemen och pensionssystemet och till exempel bristen på bostäder.

H&M borde istället ägna sig åt att bli avsevärt mycket bättre på att se till att inte riktiga barn och även vuxna inte arbetar under slavliknande förhållanden för slavlöner på deras fabriker runt om i världen, vilket varit en stor anledning till deras miljardinkomster och till sin enorma förmögenhet.

Ifall H&M vill använda sina miljarder till att stödja de som far illa i sina respektive hemländer, då är det enligt mitt tycke ett hedervärt initiativ för även i till exempel Afghanistan så finns det många provinser som är helt säkra.

Däremot så skall inte H&M agera som Reinfeldt och Borg uttryckte det, att de ville söndra välfärdsstaten eftersom det enligt dem själva är ett hinder för att skapa fler ”low income jobs”. Det är ingen slump varför Annie Lööf agerar som hon gör, utan hon har en likadan medveten agenda men som hon inte öppet har valt att uttrycka som Reinfeldt och Borg gjorde.

Min absoluta övertygelse är att Karl-Johan Persson som tog över ledningen av familje­företaget H&M har en globalistisk agenda, därav företagets medhjälp till att en ytterligare massinvandringsvåg av människor söker sig till Sveriges generösa bidragssystem. Om inte, så saknar han eller andra som tagit beslutet inom H&M att ge en donation, helt förmågan till att se sambandet mellan deras handling och vad det får för konsekvenser.

Eftersom vi vet att de som till stora kostnader befunnit sig i Sverige och som misstänks för att ha ljugit om sin ålder, så har cirka 70% avslöjats av de som har genomgått en åldersbestämning. En åldersbestämning som i alla fall tidigare varit helt frivillig att genomgå.

Jag ser Rädda barnens och de andra ländernas ”hjälporganisationers ”agerande och likaså H&M Foundations som att man agerar som medhjälpare till migrantsmugglare och det med en total likgiltighet inför bland annat all den brotts- och våldtäktsstatistik som finns att tillgå och som beskriver hur Sverige och Europa har drabbats hårt av massinvandringen ifrån MENA-länderna.

Likaså de stora ekonomiska belastningar som staten medvetet har beslutat om via den politik som Alliansen och den nuvarande regering har fört och framförallt deras dränering av kommunernas ekonomi, vilket kraftigt kommer att eskalera bland annat på grund av den 100% ökade skuldbelåningen som skett under en relativt kort period av år.
Ifall den trenden fortsätter, så kommer ett stort antal kommuner att vara lika konkursmässiga som Malmö, alltså den stad som under ett stort antal år har överlevt enbart på grund av det kommunala ekonomiska utjämningssystemet.

Vad händer den dagen då denna hjälp inte längre finns att tillgå, när de ekonomiska förutsättningarna inte längre finns kvar?
Det kommer att sluta med en katastrof ifall den nuvarande utvecklingen håller i sig och det finns absolut ingenting som tyder på motsatsen.
Redan idag så finns det 50 kommuner som har svårt att bibehålla sina välfärdsåtaganden gentemot sina skatteinbetalande kommuninnevånare, vilket den Socialdemokratiska regeringen skamligt nog skyller på den åldrande befolkningen som har byggt upp vår välfärd och försörjt dessa politiker och deras föregångare.

Asylinvandringen är en nettoförlust för Sverige. Det visar en ny rapport från år 2018 från Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi, ESO, som granskat sysselsättningsgraden hos ”flyktingar” mellan 1983 och 2015.

Efter 15 år i Sverige är sysselsättningsgraden i den invandrande delen av befolkningen drygt 60 procent.
För att upprätthålla och bevara välfärden krävs en sysselsättningsgrad på över 80 procent. Vilket krasst betyder att vi måste låna eller skära i välfärden om inte detta ändras.

Vad innebär då sysselsättningsgrad? Vanligtvis så ses de som har ett skattefinansierat arbete eller de som endast arbetar bara så lite som en gång i månaden som sysselsatta. Dit räknas även lika förvånande även gruppen sjukpensionärer.

Vem tjänar på massinvandringen? Oerhört väl beskrivet och vad varje ansvarstagande medborgare bör ta del av. Den Publicerades den 8 sep. 2016 men är minst lika aktuell idag och likaså i framtiden.

https://www.youtube.com/watch?v=W7MiX708YAo

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan. 

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/629-rut-och-rot-nu-foreslas-aven-trut/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/631-ar-fakta-och-objektivitet-oviktigt-for-en-minister/

 

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.