8. ”Galenskapen” angående integrationspolitiken.


8. BAN71, Avpixlats krönikör Björn Norström, beskriver ”galenskapen” angående integrationen av invandrare i Malmö. Sept. 23, 2013.


Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna intervju eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera intervjun nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Det går även att visa ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/7-galenskapen-om-tv-licensen/

Nästa intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/9-interview-with-jim-humble-about-mms/

15 tankar på “8. ”Galenskapen” angående integrationspolitiken.

  1. Hej Lars,
    Det var ett långt svar för att ge mig bakläxa för ”felaktigt faktaunderlag”. Om vi kan jämställa selektiv lyssning med selektiv läsning, så är vi nog lika goda kålsupare, du och jag!
    Mina svar kommer kanske inte i den ordning du skrivit, men de kommer.
    Först och främst, du uppmanar mig att läsa en rasistisk partsinlaga vid namn Exponerat.info för att få reda på fakta och (citat) ”få allt besvarat och förklarat på ett ärligt och trevligt sätt” (slut citat).
    Njaaa, hur ärligt och trevligt är det att koncentrera sig på att leta och finna brott gjorda av invandrare. Några exempel på rubriker:
    Ny ”svensk” misstänks för terrorverksamhet.
    Smugglade in fyra illegala från Syrien – ”human insats”.
    I Sverige är till och med poliserna rädda.
    Ordval (exempelvis ”ghettot Rosengård”), formulering av rubriker och val av artiklar kan inte tyda på annat än att man lägger sig vinn om att få svenskar att bli misstänksamma och rädda för människor av utländsk nationalitet. För hur jag än letar kan jag inte hitta rubriker som t ex:
    – Anders Eklund, av svensk härkomst, dömd för våldtäkt och mord av svensk flicka.
    – Infödd svensk, dömd för mord i Malmö.
    Men visst, jag har hittat fakta i Exponerat.info.
    Fakta nummer 1: Sidan är uppenbart rasistisk
    Fakta nummer 2: Sidan vill genom sina artiklar, rubrikval, sätt att sätta citationstecken, ordval etc misstänkliggöra invandrare.
    Övriga eventuella fakta får du gärna klargöra för mig!

    Vidare skriver du: ”Sveriges politik går ut på att hjälpa några få i stället för att hjälpa många”.
    Jag skulle vilja uttrycka det så här: Sveriges politik går ut på att ge asyl till alla de asylsökande som behöver. Du antyder att det är ansvarslöst. Jag kan aldrig se det som ansvarslöst att hjälpa människor med hjälpbehov – det gäller alla, rika som fattiga.
    Vad beträffar de rika, som kommer hit med hjälp av människosmugglare – visst det är olagligt. Men hur hade du tänkt dig att de skulle komma hit?? Kanske lugnt och fint, i det krigsdrabbade landet man vill fly från, ansöka om pass och visum?? Nej, av ditt svar förstår jag att du vill ”hjälpa” krigsdrabbade inne i landet, i det krig man vill fly från. Inte ens UNCHR anser det realistiskt utan ligger på Sverige nu för vi ska ta emot fler flyktingar från Syrien.
    Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag använde ordet ”flykting”. Du hänvisar ju till FN:s definition av ordet och definitionen lyder: ”…. en person som har befogad rädsla av förföljelse på grund av hans/hennes ras, nationalitet, religiös eller politisk uppfattning eller på grund av kön, sexuell läggning eller annan tillhörighet till en viss samhällsgrupp och befinner sig på flykt från sitt hemland”.
    Det är ju jättefint av dig att du gärna ser att vi ger asyl åt dem som befinner sig på flykt på grund av sin ras, sin religiösa övertygelse, sexuella läggning etc. För det är väl så man ska tolka dig när du stirrar dig blind just på ordet ”flykting”. Att ens eget eller familjens liv är förstört p g a krig ger ingen som helst rätt till asyl i Sverige, enligt ditt förmenande. De hjälper vi på plats eller i det krigsdrabbade landets grannländer. Och detta gör vi (Sverige) också, så gott det går, genom UNHCR, men – och det tror jag även du förstår- det finns en gräns för hur många grannländerna klarar av, även med UNCHR:s hjälpinsatser.
    Så, OK, jag ska inte i fortsättningen kalla de krigets offer, som kommer hit, flyktingar. OM jag kallar dem ”krigets offer”, passar det?
    ”Medan du grunnar på allt det här, så kan du fortsätta grunna över varför just Sverige ska ta emot procentuellt fler flyktingar än alla andra länder” skriver du. Nu är det så att jag ligger inte vaken om nätterna och grunnar på det. För mig är det inget stort problem, men jag har förstått att du och dina meningsfränder upplever det väldigt problematiskt. Eftersom du uppmanat mig att grunna, så kan jag väl tänka mig att vi, guschelov, ännu har en majoritet av humant tänkande människor i Sverige. En annan förklaring kan vara att vi är ett så pass rikt land att det vore väldigt skämmigt att inte göra det vi kan för utsatta människor.
    Men jag kan, trots allt, hålla med dig om (om du nu tycker så, förstås) att övriga EU-länder kunde dra ett större strå till stacken. Någon nationalekonom har räknat ut om att skatten i alla EU-länder höjdes med 1 procent, skulle EU ha råd att ta emot alla flyktingar, som finns i världen i dag.
    ”Olaglig bidragsturism”! Märker du inte själv hur löjligt det låter? Du skriver ju själv att man längtar tillbaka till det land man kommer till! Och tror du verkligen att folk i Somalia, Irak, Syrien etc kommer/kommit hit som ”bidragsturister”? Det anser jag vara ett hån mot alla de invandrare (OBS! Jag skrev inte flykting) som jobbar som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, inom hemtjänsten, inom restaurangbranschen, som tågförare, som bussförare, som taxichaufförer, som städare, som lärare etc.
    Sist, men inte minst, jag skulle skämmas att kalla en rasistisk partsinlaga som Exponerat.info för sanningskälla. En propagandistisk partsinlaga kan aldrig bli något att hämta sanningar från. ”I Sverige är till och med poliserna rädda” – kallar du det fakta? Jag råkar faktiskt känna en hel del poliser som inte är rädda.

    • Hej igen Lars Erik!

