573. DEN IDEALA HALVAVVECKLADE NATIONALSTATEN


573. DEN IDEALA HALVAVVECKLADE NATIONALSTATEN
av Jan Ivarson, 2017-06-09.

Svenskarna har blivit ett fredsskadat folk.
Röster höjs om att nationalstater bör avskaffas och att Sverige skall bli den första.
De är rätt ute såtillvida, att om något folk vill avskaffa sitt land så är det svenskarna. De är naiva nog att tro på sina politiker som talar om solidaritet och utdelad välfärd åt alla i hela världen.

Sverige är på god väg
Landet har redan delvis avvecklats. Det står öppet för alla i hela världen.
De som har svårt att ta sig över Medelhavet i små båtar får hjälp av svenska kustbevakningsfartyg.
Väl inne i landet får invandrare tillgång till svenskarnas sociala skyddsnät.
De ges stöd för att utveckla sin värdegrund som de tar med sig och som har skapat problemen de lämnat. Det kallas integration.
Ett fåtal personer som i första vändan inte får uppehållstillstånd, beviljas det senare eller stannar kvar oavsett beslut. De kommer att ingå i en grupp som kallas papperslösa med särskilda rättigheter.
Utöver sjukvård tillåts de försörja sig på en växande svart marknad och har rätt att ha sina barn i skola. Man kan ju inte uppsöka och utvisa gömda personer med barn i skola.
För säkerhets skull har Polisen förbjudits att söka på platser där papperslösa ofta uppehåller sig.

Flaggförbud i skolor
Vissa skolor hissar inte svenska flaggan. Den anses kunna väcka anstöt hos invandrade elever till skillnad från svenska betalkort med månatlig påfyllning. Det är troligen fler politiskt korrekta svenskar än invandrare, som har åsikten om den svenska flaggans olämplighet på invandrartäta skolor.
Sådana åsikter främjar karriärer Sverige.

Halv avveckling bättre än hel
Halvavvecklade stater kan visa sig vara mer fördelaktiga för världsförbättrare än helt avvecklade stater. I halvavvecklade stater med gränserna kvar som håller den arbetande ursprungsbefolkningen instängd, kan politiker och andra makthavare driva in skatter till sina löner och för att få miljarder att fördela till folk från hela världen.
Gränserna är redan till för att stänga inne skattebetalarna och deras tillgångar. Svenskarna har fått veta att fastigheter kan beskattas högt, för de kan inte flyttas. Det anses rättvist av vänstersympatisörer som vill fördela skatterna.

Partiet som vill avveckla landet
Sverige har ett vänsterliberalt parti, Liberalerna.
En kvinnlig aspirant på partiledarposten har den enastående åsikten att vilja avskaffa nationalstater. Den måste rimligen omfatta Sverige som hon vill företräda.
Hon firar inte landets nationaldag, trots att den allt mer har blivit Invandrarnas Dag, i linje med hennes politiska ambitioner.
Det är svårt att tänka sig något annat land med en partiledare som vill avveckla landet, dess nationaldag, flagga och välstånd för att dela ut det till andra.
Det är för mycket att begära, att hon skall ha tänkt på vad det blir av hennes parti om landet upphör.

Man kan fundera över vilka som är mest verklighetsfrånvända, politiker som vill avveckla landet och ändå tror sig kunna råda över folkets tillgångar, eller de som röstar på ett sådant parti.
Det kan bara inträffa bland Die dummen Schweden.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/572-sverige-underlattar-flyktingtrafiken-over-medelhavet/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/574-svenska-kyrkans-fornyelse/ 

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.