23. Erik Andersson intervjuas om det stundande nyvalet.


23. Erik Andersson intervjuas om det stundande nyvalet i Mars 2015.
Han ger oss även sin syn på vad olika valresultat kan innebära för det parlamentariska läget. 2014-12-05.


Redaktionens anmodan
: OBS! Gillar du denna intervju eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera intervjun nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Det går även att visa ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/22-erik-andersson-intervjuas-om-minoritetsregeringen/

Nästa intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/24-galleristen-henrik-ronnquist-intervjuas-om-vilks-park-och-hmf/

2 tankar på “23. Erik Andersson intervjuas om det stundande nyvalet.

  1. Förtydligande: Angående EU-mötet försökte regeringen få ett mandat om ett förhandlingsintervall mellan 50-40-30 och 40-27-30 (smart att avslöja innan förhandlingen vad den absolut lägsta gränsen man kan tänka sig acceptera är). Sverigedemokraterna meddelade att de skulle ställa sig bakom regeringen om mandatet var 40-27-30, annars skulle de yrka bifall på alliansens förslag. Det slutade med att regeringen bara kan ansöka om ett mandat, och till slut blev det 50-40-30, vilket innebär att alliansens förslag med Sverigedemokraternas stöd är vad Sverige har mandat för i EU.

    • Ja Erik, här pratades det lite om sifferbingo och det var väl ungefär det enda korrekta som nämndes under detta EU-möte.

      Okunnighet kan i många fall vara förståeligt men när det gäller Sveriges hållning internationellt, får det på inga villkor avgöras av ett gäng lallare som inte ens vet vad de diskuterar!

      I detta fall nödgas jag för en gångs skull hålla med Jonas Sjöstedt, när han gav exemplet om löneförhandlingen. Man kan inte komma med både ett högt bud och samtidigt ett lägre och tro att man ska få igenom det högre budet.
      Det är på gränsen till ren idioti!

      Som ren komikersketch hade dock detta möte ett stort underhållningsvärde.
      Möjligtvis kanske Hollywood är ett lämpligare ställe för att uppvisa sina komiska talanger? I detta EU-möte var det dock bara pinsamt!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.