49. SANNINGEN BAKOM SVENSK GLOBALISERING


49. SANNINGEN BAKOM SVENSK GLOBALISERING
av Arne Holmström, 2013-10-17.

Har du liksom jag fått en klar bild över de så kallade invandrarna utanför Europas gränser, bortsett USA där även de staterna består av ett internationellt gytter av kreti och pleti?

Ärligt talat, kan någon övertyga de inhemska befolkningarna i Europa, att de tjänar på invandringen och att det ska höja respektive lands levnadsstandard? Ja, tyvärr inbillar sig folk det, speciellt om de har huvudet under armen! Detta gäller även generellt för de folkvalda politikerna.

Ta det enkla konceptet ”ju fler vi blir, ju fler munnar att mätta”. Detta drabbar ländernas resurser och infrastruktur. Problemet är just att överbefolkade länder garanterar fattigdom, för att landets resurser inte räcker till för alla!

Personligen hävdar jag, att om Sverige minskade sin befolkning med ca 4 miljoner människor, så skulle alla få en hyfsad välfärd och inte som nu, då kapitalet skors sig på överbefolkningens bekostnad!

Hur går detta till? Vi tar gruppen invandrare där ca 3,5 miljoner har sina rötter i ett annat land och en miljon av dem går på bidrag som svenska skattebetalarna får punga ut med! (En tredjedel av befolkningen har inte djupa svenska anor med hundratals kanske tusentals år.)

De bidragspengar de arbetslösa får jämte de i icke arbetsför ålder, är en skattkista för svenska företag. Våra exportföretag tjänar inte några pengar i tredje världen. Då är det bättre att ta hit folk ifrån dessa fattiga länder och ge dem ekonomiskt bistånd här i vårt land!

Vad konstigt, våra företag tjänar plötsligt en massa pengar ifrån oväntat håll?
– Inte visste vi, att om fattiga människor kommer till Sverige och blir köpstarka, så tjänar vi pengar på dem?

Här har vi pudelns kärna och varför kravet om globaliseringen kom till stånd!

Detta var världens finansmaffia överens om! Det har diskuterats fram i Bilderbergergruppen och även av vår svenska finansmaffia, som är medlemmar i gruppen och inte minst bland bankdirektörerna i bankmaffian jublas det!

Ska vi kunna bli ännu rikare, så måste vi även ha folk i tredje världen att tjäna pengar på!

Vi tar hit dem till Sverige och de får socialt bistånd ”på skattebetalarnas bekostnad”. De kommer därmed att köpa en massa saker och ting för biståndspengarna, för att få samma levnadsstandard som svenska folket i genomsnitt har.

Ni känner igen lögnerna som 7-klövern lanserat som kamouflage för den egentliga sanningen, som jag redan har nämnt.

Först så påstår man att vi måste ha hit fler människor, för att garantera fyrtiotalisternas pensioner och sedan att vi saknar kvalificerad arbetskraft.
Som om inte det var nog, så har man predikat ständigt och jämt, hur ruskigt det är med nationella stater! Därför har man i samma andetag talat om förintelsen och den hemska Hitler, som gjorde allt för att göra Tyskland till ett föredöme som nationalstat!

Summan av den här sanningen, är att vilseleda folket och så split och gärna skrika död åt kärnfamiljen, för att genomföra den kompakta globaliseringen!

De som har levt i och upplevt ett nationellt Sverige som suverän stat, bör ha förstått att sakna svenska folkets sammanhållning. Tyvärr är dagens pensionärer så indoktrinerade av socialistiska lögner, så det jag nu har beskrivit fattar de inte ett dugg utav, eller så har de blivit så senila att de inte minns längre hur bra de hade det förr i världen!

Hur gör vi nu, när vårt land har gått till spillo med en vansinnigt förd politik? Samtliga partier i Riksdagen stödjer globaliseringen av vår värld, och ingen av partierna tycks inse dess fasansfulla konsekvens, om hur de inhemska befolkningarna i Europa håller på att bli utrotade!

Självklart måste Européerna sätta hårt mot hårt och förmodligen blir det Frankrike och Storbritannien som kommer att kasta den första stenen. Men märk väl, det är med största sannolikhet Islamister som startar ett inbördeskrig i respektive land.

Resten kan vi räkna ut, att Europa kommer att stå i brand än, en gång!

Utan att vara Kommunist så borde vi sätta åt storkapitalet, slopa de privata bankerna som Islands President gjorde och kasta bankirerna i fängelse samt förstatliga bankväsendet. Helt plötsligt sjönk arbetslösheten och isländska folket fick en framtidstro.

Detta nämnda scenario skulle automatiskt stoppa massinvandringen till Sverige och rådande regim skulle avsättas för all framtid, vilket vore en stilla bön att bedja om.

Konsensus av det hela är att komma ifrån smutsig politik och storfinansens plundring av våra länder. Befintliga regimer som medverkat till mångetnisk blandning och dess konsekvenser, ska röstas bort om det är något krut i den breda massan av det inhemska folket!

Arne Holmström

4 thoughts on “49. SANNINGEN BAKOM SVENSK GLOBALISERING

  1. Här där jag bor är det pensionärerna , som har fattat, att det är fel i systemet. Många yngre bryr sig knappt.Att dom riktigt gamla, varken har internet eller ork , ja det är inte så konstigt.

  2. I dessa tider då vi har stor invandring förklarar statsministern att det är slut på hans framgångsrecept, skattesänkningar. Han börjar få ont om pengar för att mata Migrationsverket och samtidigt hålla i gång vård och annan välfärd, trots nerdraget försvar och eftersatta investeringar.

  3. Det jag funderat på är att dom som konstant gapar om att ökad befolkning ger mer konsumtion och därmed bättre välfärd och rikare land, så enligt det resonemanget borde ju Indien ha fantastisk välfärd medan Norge usel välfärd. Att tro att landet står och faller med en snabbt växande befolkning som många svenska politiker verkar förespråka är ett väldigt feltänkande anser jag.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.