      Jag bad dig att gå in och leta faktafel på Exponerat och istället för att göra det, så återvänder du med kopierade floskler om rasistsajt och annat trams.
      Har du aldrig funderat så långt, att det du kallar rasism, samtidigt kan vara fakta?
      Då kommer nämligen direkt nästa fråga som ett brev på posten. Är det fult, elakt eller rasistiskt bara för att man berättar just fakta? Tror du man kan lösa problem genom att förneka fakta?

      Exponerat är definitivt inte en rasistisk sajt! Däremot berättar de om ”obekväm” fakta!
      Däremot har dina politiska ”kompisar” hjärntvättat befolkningen och kanske dig att tro att de är rasistiska, därför att sajten belyser en verklighet som du aldrig kan läsa om i det jag kallar fulmedia, typ Expressen och Aftonbladet med flera.
      Det hela är ganska enkelt. Antingen händer saker i verkligheten, och då är det FAKTA.
      Eller så händer INTE det som beskrivs, och då kallas det LÖGN!
      Hittar du några lögner på Exponerat?

      Några små frågor igen till dig, som just berör fakta:
      1. Tror du att utomeuropeiska invandrare och etniska svenskar begår ungefär procentuellt lika många brott?
      2. Tror att Sverige ligger tvåa i våldtäktsligan i världen (efter Leshoto i Afrika), beroende på att etniska svenskar och utomeuropeiska invandrare begår procentuellt ungefär lika många våldtäkter?
      3. Tror du att antalet dömda för mycket grova brott, är procentuellt ungefärligt lika mellan de två grupperna?
      4. Tror du att det procentuellt är lika många ur bägge grupperna som kastar sten på Brandkåren, Ambulanser och Poliser när de försöker rädda skadade från en brand eller annat?
      5. Tror du att antalet narkotikalangare är ungefär jämförbart mellan de olika grupperna?
      6. Tror du att problemen försvinner, bara för att man inte vågar se verkligheten så som den är?

      Svarar du JA på en enda av dessa frågor, så är du verkligen förd bakom ljuset av dina politiska ”kompisar”, som inte vill att du ska se verkligheten, utan hellre att du sväljer floskelmaskinen Ullenfnatts lögner och dyngsnack.
      Har du aldrig tänkt tanken att det kanske är så, att regeringens företrädare faktiskt har en mycket god orsak till att ljuga för dig, och förleda dig och andra som inte tagit för vana att ifrågasätta saker och ting från mer än ett håll?

      I övrigt har du väldigt fel när du drar upp exemplet, ”För hur jag än letar kan jag inte hitta rubriker som t ex:
      – Anders Eklund, av svensk härkomst, dömd för våldtäkt och mord av svensk flicka”.

      Jovisst kan du läsa om det på Exponerat och varken redaktionen eller kommentatorerna är mer nådiga mot de svenska kräk som utför dylika handlingar.
      Exponerats uppgift är dock att beskriva verkligheten, och då den utomeuropeiska invandringen står för en förkrossande majoritet av dessa avskyvärda brott procentuellt sett, så blir det inte så många etniska svenskar som hamnar i dessa rubriker, även om de till antalet kan vara många.
      Det skulle ju bli en ganska skev verklighetsbild om man beskrev lika många brott ur bägge grupperna trots att invandrargruppen är kollosalt överrepresenterad i brottstatistiken.
      När det gäller samtliga brott som begås i Sverige, så ledde den etniska svenska befolkningen den statistiken till antal, till bara för cirka två år sedan. Idag begår våra invandrare totalt fler brott i antal än alla etniska svenskar tillsammans, trots att invandrarna knappt utgör 20 % av befolkningen!
      Märk väl, i den statistiken har man lagt ALLA invandrare i en klump. Tar man bort exempelvis skandinaviska eller nordeuropeiska invandrare från den gruppen, så visar det sig att dessa begår brott ungefärligt procentuellt som etniska svenskar.
      Den gigantiska brottsbenägna gruppen som återstår, är alltså utomeuropeiska invandrare! Dessa står uppenbarligen för en kollosal överrepresentation i brottstatistiken idag, både till antal och procentuellt räknat.
      Det är verkligheten, även om du inte gillar att se den, och det är den verklighet som exempelvis Exponerat belyser och som du felaktigt har lärt dig att det ska kallas rasism.

      Jag är ganska bergis på att du inte visste mycket om detta, eller hur?

      Det finns internationella flyktingkonventioner och jag tycker inte att Sverige eller du borde sova bättre om nätterna och anse dig själv som god, bara för att du vill ta in flyktingar som enligt dessa konventioner inte ens är flyktingar.
      Att du därmed passivt stödjer brottsliga organisationer samt assylanter som säger sig vara under 18 år, men ser ut som 45 och dessutom passande nog är så kallat papperslösa, gör ju ditt ställningstagande närmast äcklande.
      Du gynnar brottslingarna men de som verkligen lider nöd och inte kan betala dessa skurkar, dessa skiter du i därför att hjälppengarna sedan länge ätits upp av de kriminella.
      Logiken haltar betänkligt Lars Erik!

      När det sedan gäller poliserna, så kanske de inte är så kaxiga som du tror och som de ibland själva vill ge sken av.
      Glassar man runt lite elegant i Saltsjöbaden, så tror jag nog inte poliserna känner sig så ängsliga. Kommer de däremot in i de värsta områdena i exempelvis Rosengård, så har jag full förståelse för att två poliser flyr om det kommer ett gäng med 30 invandrare som gapar och skriker. Sådant kallas självbevarelsedrift och är snarast ett sundhetstecken!
      Det som dessvärre har hänt i Sverige idag, är att polisen redan har förlorat kriget och att gangstergängen helt styr i olika stadsdelar.
      Se denna video, http://www.exponerat.info/har-ar-det-vi-som-bestammer-video/

      Frågan är, vill du ha ett samhälle där politiker medvetet ljuger för dig?
      Jag vill inte ha det så!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Hej Lars,

        Jaså, vill du verkligen att jag ska hitta faktafel på Exponerat.info. De fullkomligt strålar emot dig om du läser lite kritiskt, men det gör förstås inte du som är ”frälst” i din tro. Det första som slog mig var rubriken: ”I Sverige är till och med poliserna rädda”.
        Det ÄR ett väldigt stort faktafel, därför att alla poliser i Sverige är inte rädda.
        Rubriken är skriven med stor omsorg för att få folk att tro på den. Så här kommenterar du det själv (citat): ” När det sedan gäller poliserna, så kanske de inte är så kaxiga som du tror och som de själva vill ge sken av” (slut citat)
        Ditt ”kanske” avslöjar ganska klart att du inte själv är säker på ”faktat.

