662. ISLAM ÄR EMOT MÄN OCH KVINNORS LIKA VÄRDE


662. ISLAM ÄR EMOT MÄN OCH KVINNORS LIKA VÄRDE
av Kenny, 2018-09-13.

Bokstavstrogna till Koranen är för könssegregation och att man inte anammar traditionella svenska värderingar, för då bryter man emot Koranen och Imamens påbud. Det stöds ekonomiskt av staten genom stöd till muslimska religiösa friskolor, muslimska kulturföreningar och till moskéer.
Det stöds även av många av Svenska Kyrkans högsta representanter, likaså av HBTQ-rörelsen. Det stöds även av Kjell Bergqvist och de som medvetet deltagit i hans upprop samt även av 6 riksdagspartier.

Alltför många kvinnor stödjer också denna massinvandring av våldsamma klankulturer med en sjuk snedvriden kulturellt nedärvd kvinnosyn.
De kvinnor som inte gör det, bekämpar det religiöst inriktade och kulturellt nedärva kvinnoförtrycket mycket aktivt och hedersamt men tyvärr så är de inte i majoritet.

Sedan finns det stor skillnad mellan olika muslimska grupper. Vissa muslimska grupper har mycket aktivt bekämpat IS i bland annat Syrien. Likaså så mördar bokstavstrogna Islamister med samma brutalitet både människor som tillhör andra trosinriktningar inom Islam, som de mördar kristna.

Wahabbismen sprids i Sverige, huvudsakligen ifrån Saudiarabien genom mångmiljondonationer. Det är fler registrerade, enligt säkerhetstjänster, som åkt och stridit för IS ifrån Sverige än från USA och då skall man självklart göra jämförelsen med folkmängden i respektive länder.

De som först kommer att råka väldigt illa ut när ett Kalifat införs i Sverige och som lyder under Sharialagar, är framförallt just de tre nämnda grupper som jag beskrev. Kristna, kvinnor och homosexuella. Avgör själv om det beror på ren okunskap, dumhet eller någon form av självskadebeteende eller självmordsbenägenhet.

Svenska Kyrkan vill leva i samklang med Islam och de fördömer aldrig morden på kristna runt om i världen. Inte heller tar de tills sig och agerar, trots att de har vetskap om de 100-tals polisrapporter som beskriver hur kristna hotas och misshandlas på asylboenden runt om i Sverige.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/661-hur-hanterar-samhallet-bortforda-barn/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/663-glom-indelningen-vanster-kontra-hoger/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.