129. ATT ÄGA SIG SJÄLV ÄR ATT VARA DEMOKRAT


129. ATT ÄGA SIG SJÄLV ÄR ATT VARA DEMOKRAT
av Arne Holmström, 2014-06-11.

Självklart anser nästan alla, att det nyfödda barnet är född som en fri individ och Demokrat! Men den fria individen blir snabbt registrerad och klassas in i samhället. Barnet har därmed förlorat rätten till sitt eget liv samt fråntas demokratins fri- och rättigheter!

Resten av livet för det nyfödda barnet blir likt en påklistrad etikett, ”du måste”! Acceptera bara ett enda måste! Det är att man måste dö en gång!
Vi blir uppfostrade av våra föräldrar i bästa fall och de ger dig en massa förhållningsorder som du ska leva upp till. Säg det barn som inte legat på golvet och skrikit i protest mot föräldrarnas order? Med tiden lugnar vi ner oss och lyder lite fogligt vad mamma och pappa har bestämt.

Skolgången börjar och där står en främmande tant och ska lära oss en massa kunskaper! Saker och ting vi knappt förstår vad det ska vara för mening med att lära oss? Nu när jag själv vill bestämma, vad jag vill och inte vill kunna?

Åren går och nu har den politiska indoktrineringen nått dig. Få protester kommer över dina läppar, för du har ju uppfyllt de politiska kraven och du känner dig som en värdig medborgare.
Ytterligare år går och du har passerat över de magiska 25 åren, då människans hjärna har blivit fullt utvecklad. Detta ger normalt sett en annan syn på din tillvaro än tidigare. Du märker med all tydlighet, att du har nästan ingenting att säga till om när det gäller ditt eget liv? En del, för att inte säga de flesta, får inte sådana tankar att de tycker att allt är så bra och därmed framstår som liknöjda livet igenom.

Vad innebär det att sadla om till en egen frihet? Det innebär, att från och med idag så måste jag visa, att ingen ska tycka och tänka åt mig och bestämma över mitt liv! Ingen ska längre få tro att de äger mig och behandlar mig hur som helst! Denna självklara tanke för en demokrat, är naturligtvis i första hand riktad mot våra folkvalda politiker.

Hur ser verkligheten ut? Kan vem som helst bryta sig ur främst den rådande socialistiska indoktrineringen och därmed bli en demokrat?
Om viljan finns och det sunda förnuftet får tala till oss, varför ska då andra människor ha äganderätten över mitt liv? Vi är väl inte någon produkt och handelsvara?

Om alla sökte sin rätt till att bli demokrat, skulle det kunna förvandla samhället till det bättre och ge dig själv och alla andra ett bättre liv!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.