        Faktafelfel nummer 2: ”….ghettot Rosengård….”.
        Ghetto är ett isolerat och förslummat stadsområde med enhetlig befolkning. Och är det något man kan beskylla Rosengård för, så inte är det enhetlig befolkning! Kan du ge ett enda exempel på något annat stadsområde med fler nationaliteter???
        Jag vill påstå att det inte ens är isolerat och förslummat, men det kommer du säkert inte att hålla med om – och i så fall får du gärna behålla den uppfattningen.

        Du får nöja dig med det här två exemplen på grova faktafel. Det kommer inte att tillföra diskussionen särskilt mycket att rapa upp de många fel man kan hitta, då du verkar ha en väldigt besynnerlig uppfattning om vad som är fakta (I Sverige är till och med poliserna rädda).

        Ganska bekvämt måste jag säga att slänga ur sig påståenden som ”Däremot har dina politiska ´kompisar´ hjärntvättat befolkningen och kanske dig att tro att de är rasistiska……” Därmed underkänner du tankeförmågan hos alla dem, som inte delar dina och dina trosbröders åsikter.

        Så till dina sex frågor, där jag tar de fem första i en klump. Det är fullt möjligt att du har rätt i dina antydningar om större brottslighet bland invandrare. Är det i så fall så konstigt? Krigsupplevelser är orsak till många trauman och psykiska skador. Dålig integrationspolitik en annan. Och det är där vi ska sätta in stöten, enligt mitt förmenande. Och ska den majoritet som sköter sig bedömas efter rötäggen. Tycker du t ex att svenskar ska bedömas utifrån de svenskar som också våldtar, mördar, knarklangar osv.

        (citat) ”6. Tror du att problemen försvinner, bara för att man inte vågar se verkligheten så som den är?”
        Vem vågar inte se verkligheten som den är? Jag förmodar att du med ”verkligheten” syftar på brottsligheten bland invandrare. Verkligheten är att brottsligheten ser varken nations- eller etniska gränser. Och får vi in fler mänskor i landet får vi givetvis in brottslingar också, det är väl självklart. Ju fler invånare i ett land ju fler brottslingar. Kanske vi inte ska sätta barn till världen – många av dem kommer ju att bli brottslingar (Förlåt, det var ett slag under bältet, men kunde inte låta bli). Kriminaliteten finns överallt i samhället, t o m bland svenskar, om nu någon tror något annat. Den ska givetvis bekämpas, vem förnekar det? Men skötsamma svenskar eller skötsamma invandrare ska inte lida för att det finns ligister och rötägg. Din sifferexercis till trots, den stora majoriteten av invandrare är skötsamma.

        Du uppehåller dig väldigt mycket med att påstå att jag är förd bakom ljuset av mina ”politiska” kompisar. Och så ”sväljer jag Ullenfnatts lögner och dyngsnack”.
        En så lågt stående ”argumentation” förtjänar i och för sig inte att bemötas, mer än att konstatera hur fördomsfull du är. Kan det möjligtvis påverka din syn även på invandrare?

        I övrigt är bara att konstatera:
        Du och dina meningsfränder, vill inte hjälpa människor med utländsk bakgrund till ett drägligt liv från krigets fasor.
        Ni påstår, i ett försök att verka rumsrena, att ni vill hjälpa dem på plats. Tillåt mig betvivla, med det hat den sista delen av ditt sista inlägg utstrålar. Om det bara hade riktat sig till de som (kanske) förtjänar det, kunde jag ha en viss förståelse. Men att döma ut stora grupper i Sverige p g a vissa individer är väl magstarkt.

        Så till din sista fråga: ”vill du ha ett samhälle där politiker medvetet ljuger för dig?”
        Nix, lika lite som jag vill att främlingsfientliga individer ska sprida lögnaktigheter, antydningar och hat på nätet.
        För övrigt slänger du hela tiden ur dig floskler som ”Ullenfnatts lögner och dyngsnack”, att jag är förd bakom ljuset av politiska ”kompisar”, politiker som medvetet ljuger. Men inte en enda gång har du skrivit vari ”Ullenfnatts lögner och dyngsnack” består. Inte en enda gång har du nämnt vilka lögner det är politikerna medvetet kör med. Samtidigt har du väldigt höga tankar om våra politikers förmåga att hjärntvätta. Är det dem du tagit intryck av i er desperata försök att ”hjärntvätta” svenska folket på Exponerat.info till att bli rädda för och misstänksamma mot folk av annan nationalitet??
        Kan tillägga att jag har jobbat mycket med invandrare, har kompisar bland invandrare och har för det mesta positiva erfarenheter av dem – men också dåliga – precis samma erfarenheter som jag har av svenskar. Till skillnad från dig och dina främlingsrädda kompisar, ser jag till individen. Irakiern, syriern, bosniern eller vad det nu är ska bedömas efter sin person och inte för att det råkar finnas kriminella irakier, syrier eller bosnier.
        Lite synd att du är så rädd för människor av annan nationalitet. Tror ditt liv skulle bli mycket rikare om du skakade av din rädsla och började umgås lite mer med människor du i dag missunnar ett bättre liv. Hat tar mycket energi!

        • Hej igen Lars Erik!

          Jag ska omedelbart ge dig flera rätt i din analys, där jag delar din uppfattning
          till fullo.
          Exempel där du har rätt:
          1. ”Dålig integrationspolitik en annan”.
          SVAR: Ja, denna politik är verkligen undermålig, eftersom den strävar efter att förvärra problemet, istället för tvärtom.

          2. ”Och ska den majoritet som sköter sig bedömas efter rötäggen. Tycker du t ex att svenskar ska bedömas utifrån de svenskar som också våldtar, mördar, knarklangar osv”.
          SVAR: Nej, det tycker jag verkligen inte och jag tror att ytterst få Sverigevänner tycker det heller! Inte ens den ”främlingsfientliga rasistsajten” Exponerat tycker så, men hjärntvätten är effektiv och därmed får du det till det, alldeles oavsett vad de skriver eller vad jag säger.

