696. SVERIGE HAR FÅTT ETT TREDJE KÖN


696. SVERIGE HAR FÅTT ETT TREDJE KÖN
av Jan Ivarson, 2019-04-10.

Statsradion berättade i nyhetssändningarna om att svenskarna fått ett tredje kön. Man kan undra vad jordemor säger till mamman när barnet fötts fram.
– Det blev en pojka, eller kanske säger hon lite folkligt – en trea, om hon har förmåga att avgöra det.

Vem skall företräda de nya tremanisterna eller vad de kommer att kallas? Kommer de demonstrera för sina rättigheter under egen flagga, kanske med en trebladig propeller för att visa på snurren?

En tidig åtgärd för byråkratin bör omfatta nya personnummer där näst sista siffran är 3. En utredning med välbetalda regeringstrogna personer måste tillsättas.

Självsäkra individer kommer bära smycken med tre-symboler eller stolt tatuera in dem. Det är bra så personer på raggningsstråt inte stöter på fel kön. Kanske blir det krav på två sista danser, en för damerna och en för treorna. Fast numera dansar väl få i par. Nationalister som doftar WD40 kan säga till varandra, fan jag blev uppbjuden av en trea.

Svenska språket måste berikas med nya pronomen som kompletterar han och hon i olika former. Det kommer ge bryderi åt Google med översättning till andra språk.

Ett nytt kön kommer ställa krav på inkvotering i styrelser och få  representation i politiken. Självklart. I nästa val kanske vi har ett tremanistiskt parti, lämpligen med en mörkhyad kvinna som partiledare om hannes religion tillåter. Det kan bli en svårknäckt nöt att klara av, så risk finns att det nya könet får nöja sig med vita vänsterextremister som företrädare. Det är nog bara vänstervridna politiker och vänstrande svenska kyrkan som välsignar fler kön än två. Islam har sina fördelar trots allt.

Bara Sverige svenska stollar har.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/dina-kronikor/695-den-mangkulturella-marschen-in-i-valfardshaveriet/

Nästa krönika: 697. SVAGA SVENSKARS SORGLIGA SOLD

3 thoughts on “696. SVERIGE HAR FÅTT ETT TREDJE KÖN

  1. Kanske vi kan kalla men. Yes
    Vi sedan kalla kvinnor. No
    Tredje könet kan vi kalla. Don’t no.

  2. Att hylla och förhöja det avvikande till norm är inte en framkomlig väg. Det räcker med att acceptera att alla inte är lika. För mej finns endast 2 st kön.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.