464. KAPPVÄNDARNA


464. KAPPVÄNDARNA
av Cornelia Dahlberg, 2016-06-20.

Alla med sinnena intakt kan konstatera att det skett en helomvändning i medias och politikernas utspel. Det som för några månader kallades rasism, nazism och fascism har helt plötsligt blivit politiskt korrekt.
Hon som med tom blick likt en papegoja mumlar exakt samma politik som Jimmie Åkesson bedrivit så länge vi minns, blir aldrig ifrågasatt. Tvärtom, hon dyker titt som tätt upp i TV-rutan i slimmad dager.

Vi ser henne sminkad och uppklädd i publiken, skrattandes åt sin roliga man David Batra. Det handlar så klart om en trevlig show som visas i TV, då svensken är på gott humör och beräknas ta till sig propagandan utan eftertanke.
Jimmie Åkesson syns numer knappt alls i media. Tidigare syntes han ideligen i medias smutskastningskampanjer men eftersom den taktiken inte lyckades, blev folk förbannade och sällade sig till SD! Så Bonniermedia har i bästa Goebbelsanda bytt taktik.

Vem får kappvändarna sina absurda order ifrån?
Först gullade de med extremislamismen och alla som opponerade sig kallades offentligt för rasister, nazister och fascister, blev utkastade ur fackförbund, kunde förlora jobbet och you name it. Nu trumpeteras helt plötsligt Jimmies budskap ut från de falska tungorna.

I NT kan du läsa nedan kopierad artikel (om du inte vill klicka på länken och gynna Goebbels förstås). För den som glömt – Goebbels var Hitlers propagandaminister. Han fick sina order från diktatorn Hitler, så klart.
Vem får bödlarna som talar i kör med Goebbels, förlåt, Bonniers journalister, sina order ifrån? Månglarna i templet kanske? Vår diktator storfinansen?
Som nu som då, är de beredda att korsfästa alla som inte gynnar deras syften.

Först skapar de en politik, för att sedan importera en här av krigsdugliga, våldtäktsmän, och extremister som gömmer sig i okontrollerat antal. När de är tillräckligt många, blir folk rädda och förvirrade. Det är lättare att kontrollera och använda rädda människor än fria och självständiga människor. En diktator behöver slavar, så klart. Syftet med raserad arbetsrätt/billig arbetskraft åt storfinansen verkar redan vara uppfyllt och nu tillåts utvalda säga vad vi sett sedan länge.
Vad gör man inte för att locka väljarna till de kontrollerade och lydiga partierna som jobbar åt diktatorn?
Smart!

Cornelia Dahlberg

Ur NT

Bidragsslöseriet gynnar extremism

 LEDARE Nu ska det vara slut med aningslöst extremistkramande. Inga offentliga medel ska riskera att gå till så kallat våldsbejakande budskap.

Tro det. Som Dagens Nyheter kunde avslöja 16/6 får Sveriges förenade muslimer (SFM) ta del av skattebetalarnas pengar, i form av bidrag på över en halv miljon kronor. Det är nästan lika mycket som exempelvis Svenska FN-förbundet får. På mer eller mindre goda grunder pytsar Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor ut nästan 8,5 miljoner kronor i det uttalade syftet att motarbeta rasism.

 SFM har emellertid rykte om sig att vara hemvist för salafism, det vill säga en sträng och intolerant tolkning av islam. Göteborgs stad, som tidigare aningslöst hjälpte organisationen, avbröt samarbetet efter att Säpo inledde en förundersökning om brott kopplade till våldsbejakande extremism. SVT:s Uppdrag Granskning uppmärksammade också Sveriges förenade muslimer i reportaget ”Jihad i Göteborg” härom året. Den välkände terrorforskaren Magnus Ranstorp påpekar att organisationen tidigare bland annat bjudit in hatpredikanter.

 Statsrådet Alice Bah Kuhnke (MP) – försöker samtidigt gömma sig bakom principen att en minister inte får uttala sig i ett enskilt ärende. Må vara, men Bah Kuhnke hade kunnat yttra sig om allmänna förhållanden och om bidrag gått till, säg, Soldiers of Odin hade hon knappast förblivit tyst… Fast Bah Kuhnke sitter risigt till. Hon var nämligen tidigare generaldirektör för just den myndighet som beviljat Sveriges förenade muslimer drygt 500 000 (då hette myndigheten Ungdomsstyrelsen). I kölvattnet på Kaplan-affären och misstankarna om smygislamisering inom Miljöpartiet vill företrädare säkert inte få ytterligare en grön (!) skandal över sig.

 Fast, som det går att läsa på nyhetsplats i dagens NT, är inte ens allt detta nog. Den ansvarige handläggaren för bidraget till SFM är nämligen en viss Omar Nur, tidigare huvudman för den numera konkursade muslimska Jasminskolan i Norrköping. Trots att Nur dömdes för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll för två år sedan har myndigheten låtit honom behålla sin tjänst.

Vad vi kan lära av hela denna dystra historia, är att uppgörelsen med den tidigare allenarådande politiskt korrekta låt gå-mentaliteten i relationen till islamistisk väckelse fortfarande tillåts få genomslag i beslut om exempelvis bidragsfördelning. En annan förklaring kan vara allmän inkompetens bland ansvariga beslutsfattare och en förkärlek att vara alla goda gåvors givare, att aningslöst och slarvigt kasta ut skattepengar till den som äskar om stöd för något mer eller mindre behjärtansvärt ändamål.

 Det krävs en uppgörelse med både det ena och det andra. Öppet och smygislamistiska organisationer ska inte ha ett öre av skattebetalarnas pengar. De ska tvärtom hållas under uppsikt och vid behov motarbetas.

Hans Stigsson”

Kommentar av Magnus S: ”När jag själv påtalat detta problem tidigare så blev man utsatt för så mycket hat från den goda sidan… Varför är det inte främlingsfientligt att påtala detta nu helt plötsligt ? Kappvändare !!!”

 

Här kläcker en smutskastarjournalist i samma tidning ur sig samma åsikter mot dem hon tidigare smutskastade med identiska åsikter.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är trevligt för krönikören med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/463-statsministerns-onsketankande/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/465-bra-bostad-for-alla-en-utopi/

2 tankar på “464. KAPPVÄNDARNA

  1. Makt korrumperar och det märkliga är att man håller ihop….det tog många år innan MP kom in vid bordet men nu verkar dom inte ”portas”……men som man säger . . ”..så här började det på 30-talet också….”
    Nu ser vi en Freudiansk omskrivning……..

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.