          3. ”Kan tillägga att jag har jobbat mycket med invandrare, har kompisar bland invandrare och har för det mesta positiva erfarenheter av dem – men också dåliga – precis samma erfarenheter som jag har av svenskar”.
          SVAR: Detsamma gäller mig och jag bor dessutom på ett ställe där det i stort sett bara finns ”svartskallar”, och där jag är den ende ”vitskallen” i byn. Jag delar alltså din uppfattning helt på den punkten, vilket samtidigt inte har ett enda skvatt att göra med det verkliga problemet i Sverige.

          4. ”Hat tar mycket energi”!
          SVAR: Det har du alldeles rätt i och därför brukar jag heller inte börja en argumentation med en meningsmotståndare med förminskande epitet, som du själv gjorde! Det är i själva verket du själv som reagerar med just hat mot alla som inte tycker som du gör, istället för att lyssna på vad de har att säga.

          I övrigt skulle jag kunna göra det enkelt för mig själv genom att göra ungefär som du gör, dvs titta på en rubrik och sedan förkasta innehållet i artikeln, utan att ens ha läst den. Det är dock lite under min nivå, så jag ska bemöta dig.
          Exempel på där du har fel:
          1. ”Det ÄR ett väldigt stort faktafel, därför att alla poliser i Sverige är inte rädda”.
          SVAR: Du undvek att läsa resten av den mening jag skrev om detta i mitt förra inlägg! Diskussionen blir därmed meningslös, då du medvetet unviker andemeningen i det jag säger!
          Rubriken kan mycket väl vara högst en procent fel, då det säkerligen finns poliser som saknar självbevarelsedrift och ej retirerar när det kommer ett stort gäng med skränande ilskna invandrare. Dessa poliser hamnar ofta på sjukhuset eller på kyrkogården, men du får aldrig läsa om det i normal media, att det var invandrare som som misshandlade dem, därför att den sanningen till varje pris måste mörkas av dina politiska ”kompisar”. Du kanske själv bor i ett lugnt och stillsamt område, där du aldrig själv sett den verkligheten? Vad skulle du själv göra? Stå modigt kvar och visa att du inte är rädd? Välkommen till verkligheten!

          2. ”Ditt ”kanske” avslöjar ganska klart att du inte själv är säker på ”faktat”.
          SVAR: Tvärtom, jag är mycket säker på faktat och ordet ”kanske” hade syftet att försöka få dig att tänka efter lite själv, vilket uppenbarligen misslyckades. Du är dock själv så full av hat mot folk som inte tycker som du gör, att du väger varje liten ordnyans på guldvåg, istället för att försöka förstå innebörden av en textmassa.

          3. ”Faktafelfel nummer 2: ”….ghettot Rosengård….”.
          SVAR: Här gör du igen samma misstag och tar till någon svensk ordbok för att försöka definiera ordet ”ghetto”, istället för att försöka se den mer allomfattande betydelsen av ordet. När man talar om ”ghetto” i vanligt tal, så menar man ett område med mycket hög kriminalitet (oavsett nationalitet) och där det normalt kan vara ganska farligt för utomstående grupper att befinna sig.
          Hur många etniskt svenska ghetton kan du hitta i Sverige? Därmed inte sagt att det inte finns etniskt svenska brottslingar, men du hittar inga stora koncentrationer av etniskt svenka ”problembarn” , eller rättare benämnt ”kräk”, i någon stadsdel i Sverige.
          Har du aldrig funderat över vad det kan bero på?
          Du kanske helt köper förklaringen som floskelmaskinen Ullenfnatt kommer med, att man tydligen med någon slags egendomlig matematik blir brottsling, bara för att man kommer som flykting från ett land där krig råder.
          Kanske dags att vakna upp till verkligheten broder. Det är en LÖGN!
          Jag ställer bara en mycket enkel fråga för att försöka få dig att förstå verkligheten som så effektivt undanhålls för dig på grund av fulmedias mörkande. Tror du att Ullenfnatt eller du själv (om du är svensk, eller har ett etniskt svenskt utseende) skulle våga ta en liten skön kvällspromenad efter klockan 22:00 varje dag i en vecka i Rosengårds invandrartätaste kvarter?
          Jag är ganska bergis på att DU aldrig skulle våga det, men snacka går ju!
          Skulle du av ren dumhet få för dig att ändå göra det, så vänligen sänd mig sedan ett meddelande från sjukhussängen så jag vet vart jag ska skicka blommorna. Hör jag inget ifrån dig, så vet jag att de körde dig direkt till kyrkogården.

          4. ”För övrigt slänger du hela tiden ur dig floskler som ”Ullenfnatts lögner och dyngsnack”.
          SVAR: Ja, detta är verkligen floskler, och det var därför jag skrev så! Ullenfnatt brukar tala om de 600 000 läkare, tandläkare och övriga raketforskare som varje dag går till jobbet. Denna siffra tycks vara konstant år efter år? Och hur är det i verkligheten? Hur många timmar i veckan jobbar de, har du kollat det?
          Ullenfnatt talar dock inte om för dig att exempelvis etniskt svenska läkare flyttar utomlands, därför att de där får mer betalt, samt att detta är en medveten lönedumpningspolitik, att ta in fler invandrare för att gynna kapitalet än mer!
          Detta talar varken Ullenfnatt eller fulmedia om för dig, och eftersom du inte läser annan media, så har du inte en aning om vad som pågår bakom kulisserna.
          Dessa skojare talar inte heller om för dig, att det i snitt tar 7 år innan 50 % av utomeuropeiska invandrare har lyckats få ett jobb i Sverige och kan försörja sig själva, istället för att leva på dina och mina skattepengar.
          Hur många år det tar för de övriga 50 procenten att få ett jobb, är det ingen som vet, men mycket pekar på att det stora flertalet av dem gärna fortsätter att låta dig och mig försörja dem. Det är ju enklare än att försöka lära sig svenska och försöka assimilera sig i det svenska samhället.
          Jag är ganska bergis på att du inte hade någon aning om denna statistiska fakta heller, eller hur?
          Tror du på fullaste allvar att detta är räddningen för Sverige i framtiden?
          Tror att detta problem löser sig om man tar in ännu fler invandrare till Sverige?
          Jag har ingen aning om ditt matematiska kunnande, men jag förmodar att en tredjeklassare kan räkna ut att den ekvationen är helt omöjlig!

