522. SVERIGES SISTA CHANS


522. SVERIGES SISTA CHANS
av Thomaz Wiberg, 2017-01-07.

Här i Europa räknar vi nu med islamiska grymheter dagligen. Det har blivit rutin
och ingen är någonsin överraskad när polisen och media låtsas att de är
motiverade av högerextremism eller psykisk sjukdom eller något annat än… islamisk Jihad.

Inte heller är vi förvånade när den verkliga motivationen visar sig vara … islamisk Jihad… igen och igen och igen.

Europas politiker är utom kontroll och vissa av dem förefaller vara totalt galna.
Stefan Löfven, Margot Wallström och hela det socialistiska etablissemanget med MP och V i släptåg, importerar krig till Sverige och de vet om det.

Det vet vi alla, och du måste vara blind eller dum för att inte se det, eller inte vilja se det.

Nyligen vägrade dessa återigen att vända sin katastrofala ”öppna dörrens politik” till Islam och tredje världen, trots senaste tidens nästan dagliga terrorattacker i Sverige med bränder, våld, våldtäkter, skjutningar, raketattacker under nyår och så vidare.
Detta är även oroande nyheter för resten av Europa, eftersom vi alla är hotade av deras galenskap.

Den icke-valda Europeiska kommissionens ordförande har klargjort, att öppna gränser är här för att stanna oavsett hur många människor som mördas av islamiska terrorister som korsar dem efter behag.

Vi vet i förväg att offren för nästa illdåd, blir oskyldiga medlemmar av allmänheten som vanligt.
De politiker som gjort invasionen möjlig eller de journalister och kändisar som har sanerat dess konsekvenser, kommer att klara sig.
Det kommer inte att vara deras familjer som får sina liv förstörda.

De flesta människor som strömmar in i Europa är inte flyktingar och alla vet det. De är illegala invandrare, inbjudna av Merkel. De är mestadels män i stridbar ålder, som har lämnat kvinnor och barn kvar för att utkämpa kriget de påstår att de har flytt ifrån.

Vi vet inte var de alla ska leva men vi vet att det inte kommer att vara någonstans nära de människor som låter dem komma hit.

Om tidigare erfarenheter är någon guide, kommer de flesta att hamna i ständigt växande muslimska getton. Nya no-go zoner byggs upp som på beställning, där kvinnor inte är säkra och dit polisen inte vågar gå.

Europa är full av dessa platser nu! I Frankrike har armén redan gjort beredskapsplaner för att återta dessa områden, när invånarna börjar försvara dem med Kalasjnikovs och pansarvärnsrobotar som har smugglats in från Balkan i Mellanöstern.

Närhelst det hittas en vapengömma av militär kvalitet i ett muslimskt område, chockas eller förvånas ingen längre. Vi förväntar oss det nu och vi förväntar oss heller inte att någon utvisas för det.

Nyligen sa den franska premiärministern att vi måste bara lära oss att leva med terrorism, vilket innebär att de helt enkelt kommer att vänta på nästa massaker. Då kommer politikerna att sätta på sina långa ansikten och upprepa sina vanliga plattityder, som nu är så nedsuttna att det är bortom pinsamt förödmjukande, förnedrande och kränkande.

De måste verkligen hitta några nya plattityder annars kommer människor att börja tvivla på deras uppriktighet och de bör göra det snabbt också, eftersom nästa islamiska Jihadmord kan hända när som helst.

Jag är lite förvånad över att vi inte har hört talas om ett redan, men så är det ju bara januari än.

Problemet här, är att vi inte bara importerar fler människor till Europa,
vi importerar också ett fientligt parallellt samhälle som aldrig kommer att integreras.
Vi importerar garanterade sociala konflikter och med tanke på karaktären av dessa parallella samhällen, så innebär det i slutändan att vi faktiskt importerar krig.

Parterna som möjliggör denna invasion måste veta, att ju längre det fortsätter ju värre kommer våldet att bli. Det är dock tydligt att de anser, att mord på oskyldiga människor är ett pris värt att betala för att validera sina politiska tvångstankar.

Ovanstående leder mig till kärnan av denna krönika
Den vanligaste frågan jag får av människor som är oroliga för tvångsislamisering av västvärlden är:

Realistiskt, vad kan jag göra?

