75. ÄRVD MENTALITET SKAPAR PROBLEM


75. ÄRVD MENTALITET SKAPAR PROBLEM
av Arne Holmström, 2014-01-27.

Olika folkslags mentalitet i ett och samma land är helt förkastligt, eftersom varje nationalitet strävar efter sina egna mentalt ärvda lagar och regler. Vi svenskar ska följa ett verkställt politiskt regelverk som utlänningarna inte vill anamma, vilket vårt lands styre mer eller mindre tycks blunda för.

Vi svenskar får bära hundhuvudet för att regeringen föredrar att göra svenskar till utlänningar (kulturberikning) i vårt eget Sverige. Syftet med detta är kanske inte helt obegripligt för oss som kan tänka längre än näsan är lång. Totalt omöjligt är det dock, eftersom minst 150 olika folkslag ska bli ett enda mentalt folk, om vår regim ska vara logiskt konsekventa.

Oenigheten är därför total mellan oss och vår regim! Svensken vill vara genuint svensk och mentalt stå upp för sitt land och folk, men vår regim vill utplåna vår svenska mentalitet.
Det innebär, att regimen vill skapa en generell internationell mentalitet som inte existerar, eftersom varje folkslag på denna jord har sitt lands personliga genuina mentalitet.

Att forma människor från olika nationaliteter, kulturer och religioner till en och samma mentalitet, låter sig aldrig göras! Det enda sättet att skapa en internationell mentalitet blir då att utrota alla folkslag utom ett!

Vår regim tycks ha börjat med utrotning av det svenska folket!

Arne Holmström

1 thought on “75. ÄRVD MENTALITET SKAPAR PROBLEM

  1. Förlåt, men kan man verklig reda ut vad mentalitet är på det sätt som du gjort.
    Jag menar är folk medvetna om olika folkslags mentala språk? När det är en specifik mentalitet som gör att de blir accepterade endast av sina egna landsmän, genom att ensidigt använda sitt mentala språk, som endast tillhör det folk och land de kommer ifrån.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.