          5. ”Du och dina meningsfränder, vill inte hjälpa människor med utländsk bakgrund till ett drägligt liv från krigets fasor”.
          SVAR. Jag ser att floskelmaskinen och myten Ullenfnatt har fått dig att köpa allt med hull och hår! Tror du på fullaste allvar att dagens regering har någon som helst önskan att hjälpa någon från krigets fasor? Vakna upp snälla rara! Du skulle man väl knappast sila mygg och svälja kameler som man gör idag!

          6. ”Lite synd att du är så rädd för människor av annan nationalitet. Tror ditt liv skulle bli mycket rikare om du skakade av din rädsla och började umgås lite mer med människor du i dag missunnar ett bättre liv.
          SVAR: Som jag redan påtalat, lever jag och bor tillsammans med människor av annan nationalitet och jag missunnar dem verkligen ingenting. Jag kan dessutom garantera dig, att jag personligen har gjort betydligt mer för att att hjälpa fattiga människor i nöd, än vad Ullenfnatt någonsin gjort! Förmodligen gäller det uttalandet även dig själv också.

          Läs lite alternativ media, så får du reda på sanningen! Därefter kan du själv sålla bort de värsta flosklerna från bägge håll!
          Var inte så rädd för ”främlingsfientliga och rasistiska” sajter som exempelvis Exponerat.info. Den är nämligen varken främlingsfientlig eller rasistisk men hatar däremot allt politiskt skojeri, bedrägeri, kriminalitet!
          Exponerat beskriver sanningen och verifierar den med obekväm FAKTA. Det var just därför jag bad dig att försöka finna faktafel och inte nyanser i ordval. Jag håller dock med dig om att just dessa ordval ibland är ytterst tillspetsade! Det är dock själva tanken med det hela, för att väcka sådana som dig ur den politiska Törnrosasömnen och det bedrägliga rosaskimrande lullull som allt är inlindat i, för att just dölja sanningen!
          Läs gärna även i kommentarsfälten på Exponerat med öppna ögon, för där hittar du ibland bättre förklaringar, än i själva huvudartikeln. Hittar du faktafel, så BÖR du bemöta dessa där! Det kan ju faktiskt också hända, att det är du själv som har fel tack vare att du blivit förblindad av hjärntvätten. Har du någonsin tänkt den tanken? Tro mig, det hände faktiskt även mig själv, men jag orkade granska FAKTA och vaknade därmed ur den bedrägliga slummern jag blivit invaggad i. Uppvaknandet var ytterst smärtsamt, kan jag säga!
          Du kommer också att vakna en dag och precis som jag undra, ”hur i helvete kunde jag vara så korkad att jag gick på alla dessa floskler och utlagda dimridåer, där FAKTA visar på motsatsen”?
          Jo då, det finns säkert några rasistiska knäppgökar i kommentarsfälten där som uttrycker sig illa, precis som överallt i all media, men det stora flertalet vill alla människor väl! Skillnaden är bara att de vill försöka lösa Sveriges problem utifrån fakta och inte förvärra problemet med nya floskler som dina politiska ”kompisar” är experter på.
          Märkliga ”kompisar” förresten, som medvetet ljuger för dig!

          Läs denna artikel och kolla kommentarerna i kommentarsfältet!
          http://www.exponerat.info/ud-stoppade-utredningen-om-gunilla-carlssons-lon/

          I rest my case, som Perry Mason sa!

          Ha det gott!

          /Lars Agerstig
          honesty4u@hotmail.se

      • Hej igen Lars,

        Jag ska också vila på hanen efter detta inlägg.

        Först och främst vill jag kommentera en passus i ditt näst sista inlägg där du anklagar mig för att passivt stödja brottsliga organisationer.
        Det gör vi i så fall alla, mer eller mindre. De som stödjer SIDA:s hjälpverksamhet har med ditt resonemang i så fall också bidragit till biståndsministerns ”försnillande” av 20 miljoner. Du som påstår dig vilja hjälpa på plats, genom UNCHR får man då förmoda, bidrar passivt till att stödja de brottsliga organisationer som försnillar ur hjälpsändningar och liknande. De som köper Nestlés produkter bidrar till spädbarnsdödlighet i U-länder orsakade av deras envishet att sälja och propagera för sina bröstmjölksersättningar etc.

        En annan grej, den som är seriös och svänger sig med statistik – som du gör angående brottslighet och hur många procent som är ”verkliga” flyktingar – de har alltid med källhänvisningar till sina statiska uppgifter. Det har inte du, vilket får mig att undra varför!

        Nu till dina punkter i ditt senaste inlägg:

        1. Här är vi överens.

        2. Här är vi också överens, utom vad gäller omdömet om Exponerat.info och vad gäller den s k ”hjärntvätten”. Det senare är ett utmärkt på vilken typ av ”fakta” ni svänger er med. Men värdeladdade ord kan ofta vara effektiva i propagandasyfte, så en viss intelligens får man väl tillerkänna er.

        3. Helt överens!

        4. Visst lyssnar jag på vad ni har att säga! Annars skulle jag naturligtvis inte offra en massa tid på att bemöta er. Jag lyssnar, häpnar och förundras. Jag har visst läst artikeln, det är inte det som det handlar om. Jag visar på det faktum hur ni väljer värdeladdade rubriker och ord i syfte att skrämma och misstänkliggöra.

        Nedan kommenterar jag de exempel, där du anser jag har fel:

        1. (Citat dig) ”Rubriken kan mycket väl vara högst en procent fel….”(slut citat)
        Här försöker du få ditt antagande till att vara fakta. Handskas du lika vårdslöst med de statistikuppgifter du tidigare uppgivit utan källhänvisning?
        Visst hamnar poliser på sjukhus, konstigt vore det annars med det jobb de har. Naturligtvis är inte det bra. Inte är det bättre när svenskar är orsaken, som t ex i fotbollshuliganbråk och göteborgskravaller.
        Jo då, jag bor i en ort med många invandrare och här inte mer problem med dem än med infödda svenskar. Snarare tvärtom.

        2. I all sin tragiskhet är det ändå ganska lustigt, att du påstår att jag hatar dig och dina meningsfränder för att jag har en annan åsikt än ni. Men det hjälper mig att förstå er mentalitet och det tackar jag för!

