678. GOLFKLUBBAR TAPPAR MEDLEMMAR


678. GOLFKLUBBAR TAPPAR MEDLEMMAR
av Jan Ivarson, 2018-12-30.

Medlemmar i golfklubbar minskar. Det beskrivs som ett problem i statsradion. Vad skall nu göras för vända utvecklingen, frågade man i nyhetsrapporten.

Minskat intresse för en sport är inget problem utan anpassning till utvecklingen, som att landets andel invånare med svenska rötter minskar. Inga gammelmedia tycker det är ett problem som behöver åtgärdas.

Svenskar är inte till för golfklubbar.
Golfklubbar är till för att tillfredsställa behov som finns.
Om intresset för sporten minskar är det naturligt att både klubbar och banor får dra ner. De kommer att ersättas med nya sporter om de får framstående utövare.

Om några år vill kanske många utöva en ny snabbare sport, bansquash. Sporten får extra skjuts om någon framstående utövare blir miljonär. En Mr. Lion som är duktig att snabbt finna hålen och ännu inte hunnit byta ut sin vackra fru.

Bangolf har olika svåra banor med par två till par fem slag, för att få in bollen i ett hål. Den som gör hole-in-one får bjuda övriga spelare på provtagning på vårdcentralen. På så sätt kommer sporten sponsras av landstingen i hälsans tjänst.

Kommuner väntas övertrumfa varandra med att planera nya bansquashanläggningar. Kommunalråd kommer säga att bansquash är viktig för hälsan och näringslivet. Sporten är viktig mötesplats för entreprenörer. Utövarna är viktiga för handeln som säljer chica kläder och utrustning.

Avvecklade äldreboenden och byskolor byggs om till klubbstugor och bansquashanläggningar. De finansieras med dolda kommunala stöd och medlemsinsatser. Banker och stora företag köper annonsplatser och sponsrar verksamheten.

Var med från början, kräv bansquash i din kommun redan nu!

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/677-analysera-forutsattningarna-for-atervandring/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/679-svensk-aldrevard-i-byrakratin/

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.