27. Nina Drakfors intervjuas om mediadrevet mot henne.


27. Nina Drakfors intervjuas om mediadrevet mot henne. 2015-12-10.
Nina berättar om sin situation efter det att hon gått över från Socialdemokraterna till Sverigedemokraterna och det falskspel och smutskastning hon har fått utstå efter detta.


Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna intervju eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera intervjun nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Det går även att visa ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Här nedan kan du lyssna på Granskning Sveriges olika program.
https://www.youtube.com/channel/UCaZN7MS2Wv7ZR5fwxu-gh0g

Föregående intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/26-distriktsskoterskan-yvonne-i-skane-intervjuas-om-orattvisor/

Nästa intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/28-lina-eriksson-intervjuas-om-valdtakter-och-otrygghet/

13 tankar på “27. Nina Drakfors intervjuas om mediadrevet mot henne.

  1. Mycket bra intervju och vi är många nu som vill ha ett slut på Sveriges dårskap. Hela regeringen borde avgå.

  2. Mycket bra intervju. Nina du är fantastisk!!!!! Har ni intervjuat någon i Nobelstiftelsen varför inte Jimmy Åkesson blir inbjuden till Nobelfesten? Kungen tycker ju att även SD ska vara representerade. /Britt-Marie

    • Tack Britt-Marie!
      Nina är en tuffing som inte viker ner sig!
      Anledningen till att Åkesson är portad från Nobelfesten, måste väl antagligen bero på att hans värdegrund att vilja rädda flera människor i nöd än 7-klöverpartierna, inte stämmer överens med Nobelstiftelsens
      godhetsregler och värdegrund!
      Nobelstiftelsen premierar uppenbarligen istället politiken att man bör låta hundratusentals svälta ihjäl, som kunde ha räddats för samma satsade slant.

      Vad kostar en hamburgare (eller något annat med näring i) i Sverige, jämfört med en hamburgare i krisområdena? Hur räddar man flest?
      Det är fin värdegrund det! 🙂
      Man kan med ett annat ord även kalla det dårskap!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  3. Mycket bra intervju, Nina! Jag håller med dig i mycket, bl a att de som sätter ”rasiststämpeln” på andra har lite eller ingen förmåga till att analysera eller diskutera och lyssna på vad andra människor tycker och tänker! Jag har också vänt mig emot att du har blivit utsatt för en ”Häxjakt” på Skövde kommuns hemsida, tyvärr blev jag tvungen att redigera min text där då jag varit för personlig! Här kan jag i varje fall skriva att jag tycker att du är en modig, hänsynsfull och ömsint kvinna som jag har full respekt för!

  4. Modiga Nina! Att kalla någon rasist, nazist … borde anmälas. De vill framställa sig som de goda och då behöver de några som är onda för att kunna vara goda.

    • Hej Maria!

      Ja, de personer som ägnar sig åt dylikt förtal har förmodligen lite intelligensbrist, så kanske bör vi istället tycka synd om dem…hehe?
      Att inte se skillnad på sak och person samt att inte kunna skilja på fantasi och fakta, tycks vara signifikativt för dessa personer.
      Lägger man sedan in lite vanlig bondlogik i diskussionen med dessa personer, rasar allting ihop som ett korthus för dem.
      Så visst är det synd om dem! 🙂

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.