        3. Nej, du rätt! Jag kan inte hitta några etniskt svenska ghetton. Å andra sidan kan jag inte heller hitta några ”invandrarghetton”, däremot områden med problem – det går inte att förneka.
        Finns också invandrartäta områden som funkar bra. Min dotter bor i ett sådant – du skulle säkert kalla det ghetto.
        Resten behöver jag inte kommentera, då vi är överens att problem finns. Men du vill därmed stoppa krigsoffers rätt till att söka asyl i Sverige. Jag vill ändra integrationspolitiken. Hur det ska gå till får bli ett annat kapitel.

        4. Jag menar inte Ullenhags eventuella floskler. Jag menar att ditt bedömande av Ullenhag är en floskel. För övrigt undgår han min bedömning då jag bara hört honom en enda gång i ett inslag i Rapport.
        Övriga ”fakta” som du trakterar mig med, t ex den svenska läkarflykten till utlandet och hur lång tid det tar för en utomeuropeisk invandrare att få jobb i Sverige, får du väldigt gärna komma med källhänvisning till. Dessa ”statistiska fakta” hade jag ingen aning om. Eftersom du har det, så kom med källhänvisning. Jag efterlyser källhänvisningar till alla dina statistiska uppgifter i vår ordväxling!

        5. Om jag tror någonting om dagens regering, så inte är det att de är några humana änglar som vill mänskligheten väl. Jag tror å andra sidan inte heller att du och dina gelikar drar några större strån vad gäller humanitärt arbete. Din tystnad på den punkten är vältalig.

        6. Bra! Här visar du rent av en mänsklig sida.
        ”Läs lite alternativ media, så får du reda på sanningen”, skriver du.
        Är det inte att sätta sig på en väldigt hög piedestal, att låta påskina att Exponerat.info står för sanningen och ljuset och med dess hjälp kan man sortera bort ”de värsta flosklerna från bägge håll”???

        Till sist: Jag har alltid haft svårt för de som anser sig komma med en frälsningslära och ”hela sanningen”. I det fallet påminner dina sista rader väldigt mycket om Jehovas vittnes frälsningslära. De säger:
        – Läs Vakttornet och se sanningen!
        Du säger:
        – Läs Exponerat. se och skåda ljuset!
        Som tur är, blir dessa ”frälsningsläror” aldrig särskilt stora, vilket ger ett viss hopp för mänskligheten. AMEN!

        • Hmm…Lars Erik!

          Du tolkar texter ungefär lika illa som fan läser Bibeln!

          ”1. (Citat dig) ”Rubriken kan mycket väl vara högst en procent fel….”(slut citat)
          Här försöker du få ditt antagande till att vara fakta”.
          SVAR: Nej, jag försökte inte alls att få mitt antagande till att vara fakta.
          Jag kan till och med säkert vara någon procent fel åt bägge håll!
          Sjävbevarelsedrift brukar funka hos alla hyfsat friska individer, även om de råkar
          få på sig en polisuniform. Jag lovar dig att även en härdad polis blir rädd ibland och
          retirerar när oddsen är dåliga.
          Konstigt nog tycks de flesta inte gilla att bli misshandlade eller slaktade?
          Du kanske inte tillhör den kategorin, vem vet?

          2. ”Men det hjälper mig att förstå er mentalitet och det tackar jag för!”
          SVAR: Det vore högst glädjande om du skulle börja förstå mentaliteten, att inte vilja
          förvärra problemet ytterligare genom att ta in fler ”flyktingar” som inte är flyktingar!
          Jag tvivlar dock faktiskt på att du förstår överhuvudtaget, då ditt sinne är stängt.
          Det kommer dock att öppna sig så småningom, när du också upptäcker att det mesta som
          förmedlas via fulmedia är rent bedrägeri.
          Du kanske kommer ihåg kampanjen om näthatet som Aftonbladet drog igång? Där anklagades
          den Sverigevänliga rörelsen med SD i spetsen att ligga bakom i stort sett allt näthat
          som sedan visades i Uppdrag Granskning. Kvinnorna där i programmet läste upp de mest
          groteska saker som ”att steka dina bröst i smör” och annat. Helt klart hemska uttalanden,
          vilket jag tror att varenda Sverigevän och SD:are håller med om.
          När sanningen kom fram, visade det sig att all denna sjuka smörja kom från en färgad
          man som dessutom hade någon politisk position i Socialdemokraterna!
          Fick du reda på sanningen om detta i fulmedia?
          Nej, de var helt tysta och lät bedrägligt dig och den övriga befolkningen fortsätta att tro
          att Sverigevänner och/eller SD låg bakom detta näthat!
          Du tror säkert det fortfarande, och är helt aningslös om det bedrägeri du utsätts för!

          3. ”Å andra sidan kan jag inte heller hitta några ”invandrarghetton”, däremot områden med
          problem – det går inte att förneka”.
          SVAR: Aha, nu byter vi alltså terminologi och kallar ghetton för det lite mer politiskt
          korrekta, ”områden med problem”!
          Jag håller dock med om, att det är problem att en vanlig svensk barnfamilj inte ska våga
          ta en kvällspromenad i områden i sitt eget land! Kul ändå att du förstår att det är ett
          problem! Jag föredrar nog ändå att kalla just det fenoménet för REN DÅRSKAP!

          4. ”Jag menar inte Ullenhags eventuella floskler. Jag menar att ditt bedömande av Ullenhag
          är en floskel. För övrigt undgår han min bedömning då jag bara hört honom en enda gång i
          ett inslag i Rapport.
          SVAR: Detta var på gränsen till kul och visar just hur effektiv hjärntvätten har varit
          just för din personliga del.
          Du menar alltså att mitt bedömande är en floskel, trots att jag nog sett de flesta Riksdags-
          och Tv-debatter där Ullenfnatt har deltagit. Mitt bedömande står sig då tydligen ändå slätt,
          gentemot din enda gång du sett skojaren i Rapport!
          Man tar sig för pannan men kan inte annat än le efter den kommentaren Lars Erik!
          När det gäller källhänvisningar så tänker jag inte gräva fram dem själv utan rekommenderar
          ett sök på Google eller varför inte Exponerat i deras sökfält. Du kan börja där, se vad
          du hittar och sedan verifiera sanningshalten via statistik på Google, eller via statlig
          statistiktjänst exempelvis.
          Skulle jag gräva fram källorna åt dig, så skulle du bara komma med att dessa källor kanske
          är opålitliga. Gräv därför själv istället, så börjar du snart se ljuset.

