395. (4) VAD ÄR DET SOM HÄNDER I VÄRLDEN OCH EUROPA IDAG?


395. VAD ÄR DET SOM HÄNDER I VÄRLDEN OCH EUROPA IDAG?
Del 4 av 4: ”Hur lång tid har vi på oss?”
av Thomaz Wiberg, 2016-01-21.

Detta är en fråga som ställs ideligen, men det är fel fråga.
Att fråga hur lång tid vi har kvar är ett passivt förhållningssätt.
Det är samma attityd som hos en fånge som väntar på att tas ut till ett dike och bli skjuten i bakhuvudet.

Vilka chanser har vi? Kan vi ändra riktning?
Detta är också fel frågor.

Oddsen spelar inte längre någon roll
Om du förstår vad vi står inför, så har du ett moraliskt ansvar att göra allt som står i din makt för att styra om kursen vi nu är på, oavsett vad oddsen är.
Det är bara när du slutar basera ditt engagemang på oddsen för framgång, som framgång alls blir möjligt. För att avlägsna den sjukt framavlade makten ur den finansiella eliten och för att ställa dessa kriminella karteller inför rätta, kommer det krävas inget mindre än en revolution och regeringen kommer inte att rädda oss.
Regeringen är fullständigt infiltrerad och korrupt, så att se till dem efter en lösning i detta skede är bara naivt.

En revolution består av tre steg i en given sekvens
Steg 1 är redan på väg. Steg 1 är det ideologiska motståndet.

Under detta steg måste vi aktivt arbeta för att väcka så många människor som möjligt angående det som händer och den riktning vi går emot. Alla revolutioner har sitt ursprung i en förändring i människors tankesätt och ingen meningsfull motståndsrörelse är möjlig utan detta.
Framgång i detta steg kan bedömas av idéernas spridning.

När en idé når sin kritiska massa, så börjar den spridas av sig själv och sipprar in i alla nivåer i samhället. För att lyckas med denna spridning behöver vi fler människor i kampen.
Vi behöver fler människor som gör sig hörda, gör videor, skriver artiklar, får ut denna information på den nationella och internationella arenan och vi behöver särskilt nå ut till polisen och militären.

Steg 2 är civil olydnad, också känt som icke-våldsmotstånd
Under detta steg går du från ord till handling, eller med andra ord, du håller dina tillgångar och din åtlydnad borta från regeringen, och du gör allt i din makt för att stoppa processen.
Om detta utförs av stora människogrupper så kan denna metod ofta vara tillräcklig för att tvinga en regim ner på knä. Men om man inte lyckas under detta steg, så är steg 3 ofrånkomligt.

Steg 3 är direkt fysiskt motstånd. (Krig)
Direkt fysiskt motstånd är den sista utvägen och bör undvikas och fördröjas så långt det går, och bör endast åberopas om alla andra möjligheter har blivit uttömda.

Det finns de som pratar tufft och hävdar att dom kommer att göra motstånd när den tiden kommer, men vad dessa människor inte inser är att om du är passiv under de första två stegen och väntar med att anstränga dig till det sista steget så kommer du att misslyckas.

När nazisterna gick från dörr till dörr och drog ut människor ur sina hem i Tyskland, så var det rätt tid att göra fysiskt motstånd. Men på grund av bristen på ideologiskt motstånd och civil olydnad innan detta skeende så hade även ett väpnat uppror troligtvis misslyckats.

Ett väpnat uppror kan endast lyckas om folket har etablerat en attityd av aktivt motstånd, och aktivt motstånd är bara möjligt efter att deras tankar har befriats från stormedias propaganda.
Om du vill göra motstånd, så är det nu eller aldrig.
Du kommer inte att få ytterligare en chans och det som står på spel är mycket mer än det var under Nazi-Tyskland.

Thomaz Wiberg
Politiskt obunden fritänkare

Länkar till övriga delar av denna krönika i fyra delar:
Del 1 av 4: ”USA:s inblandning.”
Del 2 av 4: ”Kapprustningen”
Del 3 av 4: ”Ett Mönster”

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.