119. Cirka 20 000 svenskar lämnar Sverige varje år


119. Cirka 20 000 svenskar lämnar Sverige varje år
av Arne Holmström, 2014-05-28.

De svenskar som har lämnat Sverige för alltid, är säkert de klokaste svenskarna. De trivs inte längre bland alla dumma svenskar som frivilligt deltar i att driva Sverige i fördärvet!
Svenska folket har all anledning att tänka till ordentligt. Det var inte så länge sedan vi fördömde Sovjets ledning, för deras förtryck mot ryska folket. På den tiden var hela vår befolkning enad, bortsett kommunisterna, att så här får det inte vara och vi kallade det diktatur!

Kära svenska folk, ert minne tycks vara mycket kort? Däremot är minnet inte kort hos de svenskar som har tagit sitt pick och pack och flytt ifrån Sveriges Demokratur (googla på ordet)! De svenskarna är emot att bli dikterade av vansinniga politiker som har ungefär samma politiska agenda som forna Sovjet!
Använd sunt förnuft! Högerpartiet som normala svenskar har avskytt i alla tider röstade ni på 2006 och 2010? Idag börjar ni att knorra över, att ni har fått sämre levnadsvillkor men orsaken till det, är ni för förblindade för att förstå!

Vi som fortfarande vill vara svenskar skäms tyvärr över er andra. Förlåt, men vi ser er som dumma så det förslår! Att vara godtrogen i dagens Sverige och lita blint på politiker som förrått vårt land, talar för att en stor majoritet av svenska folket inte längre klarar av att tänka självständigt!
Du som är född till svensk, varför förnekar du din egen identitet?
Har du ännu inte börjat förstå att det är något fel med den svenska politik som sju av åtta partier ägnar sig åt i Riksdagen, det vill säga den politik som påverkar svenska folkets fri- och rättigheter?

Sätt dig ner och dröm dig bort och längta efter det Sverige du vill se!
Nå, vilket Sverige fick du fram som skulle passa just dig perfekt?

Vill du ha ett Sverige som ser ut som det gör just nu och självklart är fritt ifrån alla rasister? Varför inte? Bort med ett folkvalt politiskt parti som Sverigedemokraterna! Sd ju är ett rasistparti, åtminstone om man ska tro på den åsiktsindoktrinering som svenska folket blir matat med av massmedia och samhällsfrånvända politiker i 7-klövern. Har du någonsin funderat över om den åsikten verkligen är sann?
Är du den sortens svensk som blint köper åsiktsindoktrineringen, så utnämner jag dig till att vara svenskfientlig, vilket du säkert blir stolt över! Du har då verkligen ingått i Sveriges demokratur och lydstat under EU:s försorg, att vara en frivillig politisk slav!

Har du något att erinra om min beskrivning om dig, så är du välkommen att kommentera vad du anser. Skyll inte på mig bara, jag har endast velat få dig att förstå att du har rätten till ditt eget liv och ingen ska få lura dig in i ett kollektivt odemokratiskt fördärv!

Arne Holmström

1 tanke på “119. Cirka 20 000 svenskar lämnar Sverige varje år

 1. Att folket är totalt åsiktsindoktrinerade och därmed har glömt bort att tänka själva, är helt uppenbart i Sverige idag!
  Jag har redan bland mina första krönikor här på Honesty4u, talat om att svensken befinner sig i någon slags Törnrosasömn.
  Det krävs nog betydligt mer än vackra prinsar och prinsessor för att väcka dem, är jag rädd!

  Problemet med det ”sovande folket” är att man inte ens vill granska sunda argument!
  Istället slår man dövörat till och blir förbaskad på den som yppar den sanning som vissa inte orkar att ta till sig, men som är uppenbar för alla som inte är ”synskadade”.

  Tack för en bra krönika!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.