          5. ”Jag tror å andra sidan inte heller att du och dina gelikar drar några större strån vad
          gäller humanitärt arbete. Din tystnad på den punkten är vältalig”.
          SVAR: Nu börjar du riktigt komma ut på hal is!
          Jag påtalade i mitt förra inlägg här, ”Jag kan dessutom garantera dig, att jag personligen
          har gjort betydligt mer för att att hjälpa fattiga människor i nöd, än vad Ullenfnatt någonsin
          gjort! Förmodligen gäller det uttalandet även dig själv också”.
          Du kallar det för tystnad? Jag kallar det för att inte kunna läsa innantill!
          Tror du att jag ljuger Lars Erik?

          6. ”Är det inte att sätta sig på en väldigt hög piedestal, att låta påskina att Exponerat.info
          står för sanningen och ljuset och med dess hjälp kan man sortera bort ”de värsta flosklerna från
          bägge håll”???”
          SVAR: Så var det lite problem med läsförståelsen också! Det är inte med Exponerats hjälp som
          du ska sålla bort flosklerna. Det är genom att ta reda på vad BÄGGE sidor säger om en fråga,
          som man själv, i detta fall DU, kan sålla bort floskler från bägge håll.
          Det där med floskler ska kanske även förtydligas. Floskler är när man exempelvis slänger ur sig
          totalt ogrundade påstående och ibland även lögnaktiga för att upphöja sin egen ståndpunkt.
          Ett exempel på det, är exempelvis att invandringen till Sverige är en ren vinst!
          Det kanske är därför i stort sett alla kommuner nu SKRIKER och säger, VI KLARAR INTE AV FLER
          VINSTMASKINER! PENGARNA RÄCKER INTE!

          Jag föreslår att du i framtiden ställer alla dessa frågor och prövar dina påståenden i
          kommentarsfälten på just Exponerat. Där finns många som är betydligt mer pålästa och kunniga
          inom olika politiska frågor, än vad jag är! Var gärna kritisk mot dem! Bemöter du dem med respekt
          är jag dock övertygad om att du får svar på varenda fråga du ställer och att du samtidigt också
          får bevis på allt, om du frågar snällt.
          Jag har försökt ge dig lite insikt om saker som du nu själv har medgett att du inte hade en aning
          om. Fortsätt att söka fakta och kunskap så kommer uppvaknandet fortare!
          Vem vet, en dag kanske du till och med inser att något är fel då en person trots utvisningsbeslut
          olagligt gömmer sig i Sverige och därmed uppenbarligen bryter mot svensk lag men har full rätt
          att få gratis tandvård exempelvis. Samtidigt måste man skära ner utgifterna på ålderdomshemmet där
          din gamla mamma bor, så att hon istället för den trevliga sociala delen och den goda mat hon serverades
          på ålderdomshemmets restaurang, nu istället får kall mat i pappkartong och där kaffet och bullen är
          indraget. Självklart har din gamla mamma inte heller råd med att gå till tandläkaren, då hon får
          betala fullt pris, medan den kriminelle hos samma tandläkare fick exakt samma tandvård GRATIS!

          Googla lite eller sök på Exponerat om du vill ha exakta källhänvisningar om detta. Annars kan du ju
          ringa ett flertal kommuner i Sverige och fråga.

          Tack för dina synpunkter här på Honesty4u.
          Jag tror att just du och jag inte kommer längre i denna debatt.

          /Lars Agerstig
          honesty4u@hotmail.se

      • Som du skriver, vi kommer nog inte längre. Som en avslutning på debatten, när du nu anklagar så många för felaktigheter och lögner, vore det ju snyggat av dig – som seriös debattör – för det är du väl, att komma med källhänvisningar till alla dina statistiska uppgifter.

        • Jag påpekade just för dig exakt VARFÖR jag inte tänker lägga ner jobb
          på det. Om du misstror mig och tror att jag ljuger om något jag påstår
          här, så har du väl all anledning i världen att själv söka rätt på
          informationen, eller hur?
          Du är dock en sådan person där det absolut inte skulle spela någon
          som helst roll vilka källor jag än visar dig, för då är det ju
          istället källorna det är fel på, enligt dig.
          Jag har dock på känn att du vaknar upp fortare, än du själv tror.
          Kolla FAKTA själv min vän, så blir du övertygad!
          Jag är inte din betjänt, bara din ögonöppnare!

          Titta på denna video, så förstår du bättre!
          http://www.exponerat.info/har-ar-det-vi-som-bestammer-video/

          /Lars Agerstig
          honesty4u@hotmail.se

  2. Rosengård har alltid haft många invandrare, redan från början. Då var det mest jugoslaver som flyttade dit, men det fanns svenskar också. Undertecknad bodde är i sin första lägenhet och trivdes ganska bra, men jag tyckte att allting låg för långt ifrån stan, så efter ett år flyttade jag in i stadens centrum istället. Rosengård är inte bara ett område, det är en hel stadsdel, det är väldigt stort. Det finns även bostadsrätter i en del hus, men dessa sätter på högt med stängsel och kodade lås för att stänga ute förövaren. Sedan mellanösterns folk kom till Rosengård har det förvandlats från ett suspekt område till ett katastrofområde. Men så kommer alla satsningar som kan bestå i att sysselsätta kvinnorna så att de kunde starta egna företag (mycket bra), men de andra satsningarna är ju bara en droppe i havet, en konstgjord andning som kanske fungerar medan insatsen göres, men inte efteråt.

    • Hej Gunilla!

      Du har naturligtvis alldeles rätt i att regeringens satsning är
      en ”droppe i havet”. Det är dock avslutningen på din mening som
      är den helt betydelsefulla,”en konstgjord andning som kanske
      fungerar medan insatsen göres, men inte efteråt”.
      Detta är dessvärre fullständigt korrekt och innebär att våra
      skattepengar lika gärna kunde ha spolats ner på toaletten.
      Bedrövligt men sant!

      Tack för din skarpsinniga kommentar och välkommen tillbaka
      till Honesty4u! Det skulle kanske vara intressant att höra
      dig i en intervju om just dina erfarenheter, med tanke på att
      du bott där?
      Jag ställer upp! Gör du?

