682. KVINNOR FÅR ACCEPTERA OTRYGGHET ELLER AGERA POLITISKT


682. KVINNOR FÅR ACCEPTERA OTRYGGHET ELLER AGERA POLITISKT
av Jan Ivarson, 2019-01-24.

Bohusläningen hade på första sidan en artikel om kvinnors utsatthet. Den inleddes med ”När kvinnor inte vågar röra sig fritt ute på stan begränsas friheten. Ens kön avgör om man vågar åka kollektivt sena kvällar.”

Det var en bra beskrivning över hur landet förändrats till det sämre på ett av flera områden. Artikeln är typisk för vår politiskt korrekta tidsanda. Den avstår från att gå till roten med problemets orsaker. Den begränsar sig till åtgärder för hur kvinnor kan skydda sig mot fortsatt våld, genom att föreslå utbildning i feministiskt självförsvar. Alltså med slagsmål mellan kvinnor och män.

http://www.bohuslaningen.se/%C3%A5sikt/ledare/l%C3%A4r-kvinnor-feministiskt-sj%C3%A4lvf%C3%B6rsvar-1.12502786

Situationen kan jämföras med om jordbrukare skulle importera utsäde och finna att det innehöll en stor andel ogräs. Istället för att upphöra med importen skulle de fortsätta importera, öka rensningen och rent av söka finna nya sätt att använda de oönskade växterna i förhoppning om att de kan bli nyttiga på sikt.

Svenska kvinnor får finna sig i läget eller våga tala klartext om problemets orsaker. Kvinnor kan bara skydda sig effektivt genom att lägga sina röster på partier som vill avlägsna män från samhället som inte respekterar kvinnofriden.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/681-helvetet-sverige/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/683-mat-for-ohallbar-utveckling/

1 thought on “682. KVINNOR FÅR ACCEPTERA OTRYGGHET ELLER AGERA POLITISKT

 1. https://www.facebook.com/lars.agerstig?fref=gs&__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARCEJrk9Z_cB_YUoP24BOnzVl01ogy2FYkPFXbYNhJlJ3UtWK6n3NnXcoMOiyiJf5TwpAVXb9rqZ5r2E&hc_ref=ARTjAub5brBHfQnaMC7SEPCMcYYb2J4Pnl051Q-GyzhTeXzgq33jG4GUN57kG_tp1LU&dti=725497564153185&hc_location=group

  …var den ‘nyckel’ jag använde för att öppna dörren till Herr Ivarsons ‘skafferi’.

  Jan, du har alldeles för ‘rätt’ i sak.
  Det är bara det att ‘kvinnan’ är INTE måltavlan för dem islamska etableringsstyrkornas direkta jihad/’strid’. Ett strategiskt verktyg är dock kvinnan. Men det är för att rubba den svenska mannens balans.
  Min centrala uppgift i livet är nu att öppna lagboken, Svensk Författnings Samling, SFS – och där peka med hela handen på ett avgörande beslut Riksdagen tog 1994!
  Vad som egentligen hände då, var något fundamentalt avgörande för vårt Sverige!

  – Vad än jurister, myndighetsdirektörer, statsråd, potentater… säger, så ÄR:
  ISLAMS LÄRA – FÖRBJUDEN ATT UTVERKAS I VÅRT SAMHÄLLE SOM RELIGION!
  Det står att läsa i en lag som enbart berör religiöst tillhörigt troende svenska medborgare (och hur många där är hotade till livet?) i det sekulära – ‘avreligiosifierade’ landet Sverige! Fostrat socialt i vårt kvasikommunistiska samhälle efter den marxistiska tesen om att ”religion, är ett opium för folket”
  – Och, hur många svenskar har ens brytt sig om den lagen?

  Under mina års kämpande i frågan, så har jag i a.f. förstått att definitivt inget statsråd har läst ”lagen till skydd för människans rättighet till en religionsfrihet”!
  DEN S.K. ”RELIGIONSFRIHETEN” – NYSKRIVEN I SFS 1994!
  Den tidigare lagen SFS1974:152 kap.2, § 1, p. 6. ”religionsfrihet: frihet att ensam eller tillsammans med andra utöva sin religion.”, står fortfarande kvar i grundlagens regeringsform, men…
  ERSÄTTS NU SOM GÄLLANDE, MED SFS1994:1219 avd. 1, art. 9 – ”Tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet
  1. Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet; denna rätt innefattar frihet att byta religion eller tro och frihet att ensam eller i gemenskap med andra, offentligt eller enskilt, utöva sin religion eller tro genom gudstjänst, undervisning, sedvänjor och ritualer.
  2. Friheten att utöva sin religion eller tro får endast underkastas sådana inskränkningar som är föreskrivna i lag och som i ett demokratiskt samhälle är nödvändiga med hänsyn till den allmänna säkerheten eller till skydd för allmän ordning, hälsa eller moral eller till skydd för andra personers fri- och rättigheter.”

  SFS1994:1219 är det Europeiska Rådets ”konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna” – inkorporerad i SFS inför det stundande medlemskapet i EU!

  Nu till ‘the Hard Core’!
  Vi går tillbaka till 1974, öppnar SFS1974:152 ”Regeringsformen”, RF – och samma kap. 2 om
  – Europakonventionen 19 § ”Lag eller annan föreskrift får inte meddelas i strid med Sveriges åtaganden på grund av den europeiska konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna.”

  …tankepaus…

  1994, gällande fr.o.m. 1995 – HÄNG MED HÄR NU!!! …GÄLLER ALLTSÅ ”EUROPAKONVENTIONEN” …som LAG!!! …i Sverige!
  Och inte nog med att det är en ”lag”! Nej, det är en ‘ÖVERLAG’ också!!!
  D.V.S. – en LAG som står ÖVER – ALL- annan ”lag eller föreskrift”, så som ‘GRUNDLAGEN’!

  Sum sum: Den från 1994 inkorporerade lagen om religionsfrihet gäller allenast! Och den då, ‘nu gällande religionsfriheten’ klargör i st. 1 att en religiös lära skall: ”innefattar frihet att byta religion eller tro”, annars kan den inte godkännas som religion i ett humanistiskt samhälle tillika rättsstat ordnat efter demokratisk konstitution.
  ——-

  Därför ligger det tydligen på mina axlar att varje dag som går, söka öppna medborgarnas ögon till att granska och rannsaka Riksdagens ledamöter och ersättare, till medvetenhet om och verkställan av NU GÄLLANDE LAG OM RELIGIONSFRIHET I SVERIGE!

  Tack för ordet!

  Mats MATSINI Ljungkvist/Politiskt oberoende

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.