Realistiskt sett så finns det två saker som vi kan alla göra, vi kan protestera mot
det och vi kan rösta emot det.

Att protestera kan mycket väl bli traumatiskt, eftersom du kommer att få negativ feedback. Du kan även få mottaga hot, beroende på vem du pratar med.
Även ditt personliga rykte är sannolikt i fara och du kan förlora några vänner.
Du kan även förlora ditt jobb och om du bor i Europa, finns det chans att du kan bli arresterad och åtalas som en brottsling, vilket har hänt personer i flera länder.

Denna typ av atmosfär är inte för alla. Jag fattar det!

Men alla kan rösta och t.ex. Brexit i England visade att människor har makt att förändra vårt samhälles riktning, om vi fokuserar tillsammans med uppsåt och använda den makt vi har.

Politikerna i Europa har inte för avsikt att ändra riktning och de måste bytas ut.
Det bör ske skyndsamt, så människor som är villiga att byta inriktning kan ta över.
Det kommer inte att hända av sig självt!

Brexit var en händelse mot alla odds, eftersom miljontals människor gjorde ett personligt beslut att göra en skillnad.

Om varje individ som motsätter sig islamiseringen av väst gör ett personligt åtagande att sluta rösta för de människor som gjort det möjligt och istället röstar för människor som vill sätta stopp för det, kommer saker att förändras.
Om inte, så kommer inget att förändras!
Det är verkligen så enkelt och det är allt någon av oss behöver göra!

Om du känner att du kan och har råd att protestera öppet utan att få ditt liv förstört, skulle det vara stort!
Det faktum att jag ens behöver säga dessa ord, bör berätta allt du behöver veta om vad som är fel med vårt samhälle och den arroganta PK-politiska klassen som tror att de vet vad som är bäst för alla. De är svansen som har viftat för länge i det vridna samhälle av liberala värderingar, som nu leder oss i koppel in i en våldsam återvändsgränd.

Det är dags för sunt förnuft att komma i majoritet och ta tillbaka kontrollen innan det är för sent.

Om vår generation inte gör det, kommer det att vara för sent och våra barn och barnbarn kommer att dömas till ett samhälle betydligt farligare, mindre civiliserat och mindre fritt än det samhälle vi hade turen att födas i.
Det blir det arv vi ger till kommande generationer!

Vi ger dem ett samhälle splittrat av permanent krig där knivar, skottlossning, självmordsbomber, bilbomber och maskingevärsmassakrer tas för givet.
Det kommer att vara vårt fel, eftersom vi kan se det komma! Det gäller även de av oss som låtsas att vi inte kan se.

Vi är inte hjälplösa, vi har en skyldighet att sätta stopp för denna galenskap och vi har kraften.
Allt vi behöver göra är att använda den!

Thomaz Wiberg
Politiskt obunden fritänkare

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/521-utveckling-som-blev-forveckling/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/523-makaronihovdingen/

8 tankar på “522. SVERIGES SISTA CHANS

  1. Mycket bra skrivet för detta är ett faktum nu.
    Ett måste är att vi stoppar all form av invandring och städar upp lite.

  2. Vi behöver ett styre som vågar inse o lyssna sitt folk. Den som sitter idag är inte en ”kung” som tar hand om oss eller vårt land. Ser bara en egoism av skydda sin position utan ansvar. Rädd valet 18 blir ett slut vårt land, då många nyinkomna röster stärker deras mål då dörren från stå på glänt är helt öppen. Vår ända chans nu, omval, innebär enat folk, en generalstrejk o våga skydda våra rättihheter på gatan, där allt är en början till våldet mot oss.

  3. Korrekt analys. Konstigt att inte fler begriper och reser sig upp istället för att sitta hemma i stugorna och fega. Men det är ju snart melodifestival.

  4. Jag själv personligen ser att svearike är förlorat kommer söka medborgarskap i finland. Sverige kommer aldrig att hämnta upp denna kolossalt totala föräderi… jo jag jobbar i Sverige men mina skattemedel ska gå till findland.. kommer hyra stuga i mellersta findland.. tack å ajö som skattebetalare..

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.