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  3. Tack för en mycket intressant intervju! Tyvärr har jag försökt med samma argumention mot släktingar. Till exempel det sjuka i att lägga säg 1.4 miljoner per år på ETT enda ensamkommande ”flyktingbarn”, samtidigt som riskkapitalistbolag (med kopplingar till riksdagspartier) tillåts tjäna pengar på eländet. Hur gick det? Jo, jag blev mer eller mindre hånad trots att vi talar om intelligenta människor.

    • Hej Peter!

      Roligt att du gillade intervjun!
      Det där att bli hånad när man berättar sanningen, är något
      vi dessvärre får vänja oss vid.
      Skälet är att människor har svårt för att tänka efter själva
      och ifrågasätta. Det är därmed enklare att bara ”kopiera”
      flosklerna från Ullenhag och andra, för då slipper man ju
      tänka själv.
      Se det istället så, att du ska vara tacksam över att du har
      intelligens nog att ifrågasätta!
      Med tiden kommer dock fler och fler att vakna. Det är enda
      trösten i eländet!
      Just denna fråga du tar upp är ett glasklart intervjuämne,
      så jag gör gärna en intervju med dig om detta.
      Hör av dig bara och välkommen åter till Honesty4u!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Det var den mest beklämmande smörja jag någonsin hört. De gamla vanliga antydningarna om brottslighet, gruppvåldtäkter osv haglar i luften. Inte gör man sig besväret att underbygga den eventuella faktan i sina påståenden. Sådant kallas demagogi!
        Och så pratas det om att vi tar in för lite utbildat folk men massor av analfabeter. Menas det att vi ska sortera flyktingarna efter utbildning och ge asyl till de välutbildade och utvisa de lågutbildade? I så fall i sanning en helt ny syn, där inte hjälpbehovet styr utan vilka människor vi eventuellt kan ha nytta av.
        Det finns säkert problem i Rosengård, så väl som i övriga Sverige. Och det kanske rentav är så att problemen är större i Rosengård. So what? Har man någon som helst inlevelseförmåga under pannbenet, är det väl ganska lätt att förstå, att människor som upplevt krigets fasor av naturliga skäl oftare har problem än vi, som levt i Sveriges skyddade tillvaro.
        Jag misstänker att någon snart kommer med SD:s vanliga standardsvar att vi ska hjälpa folk i deras egna hemländer bl a genom UNCHR. Kan ni höra hur urbota korka det låter? Hjälpa t ex de syriska flyktingarna inne i Syrien medan kriget rasar som värst? Inte ens UNCHR tror på detta och vädjar till Sverige, bland många andra länder att ta emot hjälpbehövande. Och i Sverige finns det människor som inte vill hjälpa. BEDRÖVLIGT är bara förnamnet!

        • Hej Lars Erik!

          Det förefaller som om du ägnat dig åt selektiv lyssning av intervjun?
          Varken jag eller Björn Norström tycker, att vi inte ska hjälpa människor
          i nöd. Men det är ju precis det som Sverige inte gör, med de regler vi
          har idag!
          Sveriges politik går ut på att hjälpa några få, istället för att hjälpa
          många. De vi hjälper är dessutom inte de som mest behöver hjälp!
          I själva verket hjälper vi de få som via människosmugglarorganisationer
          kan ta sig till Sverige på ett olagligt sätt, medan Sverige totalt ger
          fasen i de hundratusentals fattiga människor som inte har råd att fly
          någonstans.
          För att använda ditt eget språkval, ”har man någon som helst inlevelseförmåga
          under pannbenet, är det väl ganska lätt att förstå”, att detta är helt fel!

          Det är alltid bra när man vill deltaga i någon form av diskussion, att man
          tar reda på fakta, innan man börjar diskutera! Vet du exempelvis hur många
          procent av de flyktingar som kommer till Sverige, som har egentlig
          flyktingstatus enligt FN?
          Jag misstänker att du aldrig brytt dig om att ta reda på det, utan istället
          totalt aningslöst köper minister Ullenhags floskler.
          Svaret är att under 10 % av de flyktingar som kommer till Sverige är riktiga
          flyktingar, enligt FN.
          Den beklämmande smörja du talar om, är alltså att över 90 % INTE är
          flyktingar, men likförbaskat kallas flyktingar ändå!

          Ett gott råd Lars Erik, är att ta del av information ”från båda sidor”, och
          granska den lika kritiskt från bägge håll. Gör du det, så lär din slutsats
          bli betydligt förändrad, mot den slutsats du dragit idag.
          Jag kan garantera dig att du blivit förd bakom ljuset!
          Jag vet att uppvaknandet ibland kan kännas smärtsamt, men att blunda för
          fakta löser inga problem, det skapar bara nya.

          Bara gå in och läs några valfria artiklar på Exponerat.info. Hittar du några
          faktafel i några artiklar där, så ifrågasätt dessa fel i deras kommentarsfält.
          Jag är ganska övertygad om att du kommer att få allt besvarat och förklarat
          på ett ärligt och trevligt sätt, om du skippar dumheter som ”beklämmande smörja”,
          och patetiska förminskningsförsök som, ”någon som helst inlevelseförmåga under
          pannbenet”.
          Kommer man med sådana uttalanden, är det nog att rekommendera att man själv har
          torrt på fötterna först.

          När du är igång och granskar fakta på Exponerat, så glöm inte att göra samma
          hårda granskning av den fakta dina politiska ”kompisar” har lurat i dig!

          Medan du grunnar på allt det här, så kan du fortsätta att grunna över varför
          just Sverige ska ta emot procentuellt fler flyktingar, än alla andra länder?
          Sverige ligger dessutom väldigt lång bort. Borde det inte bara av det skälet,
          också vara bättre för flyktingen själv, att istället ta sig till ett land i
          närområdet, så flyktingen sedan enkelt kan ta sig tillbaka till sitt eget
          land när förhållandena blivit bättre.
          Du förstår, att är man svensk så längtar man alltid tillbaka till Sverige,
          där man har sina rötter. Detsamma gäller säkert även en Somalier eller annan
          flykting.
          Olaglig bidragstyrism är inget jag anser att något land ska acceptera, och
          de 90 % som inte har flyktingstatus enligt FN, bör därmed inte heller
          godkännas som flyktingar i Sverige heller, eftersom de inte är flyktingar.

          Tack ändå för dina synpunkter här, även om det blir bakläxa på grund av felaktigt
          faktaunderlag från din sida.

          /Lars Agerstig
          honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.