353. DEPOPULERA SYRIEN


353. DEPOPULERA SYRIEN
av Cornelia Dahlberg, 2015-10-29.

Denna artikel i NewsVoice beskriver Julian Assanges uttalande om att USA planerar att depopulera Syrien. Det för mina tankar till Israels Vänners annonsbilaga i Kyrkans Tidning nyligen.
Där beskrivs i mitt tycke skrämmande exakt det vi kan bevittna just nu och frågan VARFÖR? – kanske får ett svar. Varför helt plötsligt de extrema, ökande flyktingströmmarna?
Krig och stridigheter har ju pågått många år och ingen har sett motsvarade krigsexplosion någonstans.

Utdrag ur annonsen nedan, där fetstilen är min:
Planen för Mellanöstern gäller inte bara Israel. Det skall bildas en regional pakt i området bestående av Egypten, Israel och Assyrien. Dåvarande Assyrien är dagens Syrien, delar av Irak, Libanon och Jordanien.
Dessa länder som idag har ett minst sagt komplicerat och ansträngt förhållande till varandra kommer en gång att sluta sig samman som ett gigantiskt område som ingått fred. Deras gemensamma resurser inom alla områden kommer att bli till välsignelse och nytta för hela världssamfundet.
Alla dessa tre länder kommer först att genomgå ett slags rengöringsprojekt innan de kan börja tjäna i den plan som är fastlagd för dem.
Processen kommer bland annat att bestå av omvälvande samhällsomstörtningar. Det är detta vi nu bevittnar med skeendena i Syrien och Irak. Resten kommer att följa i snabb takt.”

Att det går snabbt tvivlar nog ingen på, inte i Sverige i alla fall. Den så kallade planen är deras tolkning av Guds plan som inte kan ifrågasättas, eftersom den står skriven i bibeln. Att det är möjligt att tolka bibeln olika existerar inte och det i sin tur tycks leda till de förödande krigen vi bevittnat sedan decennier.

Fram till för några år sedan har vi bevittnat dem mest i TV-rutan, medan vi nu bevittnar allt mer krig i våra bostadsområden. Vi som inte är politiker/tidningsredaktörer med mera som har råd att bosätta sig på behörigt avstånd i avskilda enklaver.
”Det utvalda folket” har alltså tolkningsföreträde. Vi hedningar kan få glädje av de utvaldas uppfinningar såsom Facebook och Google, men måste vad jag förstår tåla att utstå ”reningsprojekt”. Kan vi gissa att det så kallade reningsprojektet pågår just nu i form av systematiskt mördande och lemlästande av hedningar, med resulterande demografiska omflyttningar till framför allt USA:s trogna tjänare Sverige. Precis som planerat. Vem styr USA?

”I lottningen av löfteslandet tillföll Gaza och området däromkring Juda stam.” …Profetorden om Gaza väntar fortfarande på att uppfyllas. Se tex Sefanja kapitel 2.”
Krigen sedan Israels tillblivelse under förra århundradet lär fortsätta så länge ”det utvalda folket” inte får sin vilja igenom. ”… En tvåstatslösning har ingen framtid då den går tvärs emot Guds plan för området.”

Vi hedningar får med andra ord vara beredda på att så länge de gamla texterna inte har genomförts till punkt och pricka, i det fysiska, så måste vi utstå om inte regelrätt krig så åtminstone rasering och förödelse inom utvalda områden. Vad pågår i Sverige idag?

Sedan kan man ju önska, helt egoistiskt, att det som sägs i NewsVoice artikel stämde angående att det är Syriens akademiska skikt som nu invaderar Sverige – som naturligtvis skulle vinna på att få in alla dessa högt utbildade och kompetenta människor. De finns säkert men hur många är de egentligen?
Har artikelförfattaren undersökt saken?
I Kristoffer Hells blogg Blueshift står annat att läsa…

Cornelia Dahlberg

6 tankar på “353. DEPOPULERA SYRIEN

 1. Tror inte att religonen bara är orsak till detta vansinne som pågår även om trogna islamister som följer koranen slaviskt är farliga. Nej jag tror att någon annan maktpakt ligger bakom eller snarare är ganska säker på det. Jag vet bara inte vad om jag bara kunde klura ut det, men det är inte lätt med alla rökridåer som läggs ut.

 2. Men jag är övertygad om att något ligger bakom allt detta vansinne. Dock tror jag inte att det bara handlar om religon även om islamister som följer koranen troget kan vara farliga. Nej någon annan maktpakt är det som styr detta. Om jag bara kunde klura ut vad?

 3. Denna krönika ställer många bra frågor, där den viktigaste frågan, VARFÖR denna enorma flyktingström plötsligt blivit så aktuell, inte riktigt kan besvaras med de olika förklaringar som ges i länkarna, enligt mitt förmenande.
  Att exempelvis USA skulle vilja ”vattna ur” högutbildade ur Syrien för att destabilisera landet är inget annat än rent snömos om man studerar fakta. Fakta är att de som kommer till Sverige inte är högutbildade.

  Det är ju dessutom som så, att långt ifrån alla kommer till Sverige från Syrien!
  Hur förklarar vi då exempelvis de från Somalia, Eritrea och Afghanistan där cirka 50 % faktiskt är analfabeter av de som kommer. Varför kommer dessa till Sverige?
  Dylika texter kan se trovärdiga ut om man inte försöker att se hela bilden. Tittar man på hela bilden, rasar de flesta av dessa texter ihop som korthus.

  Många av dessa historier låter fantastiskt spännande och ofta komplicerade, så att läsaren inte riktigt ska kunna se den röda tråden men ändå tro att det som sägs är väl verifierat och sant.
  Tyvärr är det mesta sannolikt endast nya omsorgsfullt planterade rökridåer, för att förhindra utsikten till insikt om den ännu vidrigare verkligheten.

  Jag håller fortfarande en slant på att min egen analys här på Honesty4u, Varför håller hela västvärlden på att gå under? ligger betydligt närmare sanningen.
  Jag hoppas dock att jag har fel, eftersom min ”sanning” är betydligt vidrigare!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.